samurai Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Tady je něco k reklamaci autožárovek od Osramu: Reklamace_autozarovek.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed8 Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 A jak ti dokážou opotřebení? Třeba bych měl žárovky skladované dle výrobce půl roku, pak je dal do světlometů a na druhý den by praskly. Než se s tebou srát kvůli pětikilu, tak ti pošlou nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Bych chtěl vidět jestli výrobní cena za obě je větší než 100 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alchemist Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 zdar ludia mam v mojej octavke 2 pred FL namontovane Osram NB plus a pozeram tie nove OSRAM NIGHTBREAKER UNLIMITED mate s nimi nejake skusenosti oproti starsim osramkam? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Přidávám se k dotazu alchemista, ale myslím, že rozdíl nebude viditelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alchemist Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 píšu, že NB plus mali o 90% vyššiu svietivosť a o 10% belšie svetlo a farba svetla 3700K a tie unlimited 110% svietivosť a 20% belsie svetlo a farba svetla 4000K aspon to píše výrobca ale to je teória, kto ich má nech napíše ci je v tom nejaky rozdiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 V tématu "Žárovky" jsou i fota, kde rozdíl je viditelný. Nicméně dnes mi přišly NBU+ za super cenu. Objednáno u Autodíly Štancl Jihlava. Cena 245 s DPH za kus. Ještě jsem objednával znak. Vše zabaleno v bublinkové fólii + potravinářské fólii, vloženo do pevné krabičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 (editace) NBU+? Znám jen NBU. Editováno: 18. Březen 2015, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 dal sem taky tyto zarovky do dalkovych+mlhovky-asi zbytecne,ale jako efekt nic moc uz si je do auta nikdy nedam za ty prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Nevím o jaký efekt ti jde ale mám NBU H1 a H7 víc jak 19tkm a sem s nima spokojenej. Oproti předchozím Philips Premium nebe a dudy, to samý když s někým jedu tak je to rozdíl ve prospěch NBU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 myslel sem ze by to nejak zvlast extra svitilo kdyz to srovnam s obyc zarovkou za 17korun tak sem fakt cekal vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 To je zajímavé. Když jsem pročítal příspěvky, tak na NBU samá chvála a když si je člověk koupí, tak jsou to ty nejhorší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 me neber vazne tak kazdy to pozna sam jestli mu to sviti lip nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 NB do stretavaciek su asi najlepsie ziarovky na trhu. V dialkovych sa mi najviac osvedcili Osram Cool Blue Xenon Effect 4200K, s ktorymi vidim lepsie ako s NB a nehladiac na farbu svetla, tak mam taky pocit, ze aj svietia o nieco silnejsie. Co sa tyka hmloviek (aspon FL), tak tam vyborne svietia aj tie od vyroby, nejake Osramy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 kdyz to srovnam s obyc zarovkou za 17korun tak sem fakt cekal vic Mě to v autě svítí víc než ty obyč, 3 druhy, co sem mněl a jiným podle ohlasu taky. Možná je to tvým autem, dobrý olej který jiným šmakuje tvému nedělá dobře, NBU ti v něm málo svítí, jestli toho je víc tak se ho radši zbav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 :D nerikam ze sviti malo ale neni to ten vau efekt cekal sem proste vic no,v mlhovkach neni rozdil vubec zadny a to bez pardonu a v dalkovych je tam trosku rozdil,hlavni mam xeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 NBU jsem používal už v minulém autě(Volvo V40) měl jsem tam H7, které rády praskají a už tam v potkávacích svítí min. 3 roky. A předtím jsem tam měl NB+ a taky vydržely nějaký ten pátek. Teď jsem koupil H1 a H7 a při výměně jsem zkoušel rozdíl mezi obyč. a NBU. A určitě tam rozdíl je a to celkem viditelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Při výměně H7 je opravdu nutné vyndat celý světlomet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 (editace) Ano. Pro výměnu žárovky obrysového, potkávacího, dálkového a směrového světla musíte demontovat hlavní světlomet. Demontáž hlavního světlometu › Zvedněte víko motorového prostoru › Demontujte plastovou matici › Zvedněte pojistku › Vytáhněte zajišťovací páčku světlometu na doraz › Rozpojte svorkovnici a světlomet opatrně vyjměte Montáž se provádí opačným způsobem. Editováno: 19. Březen 2015, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Aha a co když ho rozhodím a bude svítit Bůhví kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Nemas ho ako rozhodit, drzi pevne zaistene v kolajnickach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Přesně jak píše Kyselinka pokud s tím nebudeš dělat psí kusy a jen vydáš světlo vyměníš žárovku(nic na tom není) nemělo by se nic změnit Já si nakreslil před výměnou v garáži orientačně čáry na dveře a bylo to prakticky stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Jelikož měním žárovku cca jednou za cca + - 2 roky tak to nechám za pade rovnou seřídit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 No oni to doporučují a i celkem logické ale proč platit když na STK to udělají taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 (editace) Jasně, mě to na poslední STK soudruh technik pošteloval na 2 věci Ale celkově jsou tam kopytníci, takže příště jedu jinam, ale i tak to ne vždy vyjde na brzkou STK po výměně. Editováno: 21. Březen 2015, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.