Leden 27, 201411 r A jak ti dokážou opotřebení? Třeba bych měl žárovky skladované dle výrobce půl roku, pak je dal do světlometů a na druhý den by praskly. Než se s tebou srát kvůli pětikilu, tak ti pošlou nové.
Leden 29, 201411 r zdar ludia mam v mojej octavke 2 pred FL namontovane Osram NB plus a pozeram tie nove OSRAM NIGHTBREAKER UNLIMITED mate s nimi nejake skusenosti oproti starsim osramkam? dakujem
Leden 30, 201411 r píšu, že NB plus mali o 90% vyššiu svietivosť a o 10% belšie svetlo a farba svetla 3700K a tie unlimited 110% svietivosť a 20% belsie svetlo a farba svetla 4000K aspon to píše výrobca ale to je teória, kto ich má nech napíše ci je v tom nejaky rozdiel
Březen 18, 201510 r V tématu "Žárovky" jsou i fota, kde rozdíl je viditelný. Nicméně dnes mi přišly NBU+ za super cenu. Objednáno u Autodíly Štancl Jihlava. Cena 245 s DPH za kus. Ještě jsem objednával znak. Vše zabaleno v bublinkové fólii + potravinářské fólii, vloženo do pevné krabičky.
Březen 18, 201510 r dal sem taky tyto zarovky do dalkovych+mlhovky-asi zbytecne,ale jako efekt nic moc uz si je do auta nikdy nedam za ty prachy
Březen 18, 201510 r Nevím o jaký efekt ti jde ale mám NBU H1 a H7 víc jak 19tkm a sem s nima spokojenej. Oproti předchozím Philips Premium nebe a dudy, to samý když s někým jedu tak je to rozdíl ve prospěch NBU.
Březen 18, 201510 r myslel sem ze by to nejak zvlast extra svitilo kdyz to srovnam s obyc zarovkou za 17korun tak sem fakt cekal vic
Březen 18, 201510 r To je zajímavé. Když jsem pročítal příspěvky, tak na NBU samá chvála a když si je člověk koupí, tak jsou to ty nejhorší.
Březen 18, 201510 r NB do stretavaciek su asi najlepsie ziarovky na trhu. V dialkovych sa mi najviac osvedcili Osram Cool Blue Xenon Effect 4200K, s ktorymi vidim lepsie ako s NB a nehladiac na farbu svetla, tak mam taky pocit, ze aj svietia o nieco silnejsie. Co sa tyka hmloviek (aspon FL), tak tam vyborne svietia aj tie od vyroby, nejake Osramy
Březen 19, 201510 r kdyz to srovnam s obyc zarovkou za 17korun tak sem fakt cekal vic Mě to v autě svítí víc než ty obyč, 3 druhy, co sem mněl a jiným podle ohlasu taky. Možná je to tvým autem, dobrý olej který jiným šmakuje tvému nedělá dobře, NBU ti v něm málo svítí, jestli toho je víc tak se ho radši zbav
Březen 19, 201510 r :D nerikam ze sviti malo ale neni to ten vau efekt cekal sem proste vic no,v mlhovkach neni rozdil vubec zadny a to bez pardonu a v dalkovych je tam trosku rozdil,hlavni mam xeny
Březen 19, 201510 r NBU jsem používal už v minulém autě(Volvo V40) měl jsem tam H7, které rády praskají a už tam v potkávacích svítí min. 3 roky. A předtím jsem tam měl NB+ a taky vydržely nějaký ten pátek. Teď jsem koupil H1 a H7 a při výměně jsem zkoušel rozdíl mezi obyč. a NBU. A určitě tam rozdíl je a to celkem viditelný.
Březen 19, 201510 r Ano. Pro výměnu žárovky obrysového, potkávacího, dálkového a směrového světla musíte demontovat hlavní světlomet. Demontáž hlavního světlometu › Zvedněte víko motorového prostoru › Demontujte plastovou matici › Zvedněte pojistku › Vytáhněte zajišťovací páčku světlometu na doraz › Rozpojte svorkovnici a světlomet opatrně vyjměte Montáž se provádí opačným způsobem. Upraveno Březen 19, 201510 r od Kyselinka
Březen 20, 201510 r Přesně jak píše Kyselinka pokud s tím nebudeš dělat psí kusy a jen vydáš světlo vyměníš žárovku(nic na tom není) nemělo by se nic změnit Já si nakreslil před výměnou v garáži orientačně čáry na dveře a bylo to prakticky stejné
Březen 20, 201510 r Jelikož měním žárovku cca jednou za cca + - 2 roky tak to nechám za pade rovnou seřídit.
Březen 20, 201510 r No oni to doporučují a i celkem logické ale proč platit když na STK to udělají taky :-)
Březen 21, 201510 r Jasně, mě to na poslední STK soudruh technik pošteloval na 2 věci Ale celkově jsou tam kopytníci, takže příště jedu jinam, ale i tak to ne vždy vyjde na brzkou STK po výměně. Upraveno Březen 21, 201510 r od šulda
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.