Pawouk Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 Tak to dohledej a dej to sem: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StibTo Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 před 35 minutami, j5j napsal: Dovolím si nesouhlasit a oponovat, jeden rok, tuším 2012 nebo 2013 nebo 2014, šla objednat 3.6fsi pouze s náhonem na předek FWD, takže ne všechny 3.6 jsou 4x4, ale najít 3.6ku FWD je fakt rare. Osobně o žádný nevím. Nikdo to nechtěl tak to "vyráběli" / nabizeli jen cca 1 rok. Pokud bys chtěl nevratny dukaz muzu dohledat :-) To je pro mě novinka! Nevratný snad ani nechci, ale pokud dohledáš nezvratný důkaz rád si ho přečtu/prohlédnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 môžeš hľadať koľko chceš ale také auto neexistuje ... existuje len jedna sada špecifických dielov pre zástavbu VR6 do SII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmonaut Vloženo 28. Červen 2021 Sdílet Vloženo 28. Červen 2021 Jo jasně.Jestli je to pravda tak poteš koště.Chudák motor zakarbonovaný jak prase.Po tobě bych to auto nechtěl ani zadarmo. Už ti někdo řekl,že je to přímovstřik.Ten chce po zahřatí otáčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmonaut Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 V 29. 1. 2014 na 14:51, Tomáš Hrábek napsal: Tak po krátkém vlastnictví mohu sdělit své zkušenosti se spotřebou. Předesílám, že předchozí motor 2.0 TDi jsem vyměnil za tento motor kvůli absenci turba,filtru pevných částic,těsnění pod hlavou a podobných věcí,které jsem za drahé peníze již dříve musel opravovat. Také jsem typ člověka,který zastává jízdu se všemi auty ve stylu "ekojízdy" i když občas využiju plný výkon jakéhokoliv motoru. Po koupi jsem četl různé informace o spotřebě a říkal jsem si, jak na tom budu já. Výsledek je tento. Spotřeba v Praze průměr 9 litrů. Jízda limitní rychlostí 50/70/80 km/h, klidné, nikoliv plouživé rozjezdy. Mimo město: Beroun-Lovosice a zpět cca 190 km všední den, předpisová rychlost 50/90/130. Cesta vede po dálnici,mimo obec i v obci. Průměrná spotřeba 7,8 l/100km. Dálnice: Beroun-Kyjov a zpět cca 600 km všední den, tempomat 120km, 90% dálnice. Průměrná spotřeba tam 7,4 l/100km, zpátky 7,5 l/100km Stejnou trasu na stejnou tempomatovou rychlost jsem jel s 2,0 Tdi za průměr 4,9 l/100 km pneu 195/50/15 Všechny jízdy byly v lednu na zimním pneu 225/40/18. Také jsem porovnával zda je lepší tempomat či já a tempomat i přes mou prvotní nedůvěru, vyhrál co se spotřeby týká. Jsem zvědavý na léto jak to bude. Zatím u mne spokojenost,jen se musím oprostit od předchzíspotřeby dieslu,která u mne byla vykoupena drahými opravami.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmonaut Vloženo 7. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2021 A jestli s tím takto budeš jezdit tak v budocnu ty opravy budou ještě dražší 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.