Hubin Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 (editace) Ahoj, mám docela velký problém u mé fabie. Má pomalí nástup plynu otáčky lezou nahoru strašně pomalu a plyn zabírá skoro až od půlky. Nemá tu s tím někdo nějakou zkušenost ? Editováno: 29. leden 2014, autor: Hubin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Ahoj,tak určitě to chce píchnout na wag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hubin Vloženo 29. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Tam mi to právě nic neukázalo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 ze ve vagu nejsou chyby neznamena ze system pracuje spravne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 To se mi fakt nezdá,že by wag nic nenapsal,když se auto tak chová. Ale tak šel bych po závadě od těch základních věcí. Svíčky,filtr,zapalovací lišta. Pak vyčistit škrtící klapku a mělo by sakra jet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 To máš DOHC nebo OHV motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 1.4MPi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 (editace) Co je k smíchu? Nebo 1.4 16V není MPi? Editováno: 30. leden 2014, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 pozri v akej sme sekcii ....rýpol som si,už som ako ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Asi něco nechápu, ale dle mě je Fabia 1.4 MPi 8V tudíž OHV a pak 1.4 MPi 16V tudíž DOHC, tak jsem chtěl jen vědět kterou má. Pokud to neví tak by to bylo lepší dat do servisu, takový člověk by mohl víc pokazit než opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hubin Vloženo 31. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Sorry dřív jsem se sem nedostal mám OHV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Vyčisti škrtící klapku, a vyměnil bych vzduchovej filtr co palivovej filtr, nebudeš ho mít přicpanej? kolik máš najeto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hubin Vloženo 31. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2014 95 842 najeto vzduchový filtr jsem měnil minulý týden. zkusím to pročistit a když tak zkusím i ten palivový filtr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Já bych mrknul přes VAG na ten pedál plynu jestli není KO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.