LaudaRS Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Zdravím všechny, Na mojí nové RS se mi všechen bordýlek, který umyjí po ostřiku či dešti stěrače, přesouvá na boční okno řidiče a tím dost omezuje výhled do boku a vypadá to nechutně. Řešil již někdo nějak? Lišty kolem oken? Diky Lauda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 to dělala už i O II a myslím že daleko víc... u O III to leze spíš víc po sloupku A nahoru a po střeše, u O II to lezlo přímo na okno.... je to hloupá rada, ale buď víc stříkat nebo nestříkat, jinak těžko co s tím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaudaRS Vloženo 2. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Na OII se mi tak moc nespinilo..cim vic strikam tim je to horsi myslim ostrikovacema na sklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 neriešiť!! robia to i iné modely (aj RAPID napr.)...už to tu bolo preberané http://forum.skodahome.cz/topic/122965-p%C5%99et%C3%ADk%C3%A1n%C3%AD-set%C5%99en%C3%A9-vody-z-%C4%8Deln%C3%ADho-skla-na-skla-bo%C4%8Dn%C3%AD/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BananaYoe Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 U O2 se mi okno řidiče špinilo také podstatně méně než u O3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Možná by pomohly ofuky oken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.