tuttinko Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Zdravím vás škodováci, vie mi niekto povedať pri akej teplote zhasína kontrolka studeného motora? neskutočne mi tam tá ručička chýba a aby som sa asi vedel orientovať(nerád nahánam studený motor). Na htp (moje druhé auto) mám v tých miestach kde zhasne kontrolka zhruba 60°C. Jedná sa o 1,4 16v 63 kw. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 pri 50°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 5. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 (editace) díky teraz si už viem predstaviť ako sa zahrieva a hlavne kde už bude teplý motor takže 1,4 sa zahrieva o čosi pomalšie ako htp Editováno: 5. Únor 2014, autor: tuttinko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 pri 50°C a to je teplota oleje nebo chladicí kapaliny??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 7. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 a na iných autách ukazuje budík teplotu vody alebo oleja? pýtal som sa na vodu tak mi asi aj odpovedal či? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 a to je teplota oleje nebo chladicí kapaliny??? jasne,že na vodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 (editace) a na iných autách ukazuje budík teplotu vody alebo oleja? pýtal som sa na vodu tak mi asi aj odpovedal či? Maxidot digitálně zobrazuje právě teplotu oleje... Jak mám poznat, že ses ptal na vodu? Ptal ses na teplotu "Zdravím vás škodováci, vie mi niekto povedať pri akej teplote zhasína kontrolka studeného motora? neskutočne mi tam tá ručička chýba a aby som sa asi vedel orientovať(nerád nahánam studený motor). Na htp (moje druhé auto) mám v tých miestach kde zhasne kontrolka zhruba 60°C. Jedná sa o 1,4 16v 63 kw. Díky" Editováno: 10. Únor 2014, autor: froggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 dúfam,že už to je jasné každému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 ale jo, naprosto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 10. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 keby som mal maxík tak sa asi nepýtam a maxíkové kontrolky kontrolku asi nemajú čo by tam robila ked sú tam ručičky nie? 99%aut má kontrolu len teploty vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 kľuuud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 11. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 ale ved ja som kludný len... ako čítam tak čítam ..o čo mu šlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 o upřesnění informace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.