Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Naštartovať motor na Rapidke je ako štartovať motor na T 65 ???:D

Nestartuj to, aspoň se nic nedozvíš :-), radči jsi to neměl ani kupovat ...

Hurá dnes mi predavač poradil ledky na špz,ktoré nebudú signalizovať chybu a mal pravdu.Netreba nič kodovať.

Nejsou to ty ledky s odporama?

To ja ti nepoviem,nerozumiem tomu,predal mi a funguje.

a nemáš fotku jak vypadaj?

• 1 rok později...

Po par rokoch opat nacriem do tejto temy, lebo aj po precitani vsetkych prispevkov som z toho jelen. Pochopil som ze MR2016 vyrobeny v xy mesiaci chybu bud vyhadzuje alebo nevyhadzuje. Vie mi povedat niekto do ktoreho mesiaca to nebolo treba ani kodovat? 

Ja osobne mam MR2016 vyrobeny 9/2015 bez senzorov vo vybave ambition plus. ..ale so start stop. 

Nutné nastavit.

Ok ferda dik

• 4 měsíce později...

Zdravím, vše jsem si pročetl a chtěl bych si jen potvrdit mé shrnutí. Mám MR2016, takže zadní RZ osvětlují žárovky. Rád bych řešení s LED z MR2017. Odpověď z AS je: Výměna za originální díly (kus za cca 800 Kč) + nakódovat. Druhé řešení je na eshopu Škody koupit kus za cca 150 Kč a nechat jen nakódovat. Rozdílu cen rozumím. Těch 800 je prostě cena originálního ND a těch 150 je akce na eshopu Škody. Trochu nechápu, proč v AS mi nenabídnou ten díl z eshopu.

A teď otázka - proč u dílu z eshopu je uvedeno, že není použitelné pro start/stop? Nebo si to mám vysvětlit tak, že pro start/stop pro roky výroby  2012-2015? Je to tam napsáno tak zvláštně. A ještě hypoteticky - může být nějaký technický rozdíl mezi dílem za 800 a 150 který bude řešit tu výjimku pro start/stop? Nic mě nenapadá ...

Ok, rozumím, díky. Pořád by mě však stejně zajímalo, proč u tohoto výrobku je napsané, že nelze pro "start/stop". Čistě akademická debata ... Mimochodem, ivanet, co přesně máš za vůz? Já liftback vyrobený 6/2015.

Ja mám Rapid sedan 1.2 TSi 77kw rv.2013

Upraveno od ivanet
oprava

• 3 měsíce později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.