Kyselinka Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Naštartovať motor na Rapidke je ako štartovať motor na T 65 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Nestartuj to, aspoň se nic nedozvíš :-), radči jsi to neměl ani kupovat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek44 Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Hurá dnes mi predavač poradil ledky na špz,ktoré nebudú signalizovať chybu a mal pravdu.Netreba nič kodovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strapatý Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Nejsou to ty ledky s odporama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek44 Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 To ja ti nepoviem,nerozumiem tomu,predal mi a funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strapatý Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 a nemáš fotku jak vypadaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek44 Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Po par rokoch opat nacriem do tejto temy, lebo aj po precitani vsetkych prispevkov som z toho jelen. Pochopil som ze MR2016 vyrobeny v xy mesiaci chybu bud vyhadzuje alebo nevyhadzuje. Vie mi povedat niekto do ktoreho mesiaca to nebolo treba ani kodovat? Ja osobne mam MR2016 vyrobeny 9/2015 bez senzorov vo vybave ambition plus. ..ale so start stop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Nutné nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Ok ferda dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Zdravím, vše jsem si pročetl a chtěl bych si jen potvrdit mé shrnutí. Mám MR2016, takže zadní RZ osvětlují žárovky. Rád bych řešení s LED z MR2017. Odpověď z AS je: Výměna za originální díly (kus za cca 800 Kč) + nakódovat. Druhé řešení je na eshopu Škody koupit kus za cca 150 Kč a nechat jen nakódovat. Rozdílu cen rozumím. Těch 800 je prostě cena originálního ND a těch 150 je akce na eshopu Škody. Trochu nechápu, proč v AS mi nenabídnou ten díl z eshopu. A teď otázka - proč u dílu z eshopu je uvedeno, že není použitelné pro start/stop? Nebo si to mám vysvětlit tak, že pro start/stop pro roky výroby 2012-2015? Je to tam napsáno tak zvláštně. A ještě hypoteticky - může být nějaký technický rozdíl mezi dílem za 800 a 150 který bude řešit tu výjimku pro start/stop? Nic mě nenapadá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanet Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 zdar .Zde v akci https://www.cc-autodily.cz/search/?keyword=000052110&fbclid=IwAR1W40B-kEoMMUy4bH2Orjs2sMAMe6I_ySPaVlSki9cdtDEeeLtgOhKdHWE 119kč kus /netřeba nic dodělávat.prostě jen vyndat staré ,dát nové. 317kč včetně dopravy na uloženkovnu ve vašem okolí. Mám je tyden v autě a jsou ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Ok, rozumím, díky. Pořád by mě však stejně zajímalo, proč u tohoto výrobku je napsané, že nelze pro "start/stop". Čistě akademická debata ... Mimochodem, ivanet, co přesně máš za vůz? Já liftback vyrobený 6/2015. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanet Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 (editace) Ja mám Rapid sedan 1.2 TSi 77kw rv.2013 Editováno: 10. Prosinec 2018, autor: ivanet oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 20. Březen 2019 Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 Doplňuji / dokončuji info - LED pro RZ ze Škoda eshopu https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/led-osvetleni-registracni-znacky-000052110x (pro zajímavost, stejný díl při objednání jako ND v AS stojí cca 800 Kč/ks), instalace na Rapid LB vyrobený 6/2015, nutnost nakódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.