Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Naštartovať motor na Rapidke je ako štartovať motor na T 65 ???:D

Nestartuj to, aspoň se nic nedozvíš :-), radči jsi to neměl ani kupovat ...

Hurá dnes mi predavač poradil ledky na špz,ktoré nebudú signalizovať chybu a mal pravdu.Netreba nič kodovať.

Nejsou to ty ledky s odporama?

To ja ti nepoviem,nerozumiem tomu,predal mi a funguje.

a nemáš fotku jak vypadaj?

• 1 rok později...

Po par rokoch opat nacriem do tejto temy, lebo aj po precitani vsetkych prispevkov som z toho jelen. Pochopil som ze MR2016 vyrobeny v xy mesiaci chybu bud vyhadzuje alebo nevyhadzuje. Vie mi povedat niekto do ktoreho mesiaca to nebolo treba ani kodovat? 

Ja osobne mam MR2016 vyrobeny 9/2015 bez senzorov vo vybave ambition plus. ..ale so start stop. 

Nutné nastavit.

Ok ferda dik

• 4 měsíce později...

Zdravím, vše jsem si pročetl a chtěl bych si jen potvrdit mé shrnutí. Mám MR2016, takže zadní RZ osvětlují žárovky. Rád bych řešení s LED z MR2017. Odpověď z AS je: Výměna za originální díly (kus za cca 800 Kč) + nakódovat. Druhé řešení je na eshopu Škody koupit kus za cca 150 Kč a nechat jen nakódovat. Rozdílu cen rozumím. Těch 800 je prostě cena originálního ND a těch 150 je akce na eshopu Škody. Trochu nechápu, proč v AS mi nenabídnou ten díl z eshopu.

A teď otázka - proč u dílu z eshopu je uvedeno, že není použitelné pro start/stop? Nebo si to mám vysvětlit tak, že pro start/stop pro roky výroby  2012-2015? Je to tam napsáno tak zvláštně. A ještě hypoteticky - může být nějaký technický rozdíl mezi dílem za 800 a 150 který bude řešit tu výjimku pro start/stop? Nic mě nenapadá ...

Ok, rozumím, díky. Pořád by mě však stejně zajímalo, proč u tohoto výrobku je napsané, že nelze pro "start/stop". Čistě akademická debata ... Mimochodem, ivanet, co přesně máš za vůz? Já liftback vyrobený 6/2015.

Ja mám Rapid sedan 1.2 TSi 77kw rv.2013

Upraveno od ivanet
oprava

• 3 měsíce později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.