mischicka Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Jj, to dává smysl.Spěchal jsem i kvůli tomu kupónu, ale když je další :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Rašplička Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Aleš dík ta radu stim voskem, četl sem prave někde jak spatne dolu jdou.. 5.4 prehazuju kola ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Mně nešlo v týdnu dolů ani kolo, takže i já už objednal vosk :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stan - pilot Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 ...reportáž tady 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 Po navoskovaní je sranda tam ty kola dávat jak to klouže, ale po zimě bez vosku byla všechna čtyři kola přilepená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 Já to zasychat nenechával, takže možná proto.A prach a spol. pravidelně vymývám wapkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Aleši díky! Jenom nerozumím jednomu. Na tom videu tím voskem vzal celkem dost celou dosedací plochu elektronu. Přitom manuál Škody říká: Bezpodmínečně dbát na to, abyste navoskovali pouze středění a nikoli dosedací plochu ráfku. Následkem toho by bylo znečištění brzdy při jízdě a z toho vyplývající špatná účinnost brzd. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 Asi se vyplatí na to po přezutí myslet a párkrát někde cvičně zabrzdit, ale jinak bych z toho žádné velké drama nedělal a voskoval nadále i dosedací plochu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Já minulý týden zaváhal, takže díky (y)Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Řešil jste už někdo zápis těch podložek do TP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonercz Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 Ahoj, nemáte někdo fotky jak vypadá octavia combi se zadníma podložkama 15 a 20 mm? Rozmýšlím, které vybrat. Díky David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 Tady je s 20mm a stále utopené, takže jdu do 25mm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 a tady s 15mm 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 Těch 20 mm už bych nechal a víc nedával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 Pro mě je to ještě moc utopené, 25mm bude ideální a hlavně nebudou průchozí dlouhé šrouby, ale šroubouby zvlášť na náboj a pak kolo.. při tak dlouhých šroubech totiž začínají kola kopat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 To budeš mít asi pravdu, takže na kliku 20mm a na víceprvek 25mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 (editace) zaráží mě v čem je rozdíl v přední nápravě když jsou rozdílné rozměry o to více když by právě RSo mělo být širší Editováno: 27. Duben 2017, autor: rosta.rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 Co myslite, neni problem v tom, ak predna naprava ma podlozky 10mm a zadna 20mm? Teda ci neni problem v tom, ze na prednej naprave je mensi rozchod kolies nez na zadnej naprave? Myslim tym jazdne vlastnosti... Videl som napr. typka na Audi, ze mal na prednych kolesach disky ET 33 a na zadnych ET 23... Technicky to nie je problem? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Ok, dik za info, to som si vobec neuvedomil, ze zadna naprava ma original o cca 30mm mensi rozchod kolies nez predna ! Myslel som ze je to rovnake vzdy, predok i zadok. Ale ked dam dopredu podlozky 10mm a dozadu 20mm, bude tento rozdiel mensi. Takze napr. predok origo 1549 sa zvacsi na 1569 (+ 2x10mm) a zadny rozchod sa zvacsi z 1520 na 1560 (+ 2x20), takze rozdiel bude uz len 9mm. Nema to nejaky negativny vplyv na jazdne vlastnosti? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Panove vi nekdo jaky rozmer podlozek - ale na FL? Na predFL mam 25mm a kolega chce neco na FL. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 předek 1,5cm zadek 1cm je to jednoduché, když se rozšířil rozchod o 1,5cm na kolo oproti předFL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 (editace) Diky 1cm se nedelali s tou “obrubou” co vystreduje, takze vezmeme predek i zadek 1,5cm a uvidime. Editováno: 20. Březen 2018, autor: Strabag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 dělají před týdnem jsem je kupoval: https://www.motora.cz/eibach/S90-2-10-027.html?gclid=EAIaIQobChMI96rIhbTS2QIVa7XtCh338A5mEAYYASABEgKW9PD_BwE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonercz Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Ahoj, plánuji dát podložky na kombi 1.4TSI (110kw) před FL, ještě jsem to přesně neměřil jak široké s 18" GOLUS, ale spíš se bojím abych pak při zatížení neškrtal. Dáváte nějaké dorazy na tlumiče? Zkoušel jsem dozadu posadit 3 osoby (průměrná váha 75 - 80 Kg / osoba) a sedlo si to pěkně na zadek, kola zalezly do podběhu ... díky za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 2cm predFL v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.