Drizzy Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Samsung S5 ale by newel kit problem s zadnou jednotkou ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 asi ne, vyzkoušej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dressi Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Půl roku jsem řešil připojení mé S4 s BT jednotkou mého supíka.... Zkoušel jsem i nemožné, ale vše vyřešila úplná prkotina - výměna SIM karty. Minulý týden jsem zabrousil do T-Mobile s žádostí o výměnu své dosavadní SIM karty za nejnovější LTE. Dost mně pobavila otázka "pane Vám ta simka ještě fungovala"...? Ano měl jsem jednu z nejstarších SIM karet od T- Mobilu. Při této příležitosti jsem se s velmi ochotným, byť mladým obchodním zástupcem pobavil i na téma užívání telefonu v automobilech. Bylo hned jasné, že hovořím opravdu s odborníkem, který se v určitých věcech vyzná. Sdělil jsem mu jaký mám problém a ejhle.... Po výměně SIM karty jsem během 2 minut spároval telefon, během dalších 5 minut našetl telefonní seznam a dodnes funguje spojení naprosto skvěle. Proto Vám doporučuji, než sáhnete k nákupu drahých "nových" jednotek, zkuste tuto možnost, mně se osvědčila. Ještě pro informaci uvádím, že se jedná o Samsung Galaxy S4 s Androidem 4.4.2 a BT jednotku 5N0 035 730 A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Tak toto je klasika. Jak je android nad 4.3. a starsi sim (treba rok stara) pristroje se nesparuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dressi Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Teď mi S4 nabízí aktualizaci Androidu na 5.X.X. a já nevím zda aktualizovat či nikoliv. Jsou mé obavy na místě...? Poradí někdo, kdo už třeba aktualizoval Android na své S4...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Nedávno aktualizoval kamarád a telefon nejspíš umřel. Já aktualizoval jeden doma a OK. I když mám pocit, že chodí krapet pomaleji. Pokud, tak bych navrhoval řádnou zálohu, dát tovární nastavení, zaktualizovat, pak resetnout a začít používat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.