Rafan33 Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 (editace) Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s Českou podnikatelskou a jejím plněním v případě vykradení vozidla. Já mám Oktávku I. a manželka Seat Toledo, r.v. 2001 a vykradli nám z něj vestavnou navigaci. Všechno ohlášeno na PČR, odcizena navigace a poškozen zámek na pátých dveřích. Nechtěli jsme opravu v servisu, ale rozpočtem nákladů. Co jsme se tak ptali v autosalonu Klokočka v Praze, tak nová navigace stojí cca 100tisíc bez DPH. Likvidátor přijel, nafotil a my čekali. Pak nám přišel email od pojišťovny, že je škoda odhadnuta na cca 10 000,- Kč, přičemž máme tříprocentní spoluúčast, takže ve finále je to čistá ruka cca 7tisíc. Přijde mi to jako výsměch, když tři roky si platíme něco, co nemá ve finále žádnej smysl. Nemáte někdo zkušenosti nebo radu, jak to řešit dál? Jakým způsobem se dá odvolat apod. Díky... Editováno: 19. Únor 2014, autor: Rafan33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 A to se ještě dá sehnat nová navigace do Toleda z roku 2001? Jaká navigace tam byla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafan33 Vloženo 19. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Ano, dá se sehnat. Bylo to zišťováno podle VINka a byla to originální od Seatu na CD a myslím na DVD. Ještě je vidět u některých aut, jako je Seat Alhambra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Nesmíš se nechat, ale stovku za ni nečekej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafan33 Vloženo 19. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Ne, tak to jsem opravdu nečekal. Takovou cenu nemá ani to auto. Ale těch 10 tis. mě přijde směšných! Teď je tam po navigaci díra, tak sháním, čím bych ji mohl zadělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Bohužel takové navigace se u pojišťoven většinou musí připojistit. Bez připojištění navigace ve vozu se bere jako normální rádio, které má auto v základu a tím pádem i léty stárne a vztahuje se na to amortizace. Tím pádem nemůžeš čekat, že ti dají nějaké extra peníze za to, že ti ukradli navigaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafan33 Vloženo 19. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Ta navigace byla připojištěna a nebyla brána jako autorádio. Ale koukám, že nemá smysl si to připojišťovat. Jen z nás z pojišťovna tahá peníze! Teď jsem koukal na bazoši a prodávají tam tu samou nav. za 4 tis. To asi nemá smysl se odvolávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 ještě vyděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Bomba,holt Česká podnikatelská...Ale co si budeme,mám plnou palbu u Allianz, chtěl jsem po nich náhradu za od kuny prokousané odhlučnění motoru a taky se cukali, tak jsem si za 600 koupil nové sám. Už se těším až budu uplatňovat něco dalšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Je to na prd no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 v jiných vláknech tu někteří popisují nadšení jak pojišťovnu podojili a ta plnila a plnila, mě taky om*dala, oni nejsou stavění na to aby peníze vyhazovali oknem ale naopak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafan33 Vloženo 20. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Jen by mě zajímalo, když bych to dal do smluvního servisu, jak by to dopadlo. Věřím, že bych ještě 90 tácu doplácel. Tak co se dá dělat, vezmu co je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 To zalezi, jak to mas napsane ve smlouve, kolik je amortizace apod. Ale urcite by ti nezaplatili vymenu zamku a navigaci za 100 000 kc. I kdyz otazka, jak by to servis dokazal ukecat. Oni na druhou stranu vedi, jak s pojistovnou zachazet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Kurňa,jinak nechápu,jak můžou chtít za navigaci 100táců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 V roce 2001 tu cenu mela, dneska ma cenu 1/10 ale to v servise asi nevedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 (editace) Podle me byla zcela zasadni chyba, ze jsi to chtel hradit rozpoctem. Realna cena tech dilu totiz tem 10000 odpovida. Kdyby jsi to nechal opravit jejich smluvni servis, tak ten z tebe vytahne spoluucast a zbytek si sam vyresi s pojistovnou. Pokud je auto pojisteno na vetsi hodnotu nez cela cena opravy, tak by jim to meli zaplatit komplet. Klidne tech 100000. U havarijka zadna amortizace neni, to je uplny nesmysl. Proste ti zaplati uvedeni auta do puvodniho stavu pokud naklady nejsou vyssi nez celkova pojistna castka. To ze nove dvere nebo novy zamek zvysi hodnotu auta oproti starym dverim nebo staremu zamku je nesmysl a rozhodl o tom ustavni soud. A ostatne mam pocit, ze nedavno se nekde rozhodlo, ze amortizaci nesmi uplatnovat ani u povinneho ruceni. Editováno: 20. Únor 2014, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafan33 Vloženo 22. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Kluci děkuji všem za rady a za poznámky. Chtěl jsem říci, že příště budu chytřejší, ale raději bych se všeho toho vyhnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luman Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 ČPP se vyhněte obloukem, ty NEPLNÍ. Kolega byl po nehodě, kterou nezavinil rok bez auta, než mu zaplatili opravu a ještě ho obvinili z pojišťovacího podvodu. Bylo by to na delší rozepsání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 přesně tak, je to o výběru pojišťovny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.