xandrew Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Netusim z jakeho duvodu, ale behem par poslednich dnu mi pri od rychlosti cca 70km/hod zacalo piskat stresni okno. Dotazene je na maximum a to na "kovovy" doraz (Klikou uz neni mozne tocit dale). Bud je spatne tesneni nebo zamykaci mechanismus. Kazdopadne jsem s tim neprovadel zadne psi kusy - cestou otevrit a doma zavrit. Mate nekdo zkusenosti s timto problemem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 4. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Tak pravdepoodobne resenim bude opravdu uzaviraci mechanismus. viz. http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?p=59366 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knightey- Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Urcite uz se s tim nekdo setkal. Tusim, ze podobny problem byl i u Felicii. Ve Fabii je stresni okno Velm Turnov VS-3. Za jizdy to dost piska az je to uz otravny. Do auta nezatyka. Jestli to je origo stresni okno z vyroby ci ne, to nevim, ale vypada to ze je asi origo. zkusenejsi zde kdyztak muzou potvrdit ci vyvratit. Da se koupit a vymenit nejaky tesneni u toho s tim aby to pomohlo a prestalo? Tesneni se meni kdyz tam zateka ale uz me nic jineho snad ani nenapada. Mate nekdo zkusenosti s tim?Nasel jsem snad jednu firmu co se s tim zabyva -> http://www.pracovni.autosklo-hak.cz/files/tinymce/files/autosklo-hak-automobilova-stresni-okna-nahradni-dily-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Zase jeden co nehledá... Vlákna spojuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knightey- Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Zase jeden co nehledá... Vlákna spojuji. Omlouvam se, hledal jsem ale nic mi to nenaslo. Kazdoapdne tady ten link na ten felicia klub kde se to asi resilo jiz neni funkcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOLF10 Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Tak já mám ten stejný problém s oknem VS 3. Už jsem vyměnil těsnící gumu ,také celý zavírací mechanizmus okna.Chvilku to pomůže a je to zase zpatky.Na straně zavírání není okno domáčnuté na gumu a vyčnívá trochu nad rám okna. Dá se to nějak rozumě vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda007 Vloženo 5. Červen 2023 Sdílet Vloženo 5. Červen 2023 zdravím, koupil jsem starší okno k montáži a také je o trochu výše na straně mechanismu. cca 0,5 - 1mm. malá štěrbina, ale je.... zateklo by. nevíte, je možné ještě někde sehnat těsnění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannickz Vloženo 20. Února Sdílet Vloženo 20. Února Prozkoumejte zamykací mechanismus střešního okna. Hledejte opotřebení, poškození nebo znečištění, které by mohly způsobovat problémy. Pokud je to nutné, vyčistěte, opravte nebo vyměňte vadné komponenty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.