Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Netusim z jakeho duvodu, ale behem par poslednich dnu mi pri od rychlosti cca 70km/hod zacalo piskat stresni okno. Dotazene je na maximum a to na "kovovy" doraz (Klikou uz neni mozne tocit dale).

Bud je spatne tesneni nebo zamykaci mechanismus. Kazdopadne jsem s tim neprovadel zadne psi kusy - cestou otevrit a doma zavrit.

Mate nekdo zkusenosti s timto problemem?

• o 1 měsíc později...
  • o 7 let později...
Vloženo

Urcite uz se s tim nekdo setkal. Tusim, ze podobny problem byl i u Felicii. 
Ve Fabii je stresni okno Velm Turnov VS-3. Za jizdy to dost piska az je to uz otravny. Do auta nezatyka. Jestli to je origo stresni okno z vyroby ci ne, to nevim, ale vypada to ze je asi origo. zkusenejsi zde kdyztak muzou potvrdit ci vyvratit. 
Da se koupit a vymenit nejaky tesneni u toho s tim aby to pomohlo a prestalo? Tesneni se meni kdyz tam zateka ale uz me nic jineho snad ani nenapada. Mate nekdo zkusenosti s tim?
Nasel jsem snad jednu firmu co se s tim zabyva -> http://www.pracovni.autosklo-hak.cz/files/tinymce/files/autosklo-hak-automobilova-stresni-okna-nahradni-dily-cenik.pdf

• o 1 rok později...
Vloženo

Tak já mám ten stejný problém s oknem VS 3.

Už jsem vyměnil těsnící gumu ,také celý zavírací mechanizmus okna.Chvilku to pomůže a je to zase zpatky.Na straně zavírání není okno domáčnuté na gumu a vyčnívá trochu nad rám okna.

Dá se to nějak rozumě vyřešit.

• o 7 let později...
Vloženo

zdravím, koupil jsem starší okno k montáži a také je o trochu výše na straně mechanismu. cca 0,5 - 1mm. malá štěrbina, ale je.... zateklo by. nevíte, je možné ještě někde sehnat těsnění?

• o 8 měsíců později...
Vloženo

Prozkoumejte zamykací mechanismus střešního okna. Hledejte opotřebení, poškození nebo znečištění, které by mohly způsobovat problémy. Pokud je to nutné, vyčistěte, opravte nebo vyměňte vadné komponenty.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...