Trnka46 Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Zdarec chlapi, chci se zeptat, včera se mně při tankování na OMV stalo, že pistole nešla celá zasunout do nádrže, musel jsem u toho stát, a tankovat po troškách, protože když jsem ji stlačil víc, vypínala. Fyi., nestál jsem u TIR stojanu ani tam nedával benzin:) Běžně tankuju u Shell a tam problém nemám. Někdo s podobnou zkušeností? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Ahoj, no mám rovnakú skúsenosť. Tiež som tak musel pumpovať len po troškách. Po 10 litroch už šla zasunúť. Pravdepodobne bola zatuhnutá klapka ktorá má brániť použitiu zlej pištole, ajkeď až taká zima zas nebola :-/ Tak uvidíme či sa to bude opakovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 http://forum.skodahome.cz/topic/87791-probl%C3%A9m-p%C5%99i-tankov%C3%A1n%C3%AD-fabia-19-sdi-2002/ inak je toho plný net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Hej je toho všade plno, ale tam sa rieši vypínanie kvôli penivosti nafty. Mne sa stalo že som nevedel pištol zasunúť viac ako nejaké cca 3 cm ako keby tam dávam zlú pištol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 A nedaval si tam pistol pre nakladaky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Jo, a proto mu tam šla po natankování 10l normálně nasunout protože pistole za těch 10l poznala že je to osobák tak povolila na erekci To sis drobet naběhl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trnka46 Vloženo 26. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Už nahoře jsem psal, že jsem nestál u TIR stojanu Nechápu, stalo se mně to poprvé. Během dvou dní při tankování, obě na OMV. Při prvním jsem u toho ještě vydržel stát a natankoval plnou, druhý den už jsem vzal jen za 500,- a dotankoval jinde.. Stejné, jak píše Zelo7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaCr Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Taky mi přijde, že ty pistole u OMV jsou takové hodně vybíravé, někdy vypínají bezdůvodně... Jinde nemám problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2607 Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Ahoj, mám problém při tankování.Po cca 1litru mi střelí pistole a pořád se to opakuje.Máte s tím někdo zkušenost?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 To už se na fóru, u více motorizací, řešilo několikrát, stačí pohledat. Dost strohý popis, děje se tak pořád, u každého stojanu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2607 Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 To se omlouvám.Ano,pořád kdekoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 (editace) Podle toho co píšeš nejde tedy o pistoli a chyba bude zřejmě někde kolem nádrže. Začal bych asi tím jestli není v hrdle nějaká překážka, pokud nejsi první majitel můžeš tam najít zajímavé věci, např. silonku Jo a koukni na nádrž jestli není splasklá. Editováno: 15. Červenec 2015, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtv Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 trochu to tady oživim, mám OII (2006) a taky pozorju při tankování, že mi pistol nejde zastrčit uplně, ale zase ne jen kousek a hlavně nevypíná se. Zasunu pistol asi tak do její půlky a dál to nejde... Je to normální, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Ja ji tam take nezasunu uplne, to vubec neresim. Ale vypina se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesjan Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Takuji jen Vervu /naftu/ a nemám s vypínáním problém. Asi je dobrá, nepění...?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 to není palivem, ale stojanem. Může to dělat i benzin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 S tim penenim mas ale pravdu, Verva peni velmi malo, prakticky temer vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 Podle mě to s vervou moc nemá společného... Já totiž tankuju taky jen vervu... Na jedné Benzině ok, na druhé nejde zasunout :) Podle mě jen nějak doje*aná pistole a je to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.