SUP1 Vloženo 3. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 (editace) Pánové, přiznejte si to. Dnes už jsou ceny aut jinde. A v Německu? Ano škodovek si tam váží, bydlím v příhraničí a každý druhý tu auta vozí. A že jsem nedávno viděl S2 za 9tis éček, o kterém byste oba ani nemlkli a tiše se kochali. Nicméně tady jsme u jedniček. A luxusní S1 se dá dnes pořídit do kila. No vše začlo S1 za 335tis, který má tržní hodnotu ne větší, než 150tis. Prostě už všichni máme starý auta a je na čase si to přiznat... Editováno: 3. Červen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 A luxusní S1 se dá dnes pořídit do kila. To mne po ránu hodně pobavilo. Děkuji, aspoň mám hezký vstup do dnešního dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Áááá, pán je fajnšmekr. Tak bys nám mohl poreferovat dále, začínáš se mi líbit, rejpálku Tak v čem jezdí takový náročný chlapec-fajnšmekr jako Ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 (editace) Líbí/nelíbí? http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/14946186?goFrom=list http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/14959373?goFrom=list Editováno: 3. Červen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 proti gustu žadnej dišputát no......................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Známá koupila passata b6 z německa v domění že němci dbaj víc o auta.Za půl roku se jí začalo srát a rezavět.Tak ho prodala.Myslim že to není o tom jestli koupit od čecha nebo němce.Němci maj jen lepší ceny někdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Pěknýho supa2 za 300tis je reálný.Ne pokud chceš mít 50tis najeto.Já bych si třeby auto sedum let starý s nájezdem 21tis nekoupil.Auto musí jezdit a jestli ročně najede 3tisíce tak ten motor musí bejt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 koukal jsem na německé stránky a do 15 tisíc tam toho je hafo a nejstarší je 2011.Motory 2,0TDi,ale i jiné.Nájezdy kolem sta tisíc ale samozřejmě i větší.Výbavy jak kde.Nicméně souhlas se supem.Je to chlapi o názoru,ale čas nezastavíš a je jasné,že ta cena za S1 byla s říše snů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 4. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 (editace) Furt čekám, že napíše Voice, v jaký voňavce jezdí a on furt nic... Editováno: 4. Červen 2014, autor: SUP1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 http://auto.bazos.cz/inzerat/35843960/Skoda-SUPERB-TDi-ELEGANCE120kW-puvod-CZ-servkn-120tis-km.php tak toto je více než s podivem 2007 bez faceliftu? elegance bez polokůže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Má u toho fakt príma video :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 (editace) sedáky http://www.sbazar.cz/autoeu.cz/detail/6400762-skoda-superb-kozene-sedacky-v-peknem-stavu Editováno: 4. Červen 2014, autor: supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 4. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 (editace) To není špatná cena, jsou opotřebované, ale ne zase tolik A ten 2007 bez FL je podezřelý Editováno: 4. Červen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Ten 2007 asi bude jen registrace na úřadu a mohlo byt vyrobene treba v 2005. A face má červený MaxiDot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 to je comfort podle sedaček a dekoru.Ten inzerát nemá cenu brát vážně.Ty sedačky z Liberce to je taky kup Podle mě každej by chtěl aby jeho auto vypadalo co nejlíp.Když koupíš tyhle sedačky tak uděláš krok zpět.V Havrani prodávaj celej komplet a jsou fakt pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Hod odkaz at se kouknem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 (editace) Furt čekám, že napíše Voice, v jaký voňavce jezdí a on furt nic... Šak to není žádné tajemství normální roomster, a voňavka už to dávno není, vždyť to má 32t. km. (Tomu já už říkám ojetina). Jezdí s tím v 90% žena. Já mám teť služebáka Hondu CRV (koupeno v listopadu minulého roku), s tím jezdím nejvíc. Nebo mám méně častější variantu a tou je Allroad 3.0TDI biturbo, ale k tomu se dostanu tak 5x do měsíce na delší cestu. (Ten je koupený v únoru tohoto roku). Tyto dvě auta lze ještě považovat za voňavky. Jo a syn má Vento, a to je taky voňavka....už zachvilku bude čichat ke kytkám na vrakovišti Editováno: 4. Červen 2014, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Aha, tak tady je kámen úrazu: "voňavka už to dávno není, vždyť to má 32t. km" Pro mě a předpokládám i pro většinu místních fórařů může být voňavý auto s dvouma, třema kilama na budíkách. Rozumějme si tak, že ten můj pojem voňavý znamená v přijatelně dobrém stavu (technickém a vizuálním) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Přesně tak. Každý to máme a vnímáme jinak. Já neříkám že auto s třista tisíci kilometry musí být špatné, může být v přijatelném vizuálním a dobrém technickém stavu, ale už to pro mne nebude voňavka. Publikováno 02. červen 2014 - 19:26 Díky,ale každý asi máme jiné představy o voňavce. Prostě co člověk to jiný názor na auto. A o tom to je. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 (editace) Vonavka 200-300tis. Supe neblazni, to uz je srot!!!!!! Jeste by me zajimalo, co pro tebe znamena luxusni superb 1 do 100tis. Pekac s peti kilama na budikach? Editováno: 5. Červen 2014, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 (editace) Ne, třeba s dvouma, třema kilama, ale v dobrém stavu. No snad ten můj třeba s 212tis není snad šrot... Nebo si myslíš, že většina zdejších superbočlenů, kteří mají něco nalítáno nemají dobré vozy? A že jich zde je, a mají najeto dost a ty auta jsem prolez a 95% z nich byly voňavky Není to o kilometrech, ale o přístupu. Navíc, auto musí jezdit a ne, aby za 7let najelo 21tis - tohle je šrot s pavučinama, kde je všechno ztuhlý, brzdy v háji a jediný, co je na tom dobrý jsou neprosezený sedačky. A pokud to dostávalo pravidelný servis, takbych chtěl vidět ten olej, nebo spíš nevěřím, že ho tam každý rok někdo měnil. Kolik by podle Vás měl mít voňavej SUP třeba z roku 2003-2007 nalítáno? Editováno: 5. Červen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Přesně tak Supe.Naše auta skoro každej měl jako služební proto maj velkej nájezd.Jestli má někdo superba jen na nákupy tak pak bych chtěl vidět co má na ježdění A8? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 http://www.sbazar.cz/aulicky.petr/detail/3468536-prodam-kompletni-kozeny-bezovy-vnitrek-do-skody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Nabízel mi to za 12tis.Dá se to koupit i za mín ale světlej introš moc lidí neprodává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 a ty máš co?Taky kůži a nebo hadr?Já bych asi nechal ten svůj introš za ty prachy co jsou v tom inzerátu přečalounit.Nevím no. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.