michal2009 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 To ne no, ale chce za to nesmysl, kuze v supr stavu sezenes kolem sedmicky, 15 je mimo realitu, jen pokud by to byla edice nebo laurin, ale to jeho pripad neni. Sup: nikde jsem nerekl, ze ty, nebo ostatni kluci musi mit sroty. Ja bych si (jak uz jsem tu psal) auto s 200 tis nekoupil. A to si najety km overuju kurevs*y poctive a z nekolika zdroju. Pak to auto stoji sice jiny prachy, ale na hranici 200tis km auto prodam prave takovym jako jsi ty a je moc dobre, ze je vas spousta, protoze kdyby mel kazdej meritko jako napr. Voice nebo ja, tak by se proste neprodalo. Neber to nejak zle, jsem v tomto proste vychovanej tatou, kterej si kupuje vonavky (novy auta, ktery skutecne vonej a dostoji tak svymu nazvu) a kdyz reknes vonavka, vidis, ze si predstavime oba uplne odlisny auto. Nazor tak jako ten tvuj 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 http://www.sbazar.cz/Ivana.Middleton/detail/6417699-prodam-skoda-superb-19tdi-96kw-rv-122005 zajímavá cena ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 já kdybych na to měl tak si taky kupuju pořád nová auta,ale jelikož nemám tak zase vyhledávám takové jako jsi ty Michale a kupuju od nich.Pro mě je voňavka auto bez nákladů,s rozumnýma kilometrama a rokem výroby.Nikdy jsem neměl auto co mělo míň než 100 tkm a vždy jsem si vybral dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 (editace) To sis vybral dobře, máš dobrej tip na auta. Já kdybych koupil auto s 250tis tak s mým štěstím budu dělat hned tlumiče, nápravu, spojku, vačky, přetěsňovat bůhví co apod Stankra: tvl, interier jak novej v tolika kilometrech Editováno: 5. Červen 2014, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 to je hodně podezřelá cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 (editace) Kdo ví, třeba spěchá na prachy, nebo je tam nějaká třeba skrytá závada... Jsem zvědavej, o kolik níž budou S1 za rok. Budeme se divit... Editováno: 5. Červen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 jj. spěchá na to, protože odjíždí do zahraničí. To neznáte ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 a ty máš co?Taky kůži a nebo hadr?Já bych asi nechal ten svůj introš za ty prachy co jsou v tom inzerátu přečalounit.Nevím no. Po dlouhý době váhání sem si nechal hadr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 ahoj, nechci tady urazet,zadne cleny fora... me tez nikdo neurazi,ale napsat to musim,svuj nazor... koupit si vonavku pro me znamena a spousta lidi asi tady auto do 100tis km a jsem popripadne na to hrdej... ja jsem si koupil Supika co ma 229 tis.. jsou tam nake pocatecni vydaje,asi vetsi nez normalni a pak bude super to auto a koupit si auto co ma najezd 20tis kilometru!! rozhodne na nej nemam a nebudu si brat pujcku... a kdyz by jsem uz mel teda takove financni prostredky na nove auto tak se asi nebavime o superbu a skodovce,ale o uplne jinejch autech... porsche cayenne,mercedes GL,audi Q7,BMW X6 atd.... supika jsem si zamiloval,rozhodne jine auto nechci... jinak mam teda k supikovi sluzebniho rapida co ma najeto 49tis a tak velkej rozdil v tom neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Fuj, Rapid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Sup1: podivas se mi prosimte na tema nefunkcni osvetleni v interieru? dikes Lada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Každej kdo zbožnuje superba by měl mít tohle http://www.abecedamodelu.cz/SKODA-SUPERB-913-1938-d1560.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 tak co chlapi, jakej bude problém u tohoto kousku za udanou cenu?? http://www.sbazar.cz/muze/detail/6436708-skoda-superb-19-tdi-pd-96-kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 To auto už tam jednou bylo ale za jinej peníz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 tak to by mě taky zajímalo co mu chybí.Pokud má funkční motor tak je to i na náhradní díly ideální :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 cena skvelá, vyzerá zachovalo, nezložíme sa? ja kúpim lišty, vick bere motor atd... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 jestli to nebude odstupne z uveru... jinak za 50 dobrej kousek i treba ze spatnym motorem... celej motor me nabizeli odstrojenej za deset a nastrojenej za osmnact... takze no problemo jestli nebyl nabouranej,tak schanet supika tak si ho za ty penizky vemu.. nevypada jako taxik.. jak podle interieru,volantu a pedalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 No ono to bude spíš tím, že první Superb vyjel z linky před 12ti lety, když nepočítám prototyp představený ve Frankfurtu v roce 2001. A to je milí přátelé již 12let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 může být třeba utopenej nebo tak něco. Ta cena je jinak podle mě nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Uvidíme jak dlouho tam bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 já myslím, že za 50 t. nemusí ani motor běžet a pořád je to ještě slušná cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 tak som mu napísal, som zvedavý 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 tak co chlapi, jakej bude problém u tohoto kousku za udanou cenu?? http://www.sbazar.cz/muze/detail/6436708-skoda-superb-19-tdi-pd-96-kw Ze by nečekaně fake? Náhle jsem musel do UK . . . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Asi tak. Psal jsem mu uz v patek ze bych ho vzal na dily a bez odpovefi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/15782764?goFrom=list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.