SUP1 Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/15758639?goFrom=list Nějaká předělávka na DSG nebo je prodejce zmatený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 :D :D to ja ma DSG ze spoujkou :D klasickej automat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 tak mne docela rychlo odpisal: Dobrý den, Jsem velmi rád, že máte zájem o koupi auta. Ceny a informace jsou správné, jsem prodat prodam a Skoda Superb 1,9 TDI PD 96 KW,z roku 2005 s cenou 50.000 Kc Jsem majitel, auto bylo nikdy zapojeny do jakékoliv nehody, motor beží perfektne Auto je v perfektním stavu, poslední služby, které asi pred dvema mesíci, když jsem menil olej.Všechny dokumenty jsou k dispozici, jsem si všechny výživné na autorizovaného servisu, mám servisní knížka, auto mít skutecné Km Máte-li zájem prosím odpovezte mi, abych mohla dát více informací o transakci, prosím odpovezte pokud možno v anglictine, rychle reagovat , takze asi nejaky spekulant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 (editace) informace o transakci..... bude chtit zalohu nebo neco a jak mu ji posles uz se snim nikdy nespojis..... transakce transakce !!!!! takových už bylo ... POZOR NA NE ... Editováno: 9. Červen 2014, autor: Airman64 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 tak mne docela rychlo odpisal: Dobrý den, Jsem velmi rád, že máte zájem o koupi auta. Ceny a informace jsou správné, jsem prodat prodam a Skoda Superb 1,9 TDI PD 96 KW,z roku 2005 s cenou 50.000 Kc Jsem majitel, auto bylo nikdy zapojeny do jakékoliv nehody, motor beží perfektne Auto je v perfektním stavu, poslední služby, které asi pred dvema mesíci, když jsem menil olej.Všechny dokumenty jsou k dispozici, jsem si všechny výživné na autorizovaného servisu, mám servisní knížka, auto mít skutecné Km Máte-li zájem prosím odpovezte mi, abych mohla dát více informací o transakci, prosím odpovezte pokud možno v anglictine, rychle reagovat , takze asi nejaky spekulant To bylo přeci absolutně nečekané, já se nedivím že to furt zkoušejí jelikož pokud vubec někdo doufá že to je v pořádku tak je to maximálně k smíchu. Češi no.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 sem to už říkal, ne 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 jsou to svině.Ale přidám zkušenost mého kamaráda,který chtěl audio sestavu bose a která v Praze stojí cca 80 000kč.Našel ji na netu v Anglii kde borec prodával sestavu za nějakých 37 000kč po přepočtu.Jelikož je kamarád opatrný tak si všemožně ověřoval pomocí konverzace toho dotyčného.pak dokonce ověřoval jestli ta adresa v Anglii existuje.Zašel tak daleko,že si nechal prověřit i ten inzerát.No prostě zdálo by se,že to je neprůstřelné.A výsledek?Poslal 37 000kč a od té doby má velké hovno.Takže určitě dnes pokud člověk nevidí zboží na vlastní oči a nejedná osobně tak se nevyplatí někomu posílat zálohy a podobně. Já si taky raději vyberu na netu firmu které platím až po doručení zboží a ne naopak.Dneska je to všude samý zloděj. Samozřejmě že nemluvím o prověřených letitých firmách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 to je radost teda, 37 tis v prdeli 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 (editace) Nezlob se na mě, ale kamarád je blbej. Ebay neebay, burza neburza, aukce neaukce: zaplatit dopředu takovej balík peněz, je (nazvu-li to slušně) blbost kupujícího. Já to ale chápu, vidina levného zboží... Editováno: 9. Červen 2014, autor: SUP1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 zcela vyčerpávající odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Ja si taky cca pred 2,5 rokem obednal telefon pres aukro. Poslal jsem frajerovi necelou trojku. A telefony samozdrejme nedosli. A tak sem se i s ostatnima co naleteli prodejci domluvil a sel sem to dat na policii. Bylo mi jasny ze tedlech pripadu maj mraky a daj to do supliku s ostatnima. Jenze cca pred pul rokem telefon,ze frajera chytli a resi se to. Abych to zkratil penize mi dosli na ucet a vsem trinacti lidem co to podali to oznameni tak taky. Soudkyne mi volala a rikala,ze na nej je podana stiznost a ze toho ma vic. A pri nejhorsim prej muze jit i sedet,coz mi docela zarazilo ale nvm co vsechno udelal.takze ono se to v nekterych pripadech i vyplati podat na pcr. takze supaci apod. Nebudte blby jako sem byl ja ale duveruj ale proveruj !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 hnusny podvodnici... ale ma vzkusenost je vicemene dobra... ale i na dobirku jsem mel neprijemnosti.. kupoval jsem herni konzoli na bazosi a byla spatna... no podal jsem oznameni a nic.... a tata u mb211 si nechaval posilat turbo na dobirku a bylo zadrene... (sice se omluvili,ale byla to strata casu...) takze i kdyz vam to prijde,tak to je na .... osobni prevzeti je asi nej... ale urcite by jsem nikomu neplatil nic do predu... jako nemyslim zname atd... ale cizi lidi vubec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Člověk do toho spadne jako nic.Supe chápu co máš na mysli,ale to co jsi vyjmenoval nebylo všechno jen já si to už nepamatuju.Když hold člověk něco chce tak nevidí neslyší.A naletět může kdokoli na cokoli.Já jen vyjmenoval co jsem si vzpoměl.To jeho ověřování bylo daleko rozsáhlejší včetně různých databází a já nevím čeho ještě.No poučil se to je jasné. Dnes ani recenzím věřit nemůžeš a ojebou tě klidně i v kamenném obchodě.Je to zkurvená doba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 10. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 To mi povídej, nejen zkurvená doba, ale i služby v hajzlu a na vychcánky narážíme všichni několikrát denně. Nemít tady rodinu, tak v CZ, potažmo v Evropě mě už nikdo neuvidí. Možná jsem stará škola, ale když takhle čtu o podvodnících, vidím červeně a jsem nasranej, i když se mě to přímo netýká... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 taky jsem stará škola.A je mi z toho šoufl,ale nic s tím asi neuděláme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 To nevypadá špatně: http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/15731657?goFrom=list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 jedna z mála V6tek v holobytu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Hmmm a dekor z laurinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 to radio by som bral hned . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Tak ho vezmem na dily? kazdej da desitku a je nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 ja som za a berem face masku a zadne svetla ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 predna palubka, bocne tapacire a repra a radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Jak to legálně udělat abych ho mohl rozebrat a rozprodat? Když už nejde z auta udělat kraličarna jak kdysi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 no u nas musis mat pre odhlasenie platnu poistku a neaky papier, ze auto bolo zrecyklovane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Já beru celej vnitřek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.