Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

I ta cena Octávky je divná, ale prodavá to žeská tak třeba nemá šajnu o ceně :D

:kol-28: michal2009 to je trefnej komentář

SUP1: Jeste jsem neslysel, ze by nekomu ukradli cepicky. A az u benzinky nebudu moct najit ten specialni (imbus?) klic, tak tu funkcionalitu urcite maximalne ocenim :kol-47:  :kol-28:

Kdyz jsem videl, jak krasne jdou sundat bezpecnostni srouby na samotna kola, tak uz ani ty nepouzivam (u SII se tusim ani standardne nedavaji)

• Autor

Však ty imbusy nemusíš použít. I za cenu bez šroubování je to dobrá cena a mají i nové logo...

Mne ukradli 2x čapičky z felicie - jedny z logom skoda, a druhé chrómové... Supa parkujem uz len "doma" za bránou, tak tie este neskúšali :-) Ja som dávnejšie dával za čapičky s novým logom 10 eur, teraz sa uz daju nastastie zohnat za facku. Inak na ten imbus sa treba vykaslat, len to zahrdzavie v tom po zime... a tým čo máš v sade s čapičkami to už potom nedáš dole lebo sa postŕha:-)

Jj koukal sem, dnes jedu menit moje solidy za tyto :)

Tak to se Ti poštěstilo, ještě navíc v místě bydliště a nemusíš pro ně nikam letět :)

hezky, tak to je super cena :)

Ty jsou porad ja byl v ziline :)

supe to tam nedávej, já vím, že ti jde o komfort ale tohle už bude vypadat divně ;)

za ty prachy už je taky v prdeli

To neni špatný, za dvacku na ND.

Ty jsi jak důchodci :kol-28:  měl bys plnou garáž krámů a využiješ jen pár věcí

• Autor

No já mít zbytečnou dvacku, tak do toho jdu taky.

Ono by se to dalo i spravit a nějakou kačku zase vydělat...

jj taky si myslim, že ta oprava by nemusela být až tak drahá, takže případně spravit a poslat dál... nebo rozprodat na díly :) každopádně někdo už měl ten nápad asi taky a inzerát už je neplatný...

Supe podívej kolik stojí novevý xenony plus chladiče a tak dál.To se ti nevyplatí

proč bys musel kupovat nový věci?? na takovou harabouzu? To by bylo každýmu nenápadný, ošuntělej barevnej sup a nová maska, světla, kapota, chladič :kol-34:

Starý věci sehnat to je taky umění.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.