Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

A je tu červený...a nový:-)a voňavý....nějaká výbava tam je...

Airbag řidiče a spolujezdce s vypínáním airbagu spolujezdce
Multifunkční ukazatel
Boční airbag vpředu
Boční skla tónovaná od B-sloupku a zadní tmavě zabarvené
Bubnové brzdy zadní
Centrální zamykání s dálkovým ovládáním, vnitřním ovládáním, bez bezpeč. pojistky
Držák na brýle
Elektrické ovládání předních oken, zadní mechanicky
Elipsoidní hlavní světlomety:čočka H7
ESC
Hlavové opěrky vzadu - 3 kusy
Imobilizér elektronický
Intervalový spínač stěračů, seříditelný potenciometrem (4 stupně)
Klimatizace s mechanickou regulací
Skopný klíček s dálkovým ovládáním zamykání vozu
Make-up zrcátka vlevo
Make-up zrcátka vpravo
Mechanické výškové seřizování levého předního sedadla
Mlhové přední světlomety,dení svícení
Ocelový rezervní disk s jízdním obutím
Odkládací schránka v kufru
Pomocné parkovací zařízení
Potah sedadel - látka
Prodloužený servisní interval
Přídavné upevnění dětské sedačky
Rádio "SWING"
S dálkovou regulací polohy světlometu
S kontrolou zapnutí bezpečnostního pásu
S odkládacími kapsami vzadu (na dveřích nebo boku)
S vyhřívanými tryskami ostřikovače skla a zrcátek
Sada nářadí a zvedák vozu (zesílený)
Sklopný stolek
Standardní šrouby kol
Stěrač zadního okna s ostřikovačem a cyklovačem
Střešní anténa + anténa v okně
Střešní nosič - černý-hagus
Síť v zavazadlovém prostoru
Tři samostatná sedadla v 1. řadě
Tříbodový bezpeč. pás vzadu uprostřed
Vestavba audio přípojky
Vnitřní zpětné zrcátko
Vnější zpětná zrcátka el. nastavitelná, vyhřívaná
Vrstvené čelní sklo tónované
Výškově stavitelné opěrky hlavy předních sedadel
Zakrytí zavazadlového prostoru odklopné
Zařízení pro udržování konstantní rychlosti - elektronické
Zásuvky pod předními sedadly
12 V zásuvka v zavazadlovém prostoru
4 reproduktory (pasivní)
Automatické spínání jízdního osvětlení
Exteriér
Bez bočních ochranných lišt
Bez dekorativní fólie/emblémů
Bez označení motorizace
Kola z lehké slitiny 6J x 15 "ROTARE"
Lakovaný nárazník v barvě vozu
Obložení sloupku vnější, provedení 2
Pneumatiky 195/55 R15 85H
Vnější zpětné zrcátko a další díly v barvě vozu
Vnější zpětné zrcátko vlevo, konvexní
Zpětné zrcátko vpravo, konvexní
Interiér
Hlavice řadící páky z kůže
Hliníkový paket
Kožený volant
Madlo ruční brzdy z kůže
Přístrojová deska - vypěněná
Sklopná stropní madla
Stropní výplň, standardní
Zakrytí řadící páky z koženky....jediné co bych chtěl dál je origo loketka+hliníkové pedály....

No a tak nějak vypadá....ani sem nemusím dávat fotky originálu:-)))né,samozřejmě že budou:-)))

post-1266-0-76537500-1399109622_thumb.jp

post-1266-0-92450900-1399109633_thumb.jp

post-1266-0-23160400-1399231739_thumb.jp

post-1266-0-15411400-1399304231_thumb.jp

Editováno: , autor: mira
Vloženo

Tak tak..LPG..jezdím LPG i teď už mnogo let....byl mě sice nabídnut 1.2TSI 63kw na LPG...ale spotřeba cca 1.5litru navíc benzínu to NE:-)Tak já si motorem polepším i teď..HTP vs 1.4...jedenáct let v HTP mě nijak nevadilo a to mám nájezd 300tisíc....takže myslím že 1.4 nebude problém....

Vloženo

1.4 na LPG je určitě nejlepší volba co si mohl z nabídky motorů vybrat, teda kromě HTP.. Uvažovat o TSI na LPG je podle mě pitomost a to nejen kvůli tomu nájezdu jak píšeš, protože ten motor si myslím bude mít sám i bez LPG problém těch 300 000 zvládnout...

Vloženo

sme na tom podobne s výbavou! :) ale motor som zvolil 1.2TSI 63kw farba Modrá Lava Metalíza Ambition+priplatky rozpis sa prosim o vybave aku mas? 

ja beriem skladovku novu 6km najazdenych ale cakam... -_-

Vloženo

juraj07:já po skladovkách taky koukal ale vždy tomu něco chybělo....a cena skladovek byla kolikrát draší než nový roomstřík....myslím že jsem se dostal na krásnou cenu...

Tak je tam kožený paket..3ramínko volant.ručka a  řadička v kuži,nějakej hliníkovej paket,klima mechanika,radio myslím strem?to lepší než to základní,parkovací senzory,vyhřívaný trysky ostřikovaču,plnohodnotná rezerva,síťový program snad,odklápěcí stoleček z prostředního sedadla,maxidot,tempomat....jediný co jsem si nedal je loketní opěrka...tu chystám pak origo dokoupit a namontovat....

No a cena byla ta samá co za nakonfigurovanou fabii v kombíku....259900kč...:-)takže nebylo o čem přemýšlet jestli fabia či roomster...kufr vypadá u roomstru sice menží ale není...měřili jsme to..a je to staršně praktický to vyndávání sedaček a posouvání...

To budeš mít krásnou barvu :kol-47: já si nechtěl zbytečně připlácet..tak jsem vzal červenou za 3500kčs...bílou jsem zavrhl....

Kluci má roomster v základu projektorový světla nebo obyč žárovku H7?protože projektorový u fabky jsou zadara a u roomstru nejsou na nakonfigurování vubec...ale co jsem koukal na fotku konfogurace tak tam jsou :kol-32:

jediný co mě mrzí je že není klimatronic.....

Vloženo

Výbava Ambition už má v základu projektory.. Jen se připrav, že budeš muset kupovat nějaké lepší žárovky, protože jinak uvidíš prd, ty projektory nejsou žádná sláva a lépe svítí klasické základní světla..

Jinak cena vypadá hodně pěkně, na to jakou máš výbavu  :kol-47: To si bral jen čistě Roomster ambition, nebo máš Trumf Ambition...?

Vloženo (editace)

No žiarovky ti pozriem akonáhle ho budem mat :) k tým sedačkám VarioFlex sa mi páči strašne :) inak veľmi dobrá výbava ja mám menšiu :kol-43: ale vieš peníze :kol-26: ale inak máš aj disky ? ja som zvolil AVIOR

Editováno: , autor: juraj07
Vloženo

Výbava Ambition už má v základu projektory.. Jen se připrav, že budeš muset kupovat nějaké lepší žárovky, protože jinak uvidíš prd, ty projektory nejsou žádná sláva a lépe svítí klasické základní světla..

Jinak cena vypadá hodně pěkně, na to jakou máš výbavu  :kol-47: To si bral jen čistě Roomster ambition, nebo máš Trumf Ambition...?

To podle mě nebude trumf, ten má totiž výhodný paket s maxidotem a tou loketní opěrkou, to by si už tam rovnou dal a neřešil dodatečnou montáž .... mám už za sebou nějakou tu bezesnou noc nad konfigurátorem, taky jsem v očekávání :D

Vloženo

Trumf ambition plus nemám....nemám totiž loketku,tu si kouopím pak...:-) a za maxidot jsem doplácel...kola mám Rotare...takže bych neměl mít projektory?

Vloženo (editace)

Lukýsku ty kluku jeden..tebe jsem neviděl let:-)to víš že jsem myslel na tvoje všechny červený auto když jsem vybíral barvu :kol-47:

juraj07..ty tvoje aviory vypadají líp jak rotare.... :kol-47: ale byli za příplatek ne??už máš založený svoje vlákno?jak budeš dlouho čekat na skladovku??

Editováno: , autor: mira
Vloženo

to už máš tolik?teda..vím že rodinka manželka malý:-)sleduju tě na Facebooku:-)a kdyby jsme nebyli v chorvatech tak se i ukážu na svatbě na vyskři:-)já mám na HTP už skoro 300tisíc...minulý týden nebo nějak tak jsem teprve dělal spojku:-)tak doufám že roomsřík vydrží to samé nebo i víc:-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...