Publikováno Únor 25, 201411 r A je tu červený...a nový:-)a voňavý....nějaká výbava tam je... Airbag řidiče a spolujezdce s vypínáním airbagu spolujezdce Multifunkční ukazatel Boční airbag vpředu Boční skla tónovaná od B-sloupku a zadní tmavě zabarvené Bubnové brzdy zadní Centrální zamykání s dálkovým ovládáním, vnitřním ovládáním, bez bezpeč. pojistky Držák na brýle Elektrické ovládání předních oken, zadní mechanicky Elipsoidní hlavní světlomety:čočka H7 ESC Hlavové opěrky vzadu - 3 kusy Imobilizér elektronický Intervalový spínač stěračů, seříditelný potenciometrem (4 stupně) Klimatizace s mechanickou regulací Skopný klíček s dálkovým ovládáním zamykání vozu Make-up zrcátka vlevo Make-up zrcátka vpravo Mechanické výškové seřizování levého předního sedadla Mlhové přední světlomety,dení svícení Ocelový rezervní disk s jízdním obutím Odkládací schránka v kufru Pomocné parkovací zařízení Potah sedadel - látka Prodloužený servisní interval Přídavné upevnění dětské sedačky Rádio "SWING" S dálkovou regulací polohy světlometu S kontrolou zapnutí bezpečnostního pásu S odkládacími kapsami vzadu (na dveřích nebo boku) S vyhřívanými tryskami ostřikovače skla a zrcátek Sada nářadí a zvedák vozu (zesílený) Sklopný stolek Standardní šrouby kol Stěrač zadního okna s ostřikovačem a cyklovačem Střešní anténa + anténa v okně Střešní nosič - černý-hagus Síť v zavazadlovém prostoru Tři samostatná sedadla v 1. řadě Tříbodový bezpeč. pás vzadu uprostřed Vestavba audio přípojky Vnitřní zpětné zrcátko Vnější zpětná zrcátka el. nastavitelná, vyhřívaná Vrstvené čelní sklo tónované Výškově stavitelné opěrky hlavy předních sedadel Zakrytí zavazadlového prostoru odklopné Zařízení pro udržování konstantní rychlosti - elektronické Zásuvky pod předními sedadly 12 V zásuvka v zavazadlovém prostoru 4 reproduktory (pasivní) Automatické spínání jízdního osvětlení Exteriér Bez bočních ochranných lišt Bez dekorativní fólie/emblémů Bez označení motorizace Kola z lehké slitiny 6J x 15 "ROTARE" Lakovaný nárazník v barvě vozu Obložení sloupku vnější, provedení 2 Pneumatiky 195/55 R15 85H Vnější zpětné zrcátko a další díly v barvě vozu Vnější zpětné zrcátko vlevo, konvexní Zpětné zrcátko vpravo, konvexní Interiér Hlavice řadící páky z kůže Hliníkový paket Kožený volant Madlo ruční brzdy z kůže Přístrojová deska - vypěněná Sklopná stropní madla Stropní výplň, standardní Zakrytí řadící páky z koženky....jediné co bych chtěl dál je origo loketka+hliníkové pedály.... No a tak nějak vypadá....ani sem nemusím dávat fotky originálu:-)))né,samozřejmě že budou:-))) Upraveno Květen 5, 201411 r od mira
Únor 26, 201411 r Autor Tak tak..LPG..jezdím LPG i teď už mnogo let....byl mě sice nabídnut 1.2TSI 63kw na LPG...ale spotřeba cca 1.5litru navíc benzínu to NE:-)Tak já si motorem polepším i teď..HTP vs 1.4...jedenáct let v HTP mě nijak nevadilo a to mám nájezd 300tisíc....takže myslím že 1.4 nebude problém....
Únor 26, 201411 r 1.4 na LPG je určitě nejlepší volba co si mohl z nabídky motorů vybrat, teda kromě HTP.. Uvažovat o TSI na LPG je podle mě pitomost a to nejen kvůli tomu nájezdu jak píšeš, protože ten motor si myslím bude mít sám i bez LPG problém těch 300 000 zvládnout...
Únor 26, 201411 r sme na tom podobne s výbavou! ale motor som zvolil 1.2TSI 63kw farba Modrá Lava Metalíza Ambition+priplatky rozpis sa prosim o vybave aku mas? ja beriem skladovku novu 6km najazdenych ale cakam...
Únor 26, 201411 r Autor juraj07:já po skladovkách taky koukal ale vždy tomu něco chybělo....a cena skladovek byla kolikrát draší než nový roomstřík....myslím že jsem se dostal na krásnou cenu... Tak je tam kožený paket..3ramínko volant.ručka a řadička v kuži,nějakej hliníkovej paket,klima mechanika,radio myslím strem?to lepší než to základní,parkovací senzory,vyhřívaný trysky ostřikovaču,plnohodnotná rezerva,síťový program snad,odklápěcí stoleček z prostředního sedadla,maxidot,tempomat....jediný co jsem si nedal je loketní opěrka...tu chystám pak origo dokoupit a namontovat.... No a cena byla ta samá co za nakonfigurovanou fabii v kombíku....259900kč...:-)takže nebylo o čem přemýšlet jestli fabia či roomster...kufr vypadá u roomstru sice menží ale není...měřili jsme to..a je to staršně praktický to vyndávání sedaček a posouvání... To budeš mít krásnou barvu já si nechtěl zbytečně připlácet..tak jsem vzal červenou za 3500kčs...bílou jsem zavrhl.... Kluci má roomster v základu projektorový světla nebo obyč žárovku H7?protože projektorový u fabky jsou zadara a u roomstru nejsou na nakonfigurování vubec...ale co jsem koukal na fotku konfogurace tak tam jsou jediný co mě mrzí je že není klimatronic.....
Únor 26, 201411 r Výbava Ambition už má v základu projektory.. Jen se připrav, že budeš muset kupovat nějaké lepší žárovky, protože jinak uvidíš prd, ty projektory nejsou žádná sláva a lépe svítí klasické základní světla.. Jinak cena vypadá hodně pěkně, na to jakou máš výbavu To si bral jen čistě Roomster ambition, nebo máš Trumf Ambition...?
Únor 26, 201411 r No žiarovky ti pozriem akonáhle ho budem mat k tým sedačkám VarioFlex sa mi páči strašne inak veľmi dobrá výbava ja mám menšiu ale vieš peníze ale inak máš aj disky ? ja som zvolil AVIOR Upraveno Březen 3, 201411 r od juraj07
Únor 26, 201411 r juraj07: Rommster krásný! Aviory Roomsteru moc sluší . Nechceš si založit vlákno o svém autě?
Únor 26, 201411 r Zatiaľ nie vďaka za pochvalu! A ja blbec som si myslel že sa páčiť nebude Chcel som Sporta ale tie sedadlá sú strašné
Únor 26, 201411 r Výbava Ambition už má v základu projektory.. Jen se připrav, že budeš muset kupovat nějaké lepší žárovky, protože jinak uvidíš prd, ty projektory nejsou žádná sláva a lépe svítí klasické základní světla.. Jinak cena vypadá hodně pěkně, na to jakou máš výbavu To si bral jen čistě Roomster ambition, nebo máš Trumf Ambition...? To podle mě nebude trumf, ten má totiž výhodný paket s maxidotem a tou loketní opěrkou, to by si už tam rovnou dal a neřešil dodatečnou montáž .... mám už za sebou nějakou tu bezesnou noc nad konfigurátorem, taky jsem v očekávání
Únor 26, 201411 r Autor Trumf ambition plus nemám....nemám totiž loketku,tu si kouopím pak...:-) a za maxidot jsem doplácel...kola mám Rotare...takže bych neměl mít projektory?
Únor 26, 201411 r Je tam ve výpisu napsáno Elipsoidní hlavní světlomety, takže by to měly být projektory.
Únor 26, 201411 r Autor Lukýsku ty kluku jeden..tebe jsem neviděl let:-)to víš že jsem myslel na tvoje všechny červený auto když jsem vybíral barvu juraj07..ty tvoje aviory vypadají líp jak rotare.... ale byli za příplatek ne??už máš založený svoje vlákno?jak budeš dlouho čekat na skladovku?? Upraveno Únor 26, 201411 r od mira
Únor 26, 201411 r mira: taky bych tě rád viděl...to víš život plyne...mám rodinku, manželku....na auto už skoro není čas....na TSíčku už mám najeto 85000km....
Únor 26, 201411 r Autor to už máš tolik?teda..vím že rodinka manželka malý:-)sleduju tě na Facebooku:-)a kdyby jsme nebyli v chorvatech tak se i ukážu na svatbě na vyskři:-)já mám na HTP už skoro 300tisíc...minulý týden nebo nějak tak jsem teprve dělal spojku:-)tak doufám že roomsřík vydrží to samé nebo i víc:-)
Únor 26, 201411 r Autor juraj....ty ho budeš mít takhle brzo??závidím.....já čekám min do pulky května....:-(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.