Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak za chvilku(2000km)budeme poprvé servisovat...po 15tisících...takže si nechám změnit z longlifu na pevný interval výměnu oleje....kluci jak to probíhá v servisu ta změna?neukecávají vás ať si necháte proměnlivý interval?Nebo není nejspíš žádný problém se změnou?Jsem zvědavý jak se budou tvářit na vlastní olej....:-)nejradši bych si udělal výměnu doma sám....ať to mám pod svým palcem...vím že kamarádovi nevyměnily olejovej filtr...jinak budu reklamovat ten koberec jak jsem dával semka fotku tak jsem zvědavej..jinbak autíčko jezdí bez problému..stratuje už taky bez problému napoprvé...:-)

Udělal jsem si minulý měsíc dvě radosti.....

post-1266-0-26670400-1412085510_thumb.jp

post-1266-0-03549900-1412085572_thumb.pn

Editováno: , autor: mira
  • o 3 týdny později...
Vloženo

nijako:-)ještě jsem nebyl v servisu...co nejdřív tam pujdu ale..neboj napíšu..ale tipuju že mě vyfakujou že si to dělám sám...že blbě odkládám nohu nebo něco na ten spusob..:-)

Vloženo

jj, to mi připomíná jak jsem teď o víkendu prohrál sázku s juniorkou, když jsem jí říkal že v roomovi máme na interiérové zásuvce zapalovač a ona tvrdila, že je to jen zátka. A ono fakt, na fábuli to mám jako zapalovač, a na R je to jen zátka s označením 12V, šetří se fakt všude :kol-32:  ... stálo mě to kilo :kol-46:

• o 6 měsíců později...
Vloženo

Tak to malinko oživme..:-)proběhla první servisní prohlídka po roce a 26tis km......byl měněn pylový filtr,vzduchový filtr(na mé přání)změněn servisní interval na pevný po 15tis....dán olej 5w40 a zkontrolováná klima + brzdy.....při domlouvání servisu jsem se zeptal na +- konečnou cenu.....technik vybalil 4500kč....já se na něj asi špatně podíval a on sám od sebe pokud chci vlastní materiál..filtry+olej mužu tím snížit cenu..takže vlastní olej byl dodán,filtry jsem nechal na nich a to jsem si říkal že jim dám vydělat...konečná cena byla 2800kč....:-)mrknul jsem na filtry..vzduchový byl nový..olejový tam byl taky jiný olej vypadal nově:-)jsem spokojen s přístupem auto Louda z Pardubic..jak s jednáním tak z prací.....

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Peky:v servise ano..při 15tis jsem měnil sám doma...do servisu jsem šel kvuli záruce....a razítku..

Editováno: , autor: mira

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...