Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Nojo,  ale má kola víc do "A", takže pokud si změříš rozchod na vozovce je možná i větší než u klasické OIII...  bohužel nemám jak porovnat...

Editováno: , autor: Napalm
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravím,

mám možnost pořídit kola Dorado 7,5J x 17“, ET 49 chtěl bych je na léto, ale teď mám Denom 7,0J × 17",ET 49

Je problém v šířce disku?

Máte je někdo na OIII?

Kola jsou určena pro RS, ale na stránkách Škody je uvedeno:

Určeno pro vozy:

Octavia III (od roku 2013) s pneu 225/45 R17

Vloženo

Co rikate na kombinaci O3 RS s alu VW Rotary R18?

Jaro uz se blizi a ja stale nevim, ktera kola koupit. Koukam jen na origo, takze ve hre jsou R19 Xtreme od Skodovky, R19 Twinspoke od VW a pak ty zminene Rotary. Kola pro golfa maji vsechny stejne parametry, takze neni potreba resit dodatecny zapis do TP atp.

Z toho je i videt, ze jsem se zatim nedokazal rozhodnout ani mezi R18 a R19  :kol-32:

Vloženo

Tak se momentalne rozhoduju mezi R19 Xtreme a R18 Rotary. Jeste musim zjistit, za kolik by mi ty Rotary nechali u dealera, abych mohl porovnat cenu kompletu, protoze na R19 vyjde jedna guma minimalne o 1000,- Kc vice.

Kdo z Vás vlastně jezdí delší dobu na eXtremech?

Xtreme ma XJOHNNYX, ale nevim kolik na nich ma najezdeno :-)

Vloženo

Mně právě spousta lidí od eXtreme nebo spíš všeobecně od 19" kol s tímhle rozměrem pneu zrazovala (a nakonec stejně eXtreme nebyly k mání).

Teď jezdím asi týden s 18" koly a subjektivně mi přijde OIII RS tvrdší než OII RS se stejnými koly a pneu, takže jsem celkem rád, že je nemám. Přejezdy těch milionů zpomalovací prahů a zvýšených přechodů pro chodce nic moc a musím zpomalovat víc, než jsem byl zvyklý.

Vloženo

Profil 40 je už praktické minimum... takže kola 19" bych viděl spíš na jiném autě (např. nový Passat má 235/40 R 19)

Jinak kola Xtreme - vzhledově pěkný, ale do pofilu 35 bych nešel.... :kol-72:

Vloženo

Profil 40 je už praktické minimum... takže kola 19" bych viděl spíš na jiném autě (např. nový Passat má 235/40 R 19)

Jinak kola Xtreme - vzhledově pěkný, ale do pofilu 35 bych nešel.... :kol-72:

No ono záleží i na šířce pláště, 35% z 225 mm je o víc jak centimetr a půl méně než 40% z 235 mm (tedy doufám, že takhle večer ještě počítám správně :-))

Docela by mne zajímalo, zda by na eXtremy šly i širší a/nebo vyšší pneu.

Vloženo (editace)

Gratulace a palec nahoru.

A až se jich přejíš a už Tě nebude bavit drncání, tak si je zas na chvíli vezmu já :-D

PS: Jaký jsi vzal rozměr pneu? Předepsaný? Na té fotce vypadají dost do "A", takže by možná šly i 235 místo 225.

Editováno: , autor: mischicka
  • o 2 týdny později...
Vloženo

i když se mi devatenáctky líbí a na tvém jsou pěkný sám bych si je nedal protože jsem pohodlný na to abych s autem drkotal. A navíc by mi bylo líto auta když bych vymetl díru. Tomu se někdy nevyhneš.

.............Ale pěkný to je  :kol-47:

Vloženo (editace)

Chci 18 tmavé kola na mojí bílou OIII liftback...vždy se mi líbila tato kombinace.Rozhoduji se mezi modelem Turini tmavé a černýma Neptunama z RSII.Jaké by seděli lépe?Turini se mi líbí více tvarem,ale zase se mi nelíbí ten mat a zase u Neptunů se mi líbí více odstín lesklý...nemá to tu někdo na autě?Něco jsem našel na netu v kombinaci s Turini ale Neptuny na OIII jsem nenašel snad nikde a to jsem googlil jak strhanej :kol-26: Poradí někdo,co by zvolil?

Editováno: , autor: lh13
Vloženo

Ja bych sel do Turini, k bile OIII proste sedi! Nebo se podivej na ty VW Rotary pro Golf, maji stejny rozmer a jsou take tmave, takovou kombinaci na silnici asi nepotkas :-)

Vloženo

Venku je pěkně, tak jsem dneska poprvé na zahradě umyl auto. A při té příležitosti se musím pochválit, že jsem dal přednost  Golusům před  Alarisy. Prostě těch 5 mega paprsků se meje mnohem lépe a rychleji než 10 paprsků na Alarisech. 

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...