Leden 4, 201510 r Nojo, ale má kola víc do "A", takže pokud si změříš rozchod na vozovce je možná i větší než u klasické OIII... bohužel nemám jak porovnat... Upraveno Leden 4, 201510 r od Napalm
Únor 25, 201510 r Zdravím, mám možnost pořídit kola Dorado 7,5J x 17“, ET 49 chtěl bych je na léto, ale teď mám Denom 7,0J × 17",ET 49 Je problém v šířce disku? Máte je někdo na OIII? Kola jsou určena pro RS, ale na stránkách Škody je uvedeno: Určeno pro vozy: Octavia III (od roku 2013) s pneu 225/45 R17
Únor 27, 201510 r Co rikate na kombinaci O3 RS s alu VW Rotary R18? Jaro uz se blizi a ja stale nevim, ktera kola koupit. Koukam jen na origo, takze ve hre jsou R19 Xtreme od Skodovky, R19 Twinspoke od VW a pak ty zminene Rotary. Kola pro golfa maji vsechny stejne parametry, takze neni potreba resit dodatecny zapis do TP atp. Z toho je i videt, ze jsem se zatim nedokazal rozhodnout ani mezi R18 a R19
Únor 27, 201510 r Pokud se rozhodneš pro R18, tak ty Rotary se mi líbí a RSu by podle me slušely... když R19, tak jednoznačně Xtreme ;-)
Únor 27, 201510 r Tak jsem je tam zkusil dat ve photoshopu, ale nejsem grafik, takze vysledek je spis pro ziskani predstavy... Co na tu kombinaci rikate? :-)
Březen 4, 201510 r Tak se momentalne rozhoduju mezi R19 Xtreme a R18 Rotary. Jeste musim zjistit, za kolik by mi ty Rotary nechali u dealera, abych mohl porovnat cenu kompletu, protoze na R19 vyjde jedna guma minimalne o 1000,- Kc vice. Kdo z Vás vlastně jezdí delší dobu na eXtremech? Xtreme ma XJOHNNYX, ale nevim kolik na nich ma najezdeno :-)
Březen 4, 201510 r Co me říkal johny, tak už měnil 2 gumy za měsíc provozu Chytil nějaký dvě diry. 35 profil je prostě malo.
Březen 4, 201510 r Mně právě spousta lidí od eXtreme nebo spíš všeobecně od 19" kol s tímhle rozměrem pneu zrazovala (a nakonec stejně eXtreme nebyly k mání). Teď jezdím asi týden s 18" koly a subjektivně mi přijde OIII RS tvrdší než OII RS se stejnými koly a pneu, takže jsem celkem rád, že je nemám. Přejezdy těch milionů zpomalovací prahů a zvýšených přechodů pro chodce nic moc a musím zpomalovat víc, než jsem byl zvyklý.
Březen 4, 201510 r Profil 40 je už praktické minimum... takže kola 19" bych viděl spíš na jiném autě (např. nový Passat má 235/40 R 19) Jinak kola Xtreme - vzhledově pěkný, ale do pofilu 35 bych nešel....
Březen 4, 201510 r Profil 40 je už praktické minimum... takže kola 19" bych viděl spíš na jiném autě (např. nový Passat má 235/40 R 19) Jinak kola Xtreme - vzhledově pěkný, ale do pofilu 35 bych nešel.... No ono záleží i na šířce pláště, 35% z 225 mm je o víc jak centimetr a půl méně než 40% z 235 mm (tedy doufám, že takhle večer ještě počítám správně :-)) Docela by mne zajímalo, zda by na eXtremy šly i širší a/nebo vyšší pneu.
Březen 5, 201510 r Tak jsem si nakonec nedal rict a stejne jsem si objednal ty R19 Xtreme. Tady jsem nasel i fotku na liftu a me barve... no uz se tesim!
Březen 6, 201510 r Gratulace a palec nahoru.A až se jich přejíš a už Tě nebude bavit drncání, tak si je zas na chvíli vezmu já :-D PS: Jaký jsi vzal rozměr pneu? Předepsaný? Na té fotce vypadají dost do "A", takže by možná šly i 235 místo 225. Upraveno Březen 6, 201510 r od mischicka
Březen 8, 201510 r Diky! :-)) Pneu budu objednavat az dorazi kola, zatim jsem se stale nerozhodl, ktere vezmu. Rozmer ale vezmu normalne predepsany, tedy 225/35 R19.
Březen 16, 201510 r i když se mi devatenáctky líbí a na tvém jsou pěkný sám bych si je nedal protože jsem pohodlný na to abych s autem drkotal. A navíc by mi bylo líto auta když bych vymetl díru. Tomu se někdy nevyhneš. .............Ale pěkný to je
Březen 23, 201510 r Chci 18 tmavé kola na mojí bílou OIII liftback...vždy se mi líbila tato kombinace.Rozhoduji se mezi modelem Turini tmavé a černýma Neptunama z RSII.Jaké by seděli lépe?Turini se mi líbí více tvarem,ale zase se mi nelíbí ten mat a zase u Neptunů se mi líbí více odstín lesklý...nemá to tu někdo na autě?Něco jsem našel na netu v kombinaci s Turini ale Neptuny na OIII jsem nenašel snad nikde a to jsem googlil jak strhanej Poradí někdo,co by zvolil? Upraveno Březen 23, 201510 r od lh13
Březen 23, 201510 r Ja bych sel do Turini, k bile OIII proste sedi! Nebo se podivej na ty VW Rotary pro Golf, maji stejny rozmer a jsou take tmave, takovou kombinaci na silnici asi nepotkas :-)
Březen 23, 201510 r Venku je pěkně, tak jsem dneska poprvé na zahradě umyl auto. A při té příležitosti se musím pochválit, že jsem dal přednost Golusům před Alarisy. Prostě těch 5 mega paprsků se meje mnohem lépe a rychleji než 10 paprsků na Alarisech.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.