Napalm Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 (editace) Nojo, ale má kola víc do "A", takže pokud si změříš rozchod na vozovce je možná i větší než u klasické OIII... bohužel nemám jak porovnat... Editováno: 4. leden 2015, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Zdravím, mám možnost pořídit kola Dorado 7,5J x 17“, ET 49 chtěl bych je na léto, ale teď mám Denom 7,0J × 17",ET 49 Je problém v šířce disku? Máte je někdo na OIII? Kola jsou určena pro RS, ale na stránkách Škody je uvedeno: Určeno pro vozy: Octavia III (od roku 2013) s pneu 225/45 R17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Co rikate na kombinaci O3 RS s alu VW Rotary R18? Jaro uz se blizi a ja stale nevim, ktera kola koupit. Koukam jen na origo, takze ve hre jsou R19 Xtreme od Skodovky, R19 Twinspoke od VW a pak ty zminene Rotary. Kola pro golfa maji vsechny stejne parametry, takze neni potreba resit dodatecny zapis do TP atp. Z toho je i videt, ze jsem se zatim nedokazal rozhodnout ani mezi R18 a R19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Pokud se rozhodneš pro R18, tak ty Rotary se mi líbí a RSu by podle me slušely... když R19, tak jednoznačně Xtreme ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Tak jsem je tam zkusil dat ve photoshopu, ale nejsem grafik, takze vysledek je spis pro ziskani predstavy... Co na tu kombinaci rikate? :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 todle se líbí i mě a to jsem náročnej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcintosh666 Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Vypadá to na autě hodně dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luman Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Za mě ty tam budou sedět jak prdel na hrnci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 No pekny to mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Kdo z Vás vlastně jezdí delší dobu na eXtremech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Tak se momentalne rozhoduju mezi R19 Xtreme a R18 Rotary. Jeste musim zjistit, za kolik by mi ty Rotary nechali u dealera, abych mohl porovnat cenu kompletu, protoze na R19 vyjde jedna guma minimalne o 1000,- Kc vice. Kdo z Vás vlastně jezdí delší dobu na eXtremech? Xtreme ma XJOHNNYX, ale nevim kolik na nich ma najezdeno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Co me říkal johny, tak už měnil 2 gumy za měsíc provozu Chytil nějaký dvě diry. 35 profil je prostě malo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Mně právě spousta lidí od eXtreme nebo spíš všeobecně od 19" kol s tímhle rozměrem pneu zrazovala (a nakonec stejně eXtreme nebyly k mání). Teď jezdím asi týden s 18" koly a subjektivně mi přijde OIII RS tvrdší než OII RS se stejnými koly a pneu, takže jsem celkem rád, že je nemám. Přejezdy těch milionů zpomalovací prahů a zvýšených přechodů pro chodce nic moc a musím zpomalovat víc, než jsem byl zvyklý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Profil 40 je už praktické minimum... takže kola 19" bych viděl spíš na jiném autě (např. nový Passat má 235/40 R 19) Jinak kola Xtreme - vzhledově pěkný, ale do pofilu 35 bych nešel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Profil 40 je už praktické minimum... takže kola 19" bych viděl spíš na jiném autě (např. nový Passat má 235/40 R 19) Jinak kola Xtreme - vzhledově pěkný, ale do pofilu 35 bych nešel.... No ono záleží i na šířce pláště, 35% z 225 mm je o víc jak centimetr a půl méně než 40% z 235 mm (tedy doufám, že takhle večer ještě počítám správně :-)) Docela by mne zajímalo, zda by na eXtremy šly i širší a/nebo vyšší pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Tak jsem si nakonec nedal rict a stejne jsem si objednal ty R19 Xtreme. Tady jsem nasel i fotku na liftu a me barve... no uz se tesim! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 (editace) Gratulace a palec nahoru.A až se jich přejíš a už Tě nebude bavit drncání, tak si je zas na chvíli vezmu já :-D PS: Jaký jsi vzal rozměr pneu? Předepsaný? Na té fotce vypadají dost do "A", takže by možná šly i 235 místo 225. Editováno: 6. Březen 2015, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Diky! :-)) Pneu budu objednavat az dorazi kola, zatim jsem se stale nerozhodl, ktere vezmu. Rozmer ale vezmu normalne predepsany, tedy 225/35 R19. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jooe1 Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 i když se mi devatenáctky líbí a na tvém jsou pěkný sám bych si je nedal protože jsem pohodlný na to abych s autem drkotal. A navíc by mi bylo líto auta když bych vymetl díru. Tomu se někdy nevyhneš. .............Ale pěkný to je 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lh13 Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 (editace) Chci 18 tmavé kola na mojí bílou OIII liftback...vždy se mi líbila tato kombinace.Rozhoduji se mezi modelem Turini tmavé a černýma Neptunama z RSII.Jaké by seděli lépe?Turini se mi líbí více tvarem,ale zase se mi nelíbí ten mat a zase u Neptunů se mi líbí více odstín lesklý...nemá to tu někdo na autě?Něco jsem našel na netu v kombinaci s Turini ale Neptuny na OIII jsem nenašel snad nikde a to jsem googlil jak strhanej Poradí někdo,co by zvolil? Editováno: 23. Březen 2015, autor: lh13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Ja bych sel do Turini, k bile OIII proste sedi! Nebo se podivej na ty VW Rotary pro Golf, maji stejny rozmer a jsou take tmave, takovou kombinaci na silnici asi nepotkas :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Venku je pěkně, tak jsem dneska poprvé na zahradě umyl auto. A při té příležitosti se musím pochválit, že jsem dal přednost Golusům před Alarisy. Prostě těch 5 mega paprsků se meje mnohem lépe a rychleji než 10 paprsků na Alarisech. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Asi ty golusy koupím na zimu, protože umýt ty geminy je hrozný. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TECHNOLOGY Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 (editace) 225 45 17 et35 p7 blue rondell z Editováno: 20. Květen 2015, autor: TECHNOLOGY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TECHNOLOGY Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Foto .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.