pershing Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 relativne novy rapid (4AM) pekne rozbity http://praha.idnes.cz/mercedes-jel-po-kolejich-a-naboural-do-tri-aut-ctyri-lide-se-zranili-1dt-/praha-zpravy.aspx?c=A150313_064803_praha-zpravy_wlk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 (editace) Rapid kraska Monte Carlo. Co poviete? http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/31/32e14cd9b8c03b85723c97e9e42232f1.jpg Editováno: 31. Březen 2015, autor: Temik.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 tahle barva je super na Octavii RS, tady nevím, přijde mi to auto jak z plastu, bílá s černýma kolama by byla asi hezčí.. Ale co se mi určitě nelíbí jsou sedačky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 (editace) Kolko ludi, tolko chuti, nazivo vyzera krajsie ako ta octavia rs... Biela s ciernymi kolesmi uz je vsade, kazdy vyrobca aut sa do toho montuje...treba zmenu Editováno: 31. Březen 2015, autor: Temik.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 ptal jsi se na názor... mě se černá kola líbí pouze na opravdu světlém autě a jenom proto, že to má každej, mě fakt neodradí od toho si něco takového koupit a nebo mě nedonutí koupit něco co se mi nelíbí A tyto černá jsou ještě taková zvláštní s tím stříbrným lemem ráfku. Ale jinak dle mého názoru je O3 RS v šedý steel vyváženejší. Ať už proporcema ( Rapid je moc úzký a vysoký ), nebo jenom tím, že Rapid má strašně moc místa v blatníkách ( prostor mezi koly a blatníkem ). Je tady znát, že je O3 RS o více snížená, může mít větší kola a i ten lem blatníku podle mě není tak tlustý jako u Rapida... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 (editace) Ako sa volá tá farba? (už viem) Asi sa pôjdem na to pozrieť naživo, žeby fotené na Nitranskej pri kruháči Editováno: 31. Březen 2015, autor: tasum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Rypicong, ak si uz raz majitelom rapida tak potom neviem naco tuspominas octaviu, naco porovnavat jablka s hruskami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 tasum, nitrianska 15, trnava chod aj rovno to kup nech si prvym stastnym majitelom rapid monte carlo na tomto fore, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 (editace) Rypicong, ak si uz raz majitelom rapida tak potom neviem naco tuspominas octaviu, naco porovnavat jablka s hruskami? ten důvod je prostý a naspal jsem to hned ve svém prvním příspěvku, točí se pouze kolem barvy. Šedá Steel je barva z Octavie RS ( na obyč. není pokud se nepletu a ani na jiném autě Škody ) Toto je další auto ( Rapid monte carlo ), který má tuto barvu, pouze jsem vyjádřil svůj názor, že tato barva se mi líbí na O3 RS, na Rapidu tolik ne a zvláště ne s černýma kolama, to je celé... Editováno: 31. Březen 2015, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 ,, sedej plnic " je hezkej i tady, ale zaslouzil by si teda vetsi kola taky k tomu to nejde a hlavne ty hnusny cerny kola uplne zapadaji a je tam jenom dira v podbehu, ale kazdyho vec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 no, asi tak nějak, je tam prostě díra viz co jsem popisoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Základovku neboli Šedou steel má i FII RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 K téhle ponorkové barvě by se hodili spíš než černý kola ty docela hezká kola SAVIA se stříbrnými linkami na paprscích. A každopádně dotunit červenými třmeny. Takhle je to trochu bleeee. Ale proti gustu žádný dišputát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 @Miklisek, jj přesně, když už tmavá, tak Savia a nebo Gemini který mají také světlé linky na paprscích... @Pavouk, fakt ? ty jo, nikdy jsem si ní nevšiml, ani ji nemůžu vygůglit, ale hádat se nebudu a budu ti věřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 V červené je Monte Carlo hezčí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 @Pavouk, fakt ? ty jo, nikdy jsem si ní nevšiml, ani ji nemůžu vygůglit, ale hádat se nebudu a budu ti věřit Jedna je i na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Tie sedadlá sú fakt děs a běs A blbé je aj to, že ŠA nemá v ponuke pre tento model nejakú inú alternatívnu farebnú kombináciu sedadiel..jediné čo je z interiéru pekné je dekor lišta a červené obšitie volantu, ale tam by som u červenej skončil. I ten placatý volant je hnus. Ano veľa ľuďom sa páči tento "pseudošportový volant" ale mne teda nie. 16" kolesá - bez komentára... Jedine predný spoiler u mňa vyhráva, ale ten sa dá objednať aj ako náhr. diel, ale za 8.800Kč to možem kus plastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Jedna je i na foru. no jo, ale bude jich jak šafránu. Já hlavně když jsem si kdysi konfiguroval F 2 RS, tak tu barvu si vůbec nevybavuji a i ten týpek z odkazu píše že to není standartně koupené auto... Asi to byla jenom chvilková záležitost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajovod Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Fuj ta farba....to je zakladna farba a asi zabudli to v tovarni stieknut....fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 no jo, ale bude jich jak šafránu. Já hlavně když jsem si kdysi konfiguroval F 2 RS, tak tu barvu si vůbec nevybavuji a i ten týpek z odkazu píše že to není standartně koupené auto... Asi to byla jenom chvilková záležitost... Ty mně moc nedůvěřuješ, tak tady to máš přímo z katalogu (je z roku 2013). Jak dlouho se tato barva dělala ovšem nevím a moc RS ji mít nebude, ono totiž i těch RS je celkově jak šafránu. Ještě dodám, že podle ceníku z 1.1.2014 stála 5500 Kč a šla také objednat i pro Fabii Monte Carlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Fuj ta farba....to je zakladna farba a asi zabudli to v tovarni stieknut....fuj Souhlasim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 né, to kdepak, věřím ti, jenom si myslím, že tam asi nebyla pořád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 (editace) Fuj ta farba....to je zakladna farba a asi zabudli to v tovarni stieknut....fuj základní je i bílá, černá, i taková ta cihlově hnědá... Náhodou ta barva je super, na Audinách, na velkých SUV a na O3 RS s matným paketem Editováno: 1. Duben 2015, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 základní je i bílá, černá, i taková ta cihlově hnědá... Kajovod nemyslel zakladni nabidku barv aut, ale zakladni barvu pri natirani kovu (obecne)... Teda aspon myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Ako kukam co tu setci pisete tak najviac Vas zaujala predsa ta farba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.