Rypicong Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Kajovod nemyslel zakladni nabidku barv aut, ale zakladni barvu pri natirani kovu (obecne)... Teda aspon myslim ano myslel to tak a já také... Nevím jak ty, ale já znám i základovky v barvě bílé, černé a pak taková ta cihlově hnědá... A všechny tyto "odstíny" se i používají jako barvy na autech Proto mi jeho "narážka" na základovku u šedé stell přišla krapet přitažená za uši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Aha, uz tomu rozumim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Tady je jeden zelený bratranec. Ta zelená barva se mě na rapidu líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajovod Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Zelena je pekna,...ano myslel ze ten rapid v sivej je ako keby to bola zakladna farba podkladova a na to este potom finalna napr.ta pekna zelena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Koukám, že si taky rád stoupáš k jiným Rapidům.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Jo to jo, ale tenhle zelenáč přijel až po nás. Jen bych měl obavu, ta zelená je výrazná a nejspíš bude více přitahovat škodiče hlupáky s klíčem, hřebíkem či jiným nářadím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Modrá Race v active dosť bieda. Strieborná vedľa mňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Race vs. Candy Savio vs. Ray 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Opticky vypadají 17" Ray větší než 17" Savio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Asi len opticky, pretože "modrák" mal ešte zimné pneu s výrazne širším profilom než majú moje letné..aj podvozok mal týmpádom mierne vyššie posadený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 U Anglánů, celkem fešný kola 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Klasne kolesa, insperacia pre ŠA aby mohli uz konecne zacat vyrabat nieco take naozaj pekne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Nový rapid čeká u prodejce na majitele/lku. Tuto barvu jsem viděl poprvé a vůbec nevím o jakou se jedná? Zelená Pistachio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Asi zelená Limette, pistachio je tmavšia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Klubko asistenčních rapidů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oda886 Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 29.5. jsem odjížděl ze zaměstnání a kousek ode mne stáli vedle sebe dva SB (MonteCarlo a StylePlus). Když jsem je viděl, tak jsem musel zastavit a i za deště udělat foto :-) 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEFIANT Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Každej den když jdi do zaměstnání nebo z něj tak vidím u hasičů 6 červenejch spacebacků, prostě provokace. Bohužel se tam nesmí fotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 oda886: vtipná projekce vlivem optiky. Jsem se musel podívat, jestli to veprostřed na první fotce není fabia, jak je to proti těm krajním úzké :-) Jinak krásná kompozice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Dnešní úlovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Jak někdo dokáže "sprasit" auto. To jsou okolo těch spár na kapotě a víku chromované samolepící lišty? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 jojo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 twl.... a ja si rikal ne ne to nemuze byt mozny a nalhaval sem si ze to je snad odraz svetla a ona je to fakt chrom lista no tak to je dobrej ulet az pak kdyz sem si precetl komentare pod fotkou tak sem nevahal Ach jo,... chudak ŘAPÍK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 eště že nedal na střechu a kapotu karbonovou folii, to by tomu teprve nasadil korunu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oda886 Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 a ještě na nádrž takovou tu chromovou nálepku z benzínky :-D prostě ukázkovej "benzínka tuzing" :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 a obal na volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.