toldi Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Dlouho jsem přemýšlel, co je na tom bílém Rapidu jinak.. pak jsem si všiml toho bílého polepu? ploch mezi světly a maskou... Trochu to díky tomu připomíná oktávku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Líbí se mi to. Trochu to rozšiřuje alespoň na pohled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 nj, já jsem si taky říkal co je na něm divného ale viděl jsem matný rámeček masky, tak jsem to dál neštudoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 family Black and White to je náhoda nebo ne ? rapid, jak rapid + SPZky, teda pokud to není nějak upraveny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ian237 Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 family Black and White = rodina Černý a Bílý = Bílý je můj a Černý je dcery :-) a není to upravený, ale je to náhoda - dcera si kupovala auto o půl roku později , spz zajišťoval prodejce aniž by tušil, že jsme rodina. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Ten bily polep vypada docela dobre Cim jsi to udelal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ian237 Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Jednoduchý :-), kousek folie , fén a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 (editace) nema smysl fotit rapidy na ulici, kazde druhe auto uz je rapid, ale tyden zpet jsem potkal zelenyho a pan na me zamaval to bylo fajne, skoro jak v minulosti u alfistů :-D Editováno: 15. Září 2015, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abusklibi Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Joo, taky jsem se už párkrát pozdravil s Rapidem stejné barvy. A taky jsem dřív měl Alfu 156, a tam byla ta komunita soudržnější.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Bílá Candy vs Bílá Laser (?) protoze metaliza to asi nebude. Musim rict, ze ta barva Bila Laser (pokud je to teda Laser) se mi libi vic:) Nejprve jsem si myslel, ze ta moje bila (Candy) je nejaka nazloutla oproti tomu druhemu autu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Biela candy je pekne biela ked stojí samostatne..ale keď je v okolí auto s farbou ešte svetlejšou belšou tak potom klasická candy vypadá skoro ako béžová, alebo nažltlá, to už som si tiež všimol na mojom Oni do všetkých tých bielych lakov, ktoré sú belšie než obyč. biela, pridávajú modrý lak (už neviem v akom pomere) Je to ako odtieň svetiel - studená biela 5000K a viac..a klasická biela 3000-4000K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Tak či onak, osobne sa mi tie chladné biele laky nepáčia - na slnku sú pekné výrazné až 'svietivé' ale inak mi prídu ako taká svetlá šeď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Nevím, které je které, ale mně se víc líbí to vlevo. Který je který? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Vlevo je Candy, v pravo je ta belejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Tak to hlasuju za candy jako LeMo. Ta druhá mi přijde studená, nevím jak to popsat, taková "vyšisovaná". Asi jako sepraná trika nebo plasty od slunce - prostě ta barva nezáří. Bych to zalejval perwolem a doufal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Ono je to také tím úhlem a nasvětlením. Mi se také více líbí laser (mám candy, ta je taková do krémova). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Tak to hlasuju za candy jako LeMo. Ta druhá mi přijde studená, nevím jak to popsat, taková "vyšisovaná". Asi jako sepraná trika nebo plasty od slunce - prostě ta barva nezáří. Bych to zalejval perwolem a doufal Musíš to vidět naživo, pak hodnotit Ale každému se líbí něco jiného a to je dobře, jinak by stříkali škodovky jednou barvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Uznávám, hodnotím podle fotky. Ale tak od toho tu ta fotka je, i její autor to na ní demonstruje. Každopádně nejvíc se mi líbí obě modré metly, ty jsou na rapidech k sežrání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Možno mimo tému..ale keď už sme pri farbách - spaceback s touto farbou vo verzii style by bol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Jediný rapid, kterého jsem v Nice viděl. Tedy s francouzskou RZ, ještě jsem viděl jednoho s italskou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 velebnosti,..... by jeden blil, doufam ze si z toho nekdo nevezme inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 hold laurin a klement ak spravne vidim tu nalepku na c stlpiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Pánové Laurin s Klementem nejspíš vyvíjejí v hrobě slušnou úhlovou rychlost Ale kombinace stříbrných vylepšení s tím masivním ofukem je lahůdková 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 https://www.facebook.com/SosTeamNitra/posts/420951084766124 :/ po pár kilometroch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 18. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2015 Pěkně grilovaný Rapid, čím to bylo se ví? Podle fotek to vypadá, jako by to zahořelo vzadu vpravo, tam nemá (víceméně) co chytnout, pokud se nefajčí při tankování. Nebo při řízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.