Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a je s nim spokojenost

• Autor

Tak první vlaštovka poletí do Německa ..... Snad mě tam neudělají ostudu.

:D

No a umi ty vzpery vzpirat nemecky? Naucil si je?

• Autor

Ne, jen anglicky :D . Němčinu jsem měl naposledy v 7. a 8. třídě a to je fakt dlouuuuuuuuho.

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak vzpěry už dorazily do Německa, 8 dnů jim to trvalo, jsou namontavány a téma o nich se objevilo i na německém škodováckém fóru.

zítra se nejspíš na to vrhnu i já..

pomuže mi kamarád, tak snad to půjde v klidu :)

může mi jen někdo poradit, jakou a kde sehnat tu barvu, kterou by se to mělo natřít?

a je to fakt potřeba?

co natřít?

• Autor

Plochu pod tím šroubem blatníku. Použij na to základovku, nejlíp asi s podílem zinku nebo co je určená pro auta. Třeba toto:

http://www.motipdupli.cz/dep/172-zakladova-barva/

Samozřejmě nej bude šedá nebo bílá, ta červenohnědá se k autu moc nehodí.

Upraveno od miklisek

Já koupil základovku ve spreji Škoda v baumaxu. Ono jak jsem na to detailněji koukal, pod tím uchycením blatníku je ještě nějaká podložka (myšleno pod plechem blatníku - je to vydět až vyšroubuješ šroub, podložka se závitem právě pro ten šroub asi) a ta zdaleka není nějak chráněna ač kolem jí teče po blatníku voda. Tudiž je to spíš takovej sicher.

• Autor

Sicher ist sicher, ja ja.

tak už jsou na místě :D

No vidíš a bolelo to? Ukaž foto.

• 2 týdny později...

Moc děkuji mikliskovi za dodání plynových vzpěr kapoty. Na Karkulce jsou již namontovány a fungují bezvadně.

post-87917-0-21798100-1403187696_thumb.j

post-87917-0-82262900-1403187715_thumb.j

post-87917-0-32767400-1403187733_thumb.j

post-87917-0-92317500-1403187756_thumb.j

to je dobrý, ale není jich na tu lehkou haubnu zbytečně nějak moc ? 

• Autor

Oni mají dost malou sílu zdvihu, narozdíl od vzpěr vzadu. Jednostrannou jsem ani nezkoušel navrhnout, závěsy kapoty jsou z tvarohu, stejně tak vlastní kapota. Na krut tedy nic moc. Tohle je taková jistota.

jo jo, tak to je jasný. Je ale smutný, že tohle musí vymýšlet český zlepšovatel. Proč už to tam nemohlo být ?

možná proto, že je to zbytečný a běžný uživatel by to ani neocenil + zvedlo by to už tak zajímavou cenu auta? Těch proti je dost. A kdyby mi jako konstruktérovi dali úkol práci na přední části + kapotě, tak bych tam plynové vzpěry rozhodně neprosazoval, nikdo v automobilce by mě za to nepochválil.

Upraveno od Supermarine_Spitfire

• Autor

Náklady, náklady, náklady, náklady........ Veškerá konkurence to taky nemá, tak proč by to měl mít zrovna low cost Rapid, že? Ale jak píše Petrrr, taky nechapu, proč aspoň OIIIRS je nemá. Mohli tam dát pěknou tuningovou stříbrnou.

Jazzlebo: twl jezdis s tim vubec? to vypada jak ve fabrice.

Jo Miklis je machr. :D u O3 nemaji ani spodni filc kapoty. Rapid ho alespon ma.

Mimo těch vzpěr prošla ten den Karkulka i celkovou ruční očistou. Jinak jezdí pořád.

Náklady, náklady, náklady, náklady........ Veškerá konkurence to taky nemá, tak proč by to měl mít zrovna low cost Rapid, že? Ale jak píše Petrrr, taky nechapu, proč aspoň OIIIRS je nemá. Mohli tam dát pěknou tuningovou stříbrnou.

ale hlavně, proč taková věc nejde třeba objednat za příplatek.  

Protoze by za to chteli minimalne 2500kc :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.