jirkaK Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 tak ať chtěj, to je věc nabídky a poptávky. Ale měl bys aspoň možnost si vybrat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 tak ať chtěj, to je věc nabídky a poptávky. Ale měl bys aspoň možnost si vybrat. je to jednoduchý, pokud budeš mít nějaký produkt, tak si musíš dobře rozmyslet, jaké k tomu začneš nabízet příslušenství - u aut výbava. I tyto blbé plynovky musí někdo navrhnout, otestovat, hlídat dodavatele aby je stále vyráběl tak jak má, udržoval nějaké množství na skladu, apod apod. Jednoduše řečeno, u levného auta jako je Rapid a s předpokládanou poptávkou, se nevyplatí ani o tom přemýšlet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Miklisek pozri co som objavil http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-rapid/exterierove-doplnky/skoda-rapid-vzpery-predni-kapoty-ki-r-2-ks-id:10894.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 23. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 To se dalo čekat, Kopáček na tom dělal od jara, měl původně jen tu jednu vzpěru, jak má na posledních fotkách. O upevněnění na ten šroub přední stěny jsem taky uvažoval, ale nechtělo se mi šahat do tohoto upevnění, který je součástí deformační zóny. Pokud ještě někdo bude chtít od mě za 1100, mám poslední dvě sady (k dodání až po 5.11.2014, jsem na SC mimo Evropu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Jo přesně. Navíc tam nemá vyhryz těch ucpávek, tedy by mě zajímalo zda-li se o tom v návodu hovoří. Mě se Tvoje řešení líbí více i z těch důvodů co sám popisješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 (editace) Na šesté fotce z OB je vidět takový důlek, možná se to vymačká. Editováno: 23. Říjen 2014, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Nevymačká, vím jakej výřez se musí vyříznout aby to padlo, přes plnou ucpávku bys nezavřel kapotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muscus Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Dobrý nápad a ještě lepší práce s těmi vzpěrami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Dík. M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 10. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Nikdo z vás nenapsal Ježíškovi Miklískovi o dárek pod stromeček ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Vymyslel si to pekne ale tých párkrát čo budem otvárať kapotu na Rapide si ten drôt zdvihnem, na octávku mám vzperu z obautodíly už dva roky v garáži a nemá ju kto namontovať.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 No párkrát, aby ses nemýlil a neotvíral kapotu častěji než si myslíš. Jeden známý a je jich tu víc např. u O2 po FL necelé 4 roky staré a 100tis u 1,8TSI dolévají 0,5-3 litry oleje na 1tis km. Sice toto by nemělo trápit 1,2TSI, ale já už nevěřím ničemu, každý motor od koncernu má svoje mouchy, bohužel ne malé. kam ten svět spěje. tedy doživotně jezdit do autorizáku kvůli případné kulanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 svět nikam nespěje, automobilky pouze dělají to co my zákazníci chceme. Chceme každý 4 roky nový model, chceme aby byl čím dál levnější a v čím dál větší výbavě, to bohužel nejde dohromady. Bu´d bude automobilka dělat poctivá auta co vydrží hodně km, ale takové auto rozhodně nebude levné a rozhodně se nebude tolik investovat do vývoje. Nebo bude sekat spotřebáky za velmi slušné peníze a ve velmi dobré výbavě, který ale bohužel budeme muset každých 5 let točit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Tak cim menej auto vydrží tým sa ich bude musieť viac vyrobiť.Vzperi mam (čím velka vdaka mikliskovy) a hlavne teraz v zimnom období super vec.Otvoris dolejes vodu do ostrekovačov a zavres, odpada hratie z drôtikom :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 já jak jsem zmagořenej z práce: normy, plnění apod. tak by mě zajímalo, kolik času zabere montáž těch plynovek a po jaké době užívání vozidla, se mi to časově vrátí - to že si nemusím hrát s drátem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 12. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Montáž odhaduju tak na 15min. Samozřejmě, že se ti investice nikdy nevrátí, tedy pokud není tvůj čas nekřesťansky drahý a nebudeš mít RAPIDa 20 let a nerejpeš se v motoru každý druhý den. Pak ta úspora času je neoddiskutovatelná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 :-) Tak jasne že sa ti to nevráti to máš niečo ako elektricky nastaviteľné zrkadla . koľko krát ich nastavuješ? Je to o komforte.proste už som pohodlný:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 12. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Přesně tak. Akorát třeba v případě mechanicky ovládaných zrcátek - jsou výrobně výrazně dražší a náchylnější na poškození mechanismu a jsou méně přesná v nastavení. Vzpěry jsou pravý opak, pro prvovýrobu je drát výrazně levnější než dvě drahý plynový vzpěry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Souhlas, mám je taky, drát jsem odmontoval, ale stejně pořád instinktivně mám nutkání když otvírám tu kapotu po tom drátu šahat , ale již nemusím. Když jdu k autu s kanystrem s vodou do ostřikovače nemusím kanystr dávat na zem, než jednou rukou otevřu kapotu a druhou zaaretuji tu posranou tyč. Jednou rukou povyzvednu kapotu ta ase už sama otvírá a rovnou otvírám víčko od kaňdáku, nikam žádné odkládání čehokoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 A nic tam neprekaza napr.pri čistení baterky od pracgu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elektronxx Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 (editace) Perfektní práce. Dají se tyto plynové vzpěry objednat? Měl bych zájem. Nelze tento systém použít i na automatické otvírání kufru? Tam by se to lépe uplatnilo. Díky za odpověď a hezký den email: elektronxx@centrum.czEdit Pawouk - na žárovky se ptej ve správném vlákně. Tady rozhodně ne! Editováno: 20. Únor 2015, autor: Pawouk Odstraněn dotaz na žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 (editace) Vzpěry: SZ Žárovky: prosím přesunout do tématu o předních světlech RAPIDa. Editováno: 20. Únor 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedluk Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Ty vzpěry mám mikliska taky a je to rozhodně ten nejlepší užitečný doplněk, co na autě mám.Už bych to bez nich nikdy nikdy nechtěl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 (editace) Proběhla malá inovace vzpěr v oblasti držáku: místo 3mm plechu 2,5mm a kloub ne šroubovaný, ale přivařený. Výrobně složitější, ale vypadá to zas o trochu víc profesionalnější. Moje panty kapoty a vzpěry mají naběháno dalších 200 zkušebních zdvihů. Dobrá posilovna.... Editováno: 18. Duben 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 A kde byt foto? Poctiva kovarska prace je lepsi. [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.