Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Vím, že mě asi ukamenujete za toto téma, ale chci si dát sluneční fólie a řeším jakou propustnost a jak budou vypadat na autě. Zkoušel jsem hledat tady na fóru, ale asi hledam blbě, protože jsem nic moc nenašel. Zajímaj mě hlavně fotky aut s fóliema, FI combi v šedivý metalíze by byla přesně to co hledam :kol-28:

Vloženo

neni tady nekde tema o foliich na karoserii? vcera sem se byl ptat na lakovani a ceny jsou desne. a to mel sakra levny lakovani za dil. bezna cena je kolem 2500 on mel 1800,ale rekl si za pulku auta 16 tis a to jeste,ze by mi daval slevu jakoze.

Vloženo

ale hovno si myslim cena za fabii je 11-15 tis pokud je chrom a carbon tak kapanek vic. skrabance bych opravdu neresil treba na karbonu by videt nic nebylo pokud to neni dobite. ja chci prekryt nestejnorodost barev.

• o 9 měsíců později...
Vloženo

proč bys nemohl??

Je jen otázka, jestli si nepřiplatit a nenechat to udělat vod profíků-sklo ven. Aspoň ve dveřích, abys tam pak neměl bílej proužek nebo se ti to neloupalo.

Vloženo (editace)

I kdyby ne, tak stejnak si to tam člověk sám dát nemůže, protože mi bylo odpovězeno prodejcem, že atest je pouze na krabičce výrobku, což je hezký ale úplně o ničem....

Editováno: , autor: Pawouk
Necituj předchozí příspěvek!
Vloženo

Jestli máš atest na krabičce,je ten nejmenší problém udělat si podle něj štítky,nebo to zadat do nějaké reklamky.

Štítky se vkládají při lepení mezi sklo a folii a tím je legislativní povinnost splněna.

Do TP se samozřejmě úprava zasklení folií nezapisuje.

post-655-0-45885900-1394178673_thumb.jpg

Vloženo

Zadní boční skla a zadní sklo můžeš mít zatmavené na maximum a nepotřebuješ na to ATEST. Na předních bočních sklech musí zůstat maximální propustnost světla 75% a to je již udělané z výroby zeleným tónováním skla. Tím pádem na přední boční skla nesmí být nalepena žádná zatmavovací fólie. Výjimka je na čirou bezpečnostní fólii a tam musí bát nalepen ATEST a musí bát vyplněna ATESTAČNÍ KARTA.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...