Přejít na obsah

Posilovač brzd???


Romie

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

 

mám takovej problém, dnes jsem sjížděl docela dlouhý kopec na rozbité cestě, pomalu, krokem, s nohou na brzdě a stalo se mi, že přestal pomalu fungovat posilovač. Motor běžel jen na volnoběh, auto brzdilo, ale musel jsem vyvíjet stále větší sílu na pedál. Dole jsem měl stehno jak Schwarzeneger. Když jsem se potom normálně rozjel a motor zvýšil svoje otáčky, všechno se vrátilo do normálu. Odpoledne při parkování u baráku ale zase. Víckrát jsem za sebou musel šlápnout na brzdu než jsem se do té díry nasoukal a ten účinek posilovače zase začal mizet.

Mám OII, MR 2006, 1,9 TDI, kód BXE. Nevíte někdo, co s tím? VAG ukazuje bez závad. Dík za každou reakci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak závadu jsem našel, je prasklá podtlaková hadice od posilovače úplně na konci v kolínku. Problém ale je, že Autokelly ji jako díl nenabízí. Prej jedině obrátit se na servis, ale tam hrozí že mi dají celý díl nový. A to se mi zrovna dvakrát nechce. neřešil jste to někdo už? Co tam dát? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...
  • o 1 rok později...

Zdravim menil som silentbloky v prednej aj zadnej naprave zadnu napravu som musel davat celu von cize som odpajal aj brzdy potom som to vsetko poskladal a zacal som ovzdusnovat brzdy ked som mal auto vipnute slapal som na brzdu vsetko ok ale ako som nastartoval a stlacil brzdu tak zabrala v polovici a ked som ju drzal tak mi noha madala pomaly dole... Co to moze byt dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...