Publikováno Prosinec 2, 200618 r mám problém s vybíjením baterie.připojil jsem ampermetr mezi mínus svorku baterie a naměřil jsem 0,45A místo 0,01 až 0,03.postupně jsem procházel pojistky a když jem vyndal pojistku na vnitřní osvětlení-centrální zamykání tak najednou klesl proud na požadovaných 0,01A.chci se zeptat jestli má někdo nějakou zkušenost čím to může být než se vtom začnu vrtat.
Prosinec 3, 200618 r Ano, toto už tady bylo. Já jsem to řešil před rokem. Ale nikdo ti tady k tomu nic neřekne. Řeší se tady jen chujoviny jako "moje spotřeba a jaké kola" ale nic pořádnýho... Ale k věci: Za dva - tři měsíce jsem měl vždy prázdnou baterku . Měl jsem rozdělaného půl auta, výměna 3 baterek a tak dál... A pořád velký klidový odběr. Až jednou mi jeden mechoš poradil, ať změřím odběr při odemčeném stavu zámků a potom při zmčeném. Tím jsem zjistil, že při odemčených dveřích odběr způsobují přední řídící zámky!! Od té doby mám auto přád zamčené a to i v garáži. Baterka drží a tak to zatím nějak neřeším.
Prosinec 3, 200618 r Autor to jsem zkoušel měřit při uzamčeném i odemčeném stavu ale furt to samé.zkusil jsem rozebrat všechny dveře a odpojovat postupně napájení na zámky ale taky nic.zítra se zkusím dostat k řídící jednotce zkusím jít po drátech jestli není někde proseklej nebo tak
Prosinec 5, 200618 r mě vybíjelo baterii originál rádio symphony, měl jsem nastavenou funkci nahrávání dopravních zpráv,nebo co to bylo, ta byla aktivní i při vyp. motoru, nebo z toho co tu bylo psáno.....centrál,zásuvka zapalovače
Leden 17, 200718 r Mam problem vybiji se mi baterka.Je tam porad odber kolem 0.6 A .Bylo podezdreni na alarm (Magicar),ale po jeho odpojeni klesl odber jen o 0,07A.Zkousel jsem vytahnout vsehny pojistky,odpojit alternator a porad nemuzu prijit co to zere. Nemate s tim nekdo zkusenost?
Leden 17, 200718 r Měl jsem stejný problém na manželčiné Astře. Startér byl plný uhlíkového prachu a ten neustále tvoříl nepatrný zkrat. Vždy se to logicky zhoršovalo za vlhkých měsíců. Oprava cca 2 hod. vyndat vyčistit, vyfoukat a ( případně dát nové uhlíky ), promazat co se dá a je to. Thomas
Leden 19, 200718 r alternator byl taky odpojenej a pojistky na baterce rovnez a zadna zmena klesne to na nulu jedine kdyz odpojim jeden z kabelu na baterce, v navodu je napsano u tohoto kabelu "interier" uz nevim co odpojit v interieru,tam je vse pres pojistky ne?
Leden 19, 200718 r radio je pres pojistku,vsechny pojistky byli venkujeste zkusim ty dvere Hmm, taky pravda
Leden 20, 200718 r Autor nedávno jsem to taky řešil neustále jsem měl odběr 0.45A a dělal to mikrospínač osvětlení kufru v patých dveřích.
Leden 22, 200718 r Zdravim, nevie niekto poradit? Mal som asi 4 tyz. odstavene auto (okta1 PDi), a dnes starter ani netukol . Docital som sa, ze to mozu sposobovat RJ, ktore su vraj napajane nonstop ... Nevie niekto, ako to odstranit? Ci staci odpojit 30, a nechat len alarm ... alebo to treba riesit nejak inak ? Dik
Leden 22, 200718 r Zdar, taky riesim vybijeni bat. ... V Dp som sa docital, ze v raj staly odber maju RJ ... ale ci to muze byt az 600mA, to nevim. No fakt je, ze po necelych 4 tyd. stani byla bat. KO... Mam ale pocit, ze sa to tu pred casom niekdeš riesilo, a chlapik psal ze to vyresil. &Akurat gto nemuzu najit ...
Leden 22, 200718 r Zdravim, nevie niekto poradit? Mal som asi 4 tyz. odstavene auto (okta1 PDi), a dnes starter ani netukol . Docital som sa, ze to mozu sposobovat RJ, ktore su vraj napajane nonstop ... Nevie niekto, ako to odstranit? Ci staci odpojit 30, a nechat len alarm ... alebo to treba riesit nejak inak ? Dik Hledej ve starších diskusích vybíjení a podobně
Leden 22, 200718 r mě kufr po hodině otevření automaticky zhasíná No a mně osvětlení kufru po mírném pootevření zhasne
Leden 23, 200718 r mne sa stalo to iste - po 4 tyzdnoch mi zacal hukat alarm - tak sa vybila baterka, ze si myslel, ze ju niekto odpojil, inak ja mam odber 0.14 ... aj s alarmom
Leden 23, 200718 r presne to iste - odber RJ + PC + Alarm - riesim to odpojenim - baterie, inak v manuali sa normalne pise, ak auto nechate mesiac stat, akumulator bude vybity, preto si ho odpojte ...
Leden 23, 200718 r Jo, dik, uz jsem to nasel... Takze i kdyz je vsechno jak ma byt, za mesic bat. odejde ? No prima. Neresil nekdo nejaky spinac, kterym (pokud auto na delsi dobu odstavim) odpoji vse nepotrebne? Mam na mysli ponechat treba jen alarm ... a kdyz se po mesici vratim, pro jednou si to klidne otevru i klicem (kdyz RJ zerou i v klidu ...). Teda pokud tam este auto bude ...
Leden 23, 200718 r Měl jsem stejný problém na manželčiné Astře. Startér byl plný uhlíkového prachu a ten neustále tvoříl nepatrný zkrat. Vždy se to logicky zhoršovalo za vlhkých měsíců.Oprava cca 2 hod. vyndat vyčistit, vyfoukat a ( případně dát nové uhlíky ), promazat co se dá a je to. Thomas Starter by ti ale nemel trvale brat stavu , ani i kdyby byl treba "jemne vyskratobvan" uhlikovym prachem ... Nap. je totiz trvale jen po civku elektromag. ktery vytahuje kotvu , a ten je oddeleny od samot. starteru. Jedine ze to "tochu skratovalo" primo v te elmag. civce ....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.