karlitos Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Dneska jsem si odvezl "noveho" rapida - rocni vuz od Skoda Plus. Temer v nem nebyl benzin, takze jsem vecer, uz za tmy zajem na benzinku, natankoval a kdyz jsem vytahl tankovaci pistoli z nadrze, tak mi tam vlitla mura. Nemam v hrdlu nadrze zadnou zaklopku (znam napriklad z Hyundai), ta mura mi nejdriv sedla vedle plniciho otvoru a kdyz jsem se ji snazil vyhnat rukou, tak mrcha jedna vlitla dovnitr. Samozrejme uz nevylitla. Takze mam muru v nadrzi. Mam se na to vykaslat a nebo s tim jet do servisu ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Promiň, ale toto tu ještě nebylo. Já bych řekl, že můra se rozloží na součástky. Nicméně tam máš palivový filtr, kdyby něco. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Tak to tedy.... asi už nevyletí...promiň, ale tohle mě opravdu pobavilo můra jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlitos Vloženo 17. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Takze myslite ze na tom mam kaslat ? Rikam, stalo se to asi pet hodin po tom, co sem si to auto zaplatil a odvez. To nam to dobre zacina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Kašli na můru.. Pokud sebou neměla zapalovač, neměla by ti s autem nic udělat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 podle nadpisu a prvních vět jsem se lekl, že si otevřel víko a vylítlo hejno komárů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Neboj ropa je částečně i živočišného původu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Kašli na můru.. Pokud sebou neměla zapalovač, neměla by ti s autem nic udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 To by mě také nas****, byla to nějaká větší můra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelny Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Zajeď do servisu a řekni, že z palivové nádrže cítíš zdechlinu. Ať se s tím poperou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 lepsi mit muru v nadrzi nez na sedadle spolujezdce nicmene, nikdy by mne nenapadlo, ze neco takovyhohle je mozny. myslim, ze se po par nadrzich rozlozi a pri pristi vymene oleje vymen palivovej filtr, pokud chces mit klid v dusi. a nebo udelej doma pokus dej si trochu benzinu do nejake lahve a hod tam muru at vidis, jak moc se rozlozi. treba to je nejaka odolna mura, clovek nikdy nevi. jo a jak uz bylo receno, snad to byla mura nekuracka, jinak muzes mit vaznej problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Pusher: ochranci prirody te zazalujou:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.