Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, mám menší otázečku, u mojí Fábie 1.4 MPI 50 KW r.v 2002 výbava classic mi při zapnutých světlech, zatažená ručka, rezerva no prostě nikde kde běžně zazní zvuková signalizace tak mě se nic neděje, nikdy od koupi auta nedělo a tak se ptám, je možný, že moje fábka tuto funkci nemá??? Protože jezdil jsem s fábkou co neměla ani centrál ale tohle tam fungovalo  :kol-32:

No je to velice jednoduché,máš ze zadu budíků spálený takový kulatý pípák co vydává ten zvuk. Už jsem se stím několikrát setkal. Kup na vrakáči staré poškozené budíky a přepájej ten pípák,nebo si to u někoho z mikropájkou nech udělat.

• Autor

Určitě, píšu SZ :)

• 3 měsíce později...

Přestal mi fungovat signalizace zapnutých svěrel po vypnutí motoru. Vybil jsem přes noc baterku. Tak si myslím, že by to mohl být také spálený pípák za budíkama, jak uvádí Mirek. Potvrdí mi to někdo . Díky. Ludvík.

• Autor

vypadá to na pípák, já ho měl taky v čoudu, hravě to sám doma vyměníš. Je třeba si dát jen pozor na pár věci při demontáží budíků.

• 2 měsíce později...

Zdravím, chtěl bych se zeptat nemáte doma někdo tento funkční pípák? Také mi přestaly jít všechny zvuky.

Díky

• 5 týdnů později...

No je to velice jednoduché,máš ze zadu budíků spálený takový kulatý pípák co vydává ten zvuk. Už jsem se stím několikrát setkal. Kup na vrakáči staré poškozené budíky a přepájej ten pípák,nebo si to u někoho z mikropájkou nech udělat.

ahoj, chci se zeptat zda ten pípák signalizuje i zapnuté blinkry ? bráchovi to nejde, dík

Ano signalizuje, pokud není slyšet cvakání blinkrů, bude v prčicích ten pípák...

a samostatně zvlášť se to asi neprodává, sehnat ho bude asi tedy nejlepší někde na vrakáči ?

Upraveno od pajos

• 3 týdny později...

koupil jsem tenhle, SV-K28WP-50, vyměnil funguje naprosto perfektně, zvukový rozdíl nepoznatelný

To jako že se musí rozdělat celá palubka? No to radši ať to nepípá.

Ty rozdělám jak?

Vvcvakneš ten plast před budíkama-potáhneš k sobě. No a tam uvidíš 2 šroubky co drží budíky. Samozřejmě ze zadu budíku rozpoj svorkovnice. A taky samo nezapínej zapalování.

• 4 měsíce později...

Prejdem s tym cez STK ked mi nejde zvuk pri zapnutych smerovkach?

No nevím. Asi jak kde.

• 3 měsíce později...

Přeji hezký den borci, tak právě na to se chci zeptat také. Moje žena má Fábku 1,2 a včera ji přestalo upozorňování fungovat... Existuje nějaká pojistka v pojístkové skříni, nebo doopravdy odešel pípák ??? Já mám také Fábku 1,4 ale tohle jsem nikdy neopravoval, prostě mě to normálně funguje ... ?

Poradí někdo, popřípadě fotka zabudovaného pípáku ... ?

Pípák pojistku nemá. Máš jej zezadu na budíkách. Když je vyšroubuješ uvidíš. Pípák jde po vymontování budíků proměřit. Stává se,že odejde.

Tak jsem zjistil, že pípák funguje ... Jen dělá problém dle mého názoru nějaký koncák ve dveřích ... Jak zahýbu se západkou v zámku (při otevřených dveřích), tak se ozve pípák normálně ! Jen se nedostačně otvírá zámek při otevření dveří, nebo je tam nějakej koncák, či vypínač... ??? Poradí někdo, jak se k němu dostat ? Mám zlé tušení, že musím rozebrat komplet tapecírunk a celou schránku stahovaní oken... No to by mě asi mrsklo... Je to elektrický mechanizmus...

Díky za každou odpověď

Hotovo opraveno, byla provedena výměna zámku kvůli vadnému spínači... Cena 4.900 i s prací (autorizovaný servis Škoda).

Jsi blázen,kdyby jsis trošku pročetl forum -zámek dveří-výměna mikrospínače,tak jsis to mohl udělat sám. Cena 80Kč. Základ tohoto fora je,že musíš trošku číst !!!

Upraveno od Mirek 835

Bohužel byl vadnej celý zámek (prasklý) a ne jen mikrospinač !!! Musel jsem měnit komplet ...

Aha i tak jsi mohl koupit na vrakáči,nebo bazoši. Jsou tam desítky nabídek cena 500Kč.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.