Čočkyn Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Zdravím, mám menší otázečku, u mojí Fábie 1.4 MPI 50 KW r.v 2002 výbava classic mi při zapnutých světlech, zatažená ručka, rezerva no prostě nikde kde běžně zazní zvuková signalizace tak mě se nic neděje, nikdy od koupi auta nedělo a tak se ptám, je možný, že moje fábka tuto funkci nemá??? Protože jezdil jsem s fábkou co neměla ani centrál ale tohle tam fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 No je to velice jednoduché,máš ze zadu budíků spálený takový kulatý pípák co vydává ten zvuk. Už jsem se stím několikrát setkal. Kup na vrakáči staré poškozené budíky a přepájej ten pípák,nebo si to u někoho z mikropájkou nech udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Jeden pipak mám doma, když tak SZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 20. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Určitě, píšu SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvík Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Přestal mi fungovat signalizace zapnutých svěrel po vypnutí motoru. Vybil jsem přes noc baterku. Tak si myslím, že by to mohl být také spálený pípák za budíkama, jak uvádí Mirek. Potvrdí mi to někdo . Díky. Ludvík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 10. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 vypadá to na pípák, já ho měl taky v čoudu, hravě to sám doma vyměníš. Je třeba si dát jen pozor na pár věci při demontáží budíků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.xao Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 Zdravím, chtěl bych se zeptat nemáte doma někdo tento funkční pípák? Také mi přestaly jít všechny zvuky. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajos Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 No je to velice jednoduché,máš ze zadu budíků spálený takový kulatý pípák co vydává ten zvuk. Už jsem se stím několikrát setkal. Kup na vrakáči staré poškozené budíky a přepájej ten pípák,nebo si to u někoho z mikropájkou nech udělat. ahoj, chci se zeptat zda ten pípák signalizuje i zapnuté blinkry ? bráchovi to nejde, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Ano signalizuje, pokud není slyšet cvakání blinkrů, bude v prčicích ten pípák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajos Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 (editace) a samostatně zvlášť se to asi neprodává, sehnat ho bude asi tedy nejlepší někde na vrakáči ? Editováno: 28. Říjen 2014, autor: pajos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajos Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 koupil jsem tenhle, SV-K28WP-50, vyměnil funguje naprosto perfektně, zvukový rozdíl nepoznatelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 To jako že se musí rozdělat celá palubka? No to radši ať to nepípá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Palubka ne, jenom budíky... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Ty rozdělám jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Vvcvakneš ten plast před budíkama-potáhneš k sobě. No a tam uvidíš 2 šroubky co drží budíky. Samozřejmě ze zadu budíku rozpoj svorkovnice. A taky samo nezapínej zapalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janco Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Prejdem s tym cez STK ked mi nejde zvuk pri zapnutych smerovkach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 No nevím. Asi jak kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
datel.1 Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Přeji hezký den borci, tak právě na to se chci zeptat také. Moje žena má Fábku 1,2 a včera ji přestalo upozorňování fungovat... Existuje nějaká pojistka v pojístkové skříni, nebo doopravdy odešel pípák ??? Já mám také Fábku 1,4 ale tohle jsem nikdy neopravoval, prostě mě to normálně funguje ... ? Poradí někdo, popřípadě fotka zabudovaného pípáku ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Pípák pojistku nemá. Máš jej zezadu na budíkách. Když je vyšroubuješ uvidíš. Pípák jde po vymontování budíků proměřit. Stává se,že odejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
datel.1 Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Tak jsem zjistil, že pípák funguje ... Jen dělá problém dle mého názoru nějaký koncák ve dveřích ... Jak zahýbu se západkou v zámku (při otevřených dveřích), tak se ozve pípák normálně ! Jen se nedostačně otvírá zámek při otevření dveří, nebo je tam nějakej koncák, či vypínač... ??? Poradí někdo, jak se k němu dostat ? Mám zlé tušení, že musím rozebrat komplet tapecírunk a celou schránku stahovaní oken... No to by mě asi mrsklo... Je to elektrický mechanizmus... Díky za každou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
datel.1 Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Hotovo opraveno, byla provedena výměna zámku kvůli vadnému spínači... Cena 4.900 i s prací (autorizovaný servis Škoda). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 (editace) Jsi blázen,kdyby jsis trošku pročetl forum -zámek dveří-výměna mikrospínače,tak jsis to mohl udělat sám. Cena 80Kč. Základ tohoto fora je,že musíš trošku číst !!! Editováno: 14. Červenec 2015, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
datel.1 Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Bohužel byl vadnej celý zámek (prasklý) a ne jen mikrospinač !!! Musel jsem měnit komplet ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Aha i tak jsi mohl koupit na vrakáči,nebo bazoši. Jsou tam desítky nabídek cena 500Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.