mkaba Vloženo 24. Září 2014 Vloženo 24. Září 2014 (editace) Juraj, když popojíždíš s tím svým krasavcem, taky na 1 a 2 slyšíš takový mírný hučení? Nemyslím od kol, ale od otáček motoru. Asi je to normální zvuk z převodovky, protože to dělá jenom když je zařazeno, ale zajímá mě jestli v tom nejsem sám :-) Editováno: 24. Září 2014, autor: mkaba Citovat
juraj07 Vloženo 24. Září 2014 Autor Vloženo 24. Září 2014 mkaba napr. ked stojim v zapche? tak to robi take u u u uuuu a nejsi v tom sam,.. ved mame rovnake motory zvuky pazvuky nie? co ma stve momentalne je trasuce sa palivove hadicky na volnobech sa trasu ale ked zapnem klimu hned je klud,ale nedrncia len sa trasu.. kludne napis mozme kecat cez Sukromnu spravu Citovat
PyroSVK Vloženo 24. Září 2014 Vloženo 24. Září 2014 Boze tak si daj hlasnejsie radio a nie kazdy dne pocuvat co ti tam drnci a piska 3 Citovat
mkaba Vloženo 24. Září 2014 Vloženo 24. Září 2014 Juraj: jj, to je ono. Ty hadičky se mě taky třesou ale v interiéru se to nijak neprojevuje takže to neřeším. Volnoběh je prostě tak nízkej, že se to hejbe. Klima volnoběh zvedne, takže vibrace zmiznou. Mám to stejný :-) Citovat
mkaba Vloženo 24. Září 2014 Vloženo 24. Září 2014 Boze tak si daj hlasnejsie radio a nie kazdy dne pocuvat co ti tam drnci a piska To je fakt rada nad zlato. To jsem takhle u minulého auta taky dělal, protože mě to řekli v servisu. A za 2 měsíce mě vyletěla řemenice. Kdybych to hučení neignoroval, nemuselo to udělat takovou paseku :-( Jako pravda je, že nemá cenu to poslouchat tak, že člověk uslyší i trávu růst :-) ale pokud se něco nezdá, je lepší se zeptat tady, než hned dělat ze sebe blba v servisu. Od toho forum snad máme ;-) 1 Citovat
Bercyy Vloženo 29. Září 2014 Vloženo 29. Září 2014 Juraj, když popojíždíš s tím svým krasavcem, taky na 1 a 2 slyšíš takový mírný hučení? Nemyslím od kol, ale od otáček motoru. Asi je to normální zvuk z převodovky, protože to dělá jenom když je zařazeno, ale zajímá mě jestli v tom nejsem sám :-) mkaba napr. ked stojim v zapche? tak to robi take u u u uuuu a nejsi v tom sam,.. ved mame rovnake motory zvuky pazvuky nie? co ma stve momentalne je trasuce sa palivove hadicky na volnobech sa trasu ale ked zapnem klimu hned je klud,ale nedrncia len sa trasu.. kludne napis mozme kecat cez Sukromnu spravu A pocujete to z pravej strany? Ako keby to islo niekde odtial ako je airbag spolujazdca (myslim tym smerom)? Citovat
Bercyy Vloženo 29. Září 2014 Vloženo 29. Září 2014 Ja len, ze tiez pocujem nieco podobne, ale mozno som to spravne nepochopil. Nie je to nic rusive. Citovat
mkaba Vloženo 30. Září 2014 Vloženo 30. Září 2014 pokud myslíš ten mírně drnčivý či cvrdlikavý zvuk, tak ten slyším za palubkou spolujezdce...ale to bude palivový čerpadlo, když se rozjíždím tak to jde mírně slyšet, ale to musím fakt vypnuté rádio Citovat
Bercyy Vloženo 30. Září 2014 Vloženo 30. Září 2014 Ano to bude ono. Dik za info. Je fakt, ze to nie je nic rusive a mam pocit, ze to tiez pocujem len na studenom motore a pri rozjazde, ked je inak v aute ticho. Neskor to uz nevnimam. Citovat
juraj07 Vloženo 30. Září 2014 Autor Vloženo 30. Září 2014 keď idem tak mi niečo tak cvakovŕzgne z palubky neviete čo by to mohlo byť?? Citovat
juraj07 Vloženo 30. Září 2014 Autor Vloženo 30. Září 2014 myslím že niekde pred volantom,a podarilo sa mi zalepiť vrchnákom od malinkovky ovládanie ventilátora ide to tažšie otočiť Citovat
mkaba Vloženo 30. Září 2014 Vloženo 30. Září 2014 Mě vrže panel pod ovládáním topení, na záruku me to opravili... podle mě to něčím položili Citovat
juraj07 Vloženo 30. Září 2014 Autor Vloženo 30. Září 2014 myslíš ten plast? na ktorom su tie kruhové ovládače? a nievieš ako odtiaľ dostať tú sračku? streknúť nejaký čistiaci prostriedoK? Citovat
juraj07 Vloženo 30. Září 2014 Autor Vloženo 30. Září 2014 ja to neviem rozobrat a ako sa poznam nevedel by som to zlozit naspat Citovat
Bercyy Vloženo 30. Září 2014 Vloženo 30. Září 2014 Mne to puka/ vrzga na palubke v lavom rohu pred soferom (vid foto), ale len ked je chladnejsie. Staci prejst par km ked sa vnutri otepli tak je vsetko ok. Ale v kazdom pripade tam drbnem kus podlozky pod mys a bude to ok. Tie podlozky su vhodne hadam na vsetko :'> :'> :'> . Citovat
juraj07 Vloženo 30. Září 2014 Autor Vloženo 30. Září 2014 Mne to nevrzga je to taky zvuk ako keby sa nieco preplo Citovat
Bercyy Vloženo 30. Září 2014 Vloženo 30. Září 2014 Preplo? Ako keby sa nieco vypinalo/ zapinalo? Je to cvakanie? Robi to v pravidelnych intervaloch pocas celej jazdy, alebo len sem tam, ked nabehnes na nerovnost, alebo zrychlis, atd? Citovat
juraj07 Vloženo 30. Září 2014 Autor Vloženo 30. Září 2014 (editace) Proste idem autom a pocas jazdy sa ozve z pristrojovky cvak ale aj take povrzgnutie naraz a robi to obcas. Co ma napadlo ze to moze spravit ked sa motor ohreje a Zopne sa to cerpadlo teda pri 87c Editováno: 30. Září 2014, autor: juraj07 Citovat
mkaba Vloženo 30. Září 2014 Vloženo 30. Září 2014 Buď je to čerpadlo, které když začne fungovat, tak se před tím několikrát testne clona, která otevírá průchod kapaliny. Nebo cvaká test ABS, ten se provede po dosažení určité rychlosti. Taky už jsem si tím prošel, jo zvuky Tsi jsou na sepsání životopisu :-) ale je to normální. 1 Citovat
Bercyy Vloženo 30. Září 2014 Vloženo 30. Září 2014 Za toto skodovku velmi nechvalim (vid foto). Uz fiesta mala kvalitnejsie spracovane, zlicovane plasty, celu palubku makcenu a nie len kusok na vrchu. A aj to povrzgavanie, cakal som to az niekedy po 60-70 tis. km. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.