ASPIRE Vloženo 24. Březen 2014 Vloženo 24. Březen 2014 Gratuluji za super vyber vozu . A jeste by to chtelo realne fotky ne nejake z netu Citovat
mira Vloženo 24. Březen 2014 Vloženo 24. Březen 2014 jojo..nějaké podrobné foto....šup...co se líbí a co ne??budeš kupovat ten mezikus mezi zadní sedačky a plato do té ďoury? Citovat
ASPIRE Vloženo 24. Březen 2014 Vloženo 24. Březen 2014 No pokud nekdo sedava vzadu tak to urcite oceni a prace to je na deset minut max. A za to to urcite stoji Citovat
juraj07 Vloženo 24. Březen 2014 Autor Vloženo 24. Březen 2014 aky medzikus?? páči sa mi : úplne všetko nepáči sa mi: smrad z vypalovania výfuku Citovat
ASPIRE Vloženo 24. Březen 2014 Vloženo 24. Březen 2014 v zadni prostredni sedacce je takovy nesmysl na napoje. Vyfuku to bude trvat par dnu a je klid jsem to vzdy u noveho vyfuku do tydne v pohode. Podle toho kolik najedes a jak se zahreje vyfuk. Citovat
Martin_TDi Vloženo 24. Březen 2014 Vloženo 24. Březen 2014 Moc pěkný Roomstřík a funglovka ! Ať Ti moc dobře slouží. Citovat
juraj07 Vloženo 24. Březen 2014 Autor Vloženo 24. Březen 2014 ďakujem aj ten tvoj je mooooc pekný! Citovat
mira Vloženo 25. Březen 2014 Vloženo 25. Březen 2014 Foto foto foto:-))))tak kolik už máš naběháno???1000km???? Citovat
juraj07 Vloženo 25. Březen 2014 Autor Vloženo 25. Březen 2014 Foto predsa je a mám okolo 222km Citovat
juraj07 Vloženo 27. Březen 2014 Autor Vloženo 27. Březen 2014 hej ako sa nastavujú tie natáčacie svetlomety? Citovat
Galvi Vloženo 27. Březen 2014 Vloženo 27. Březen 2014 Nijak.. Natáčejí se automaticky podle uhlu natočení volant a rychlosti... Fungují ale až od určité rychlosti, při jízdě městem se nic nenatáčí. Jediné jak můžeš vidět jejich pohyb, tak vždy při strčení klíče do zapalování a nastartování se pohnou čočky ze strany na stranu, tak nech někoho nastartovat a uvidíš, že se hýbou Citovat
Bullets Vloženo 28. Březen 2014 Vloženo 28. Březen 2014 Fungujou jen do nějaké rychlosti to je fakt ale krásně to jde vidět když jedeš v noci po méně nebo vůbec osvětlené silnici Citovat
juraj07 Vloženo 29. Březen 2014 Autor Vloženo 29. Březen 2014 no takže dnes nastane deň prvého umývania v akej autowash ho umyť? Máme u nás tieto: WAPka-nesuší,vôbec nič len ošpliecha Laserová- tá vám auto umyje sama aj vám ho vysuší Klasická z kefami-podla mňa doškrabe lak takže to nie taká istá ale vraj s penovými kefami ktoré nedoškrabú lak moc tomu neverím a aby potom nebolo neskoro a ešte dotaz neuškodí park.senzorom ten prúd vody? lebo v manuále k ním sa píše že sa nemajú umývať pod prúdom tak neviem.... :help: Citovat
ASPIRE Vloženo 29. Březen 2014 Vloženo 29. Březen 2014 Jezdim jen na WAP tem ostatnim neverim a pokud nebudes tim proudem vody strikat z blizky do toho senzoru tak se jim urcite nic nestane. A kdy pridas nejake fotky opravdove ? 1 Citovat
Galvi Vloženo 29. Březen 2014 Vloženo 29. Březen 2014 Já jezdím jak na wapku, tak do myčky na kartáče... Záleží, jestli se mi chce auto umývat a nebo si dám raději kafe z automatu a počkám, až se mi auto umyje samo . Výhodou myčky je že to i tak nějak navoskuje + umyje podvozek.. Po zimě se to hodí a ani se nebojím, že by mi ty kartáče nějak poškodily lak.. Ohledně parkovacích senzorů, to vůbec neřeším, když myji auto sám wapkou, tak stříkám i přímo na na senzory, protože se tam vždy drží špína. Na normální myčce je to zase přejede kartáčem.. Zatím s něma problém nebyl..Senzorům by voda vadit neměla, když prší, také to přežijou .. Citovat
Host amissus Vloženo 29. Březen 2014 Vloženo 29. Březen 2014 Mi se jeden senzor na F1 povedlo na wapce "vycvaknout" do nárazníku. Citovat
e1. Vloženo 30. Březen 2014 Vloženo 30. Březen 2014 No, ja si myslím, že wapky sú o ničom. Ak keď dám silný prúd vody a wapku úplne blízko k laku, aj tak vidím, ako vrstva prachu ostáva prilepená k autu. Tvfrdím, že wapka je dobrá iba na opláchnutie hrubej nečistoty ako je blato a pod., ale ak chcem naozaj čisté auto, tak idem do ručnej umyvárne a nechám si auto umyť. Stojí to trochu viac peňazí (10-12 €), ale vždy som spokojný na 95-99%, čo sa o wapke ani o automatických linkách povedať nedá. Na automatických linkách je najhoršie to, že špina ktorá ostane v kefách z iných áut doškrabe môj lak. A ten rozdiel sa naozaj dá vidieť už po pár umytiach s kefou. Toto potvrdí každý kto sa zaoberá detailingom, alebo jednoducho má možnosť porovnať laky o ktoré je a nie je starané.Ďalej mi pri ručnom umytí očistia aj prahy, čo je pri wapke extra manuálna robota pre mňa, a na linke to je zase miesto kam iba zatečie špinavá voda, nič viac. A potom ma ešte naštve aj to voskovanie. Ono je síce fajn na lak, ale nenávidím ten vosk na čelnom skle, lebo potom mi stierače robia čmuhy. Tiež som si pozrel, čo sú zač tie "laserové" umývarky, lebo som na tekej nikdy nebo. Výhodou je bezdotykovosť a to že nie je potrebné dávať dole anténu a sklopiť spätné zrkadlá, ale neverím že to bez dotyku dokáže poriadne umyť auto, nehovoriac o diskoch. Tie mi poriadne neumyje ani zvlášť rotačná kefa na kolesá na kefovej linke, takže iba samotný tlak vody tam nemá vôbec žiadnu šancu. proti špine a pripálenému brzdnému prachu. S pohľadu voskovanie je na tom "laser" podobne ako kefa. Citovat
Host amissus Vloženo 31. Březen 2014 Vloženo 31. Březen 2014 (editace) Jojo, Ostravskou špínu to nesmyje, ale senzor jsem tím knock-outoval Ale podle mě musel být načatý (ani radši neuvažuju od čeho), ostatní držely jako čert. Jinak já nejradši myju růčo, je to pižlačka, ale pro mě i relaxační záležitost. Editováno: 31. Březen 2014, autor: amissus Citovat
juraj07 Vloženo 31. Březen 2014 Autor Vloženo 31. Březen 2014 A keď máme na samoumývacej linke penové kefy? Citovat
e1. Vloženo 31. Březen 2014 Vloženo 31. Březen 2014 Neviem čo presne je penová kefa, ale ak sa to dotýka (aj) laku (iného) auta, tak stále platí to, čo som písal vyššie. Citovat
juraj07 Vloženo 31. Březen 2014 Autor Vloženo 31. Březen 2014 píšu tam že: ,,penové kefy žiadne škrabance!,, Citovat
e1. Vloženo 31. Březen 2014 Vloženo 31. Březen 2014 Aj Fico písal veľa vecí na billboardoch, a potom... 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.