Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No pokud uz mas vzadu tak je tam dej to uz nicemu neublizi. Jako pres zimu bych je bral tam kde se nepouziva sul ale jen nejaka drt kamena tak je to urcite dobre pro spodek auta, ale u nas se jen soli vetsinou. A pres leto nevim naco by to bylo dobre.

Vloženo

Zhoršuje to aerodynamiku, tím pádem to zvedá spotřebu.. Takže mě zástěrky nesmí na auto  :kol-28: ..

Dobře uznávám, že je to zanedbatelné, ale i tak  :D

Vloženo

Dnes sa mi podarilo ohnut SPZ :( :( :( normalne parkoval som tam kde boli stlpiky a zle som to vymeral hodilo to nenormalne...na novom aute....podlozka pod spz mi zachranila naraznik....cim to vyrovnat? :(:help:

Vloženo

Vytáhnout spz, hodit doma na koberec a šlápnout na ni  :kol-28: .. S tím kobercem to myslím vážně, když ji hodíš na silnici, odře se a vypadá to blbě - vlastní zkušenost  :D

Vloženo

Počůral se ti  :kol-28: .. 

Klima čůrá vepředu, toto bude akorát zkondenzovaná voda ve výfuku.. Jak máš nastartováno, tak se voda z něho vyfouká/vytřepe a zbytek vypaří...

• o 2 týdny později...
Vloženo

Když otevřu okýnko a jedu podél něčeho co odrazí zvuky tak ho taky trochu okolo 2tis ot. slyším, ale není to žádné hučení či pískání, jenom takové šustění vzduchu :) každopádně v interiéru nic slyšet nejde

Vloženo (editace)

ne ne, to mám jenom na obrázku :) protože se mě obrázek líbil a barva seděla :))) Jak bude hezky něco nafotím, já mám jenom jednu fotku a to ještě je auto zaprasený a na zimních :) ale na webu škodovky jsem našel tohle a takhle ten můj krasavec přesně vypadá ;-) i když ta barva taky moc nesedí :)))

post-85950-0-28280200-1399202692_thumb.j

Editováno: , autor: mkaba

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...