Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Díky za foto, bohužel nic takového mě to nepíše  :D  .. Asi to píšou až novější modely ...  :kol-32:

Mne pise aj na obycajnom displeji s PP. Nieco Safe. Mozem zajtra vyfotit. Hned po vytiahnuti kluca

--

Z mobilu

Zdravim,

bezpečnostní pojistka - tedy hlášení na maxidotu "Pozor na safe" znamená, že se po zamknutí nedá vozidlo otevřít ani zvenku ani zevnitř. Tedy pokud ho klasicky zamkneš dálkáčem. Vypnout se dá dvojnásobným zamknutím do 2 s. nebo pokud máš alarm, zmáčknutím tlačítka na deaktivaci hlídání vnitřního prostoru. Pak je možno odemknout zevnitř zatažením kliky - 1. odemknout, 2. otevřít. :kol-47: Popsáno v manuálu na straně 46. :kol-31:

• Autor

Mne pise aj na obycajnom displeji s PP. Nieco Safe. Mozem zajtra vyfotit. Hned po vytiahnuti kluca

--

Z mobilu

sa mas mne to pise prd ale preco to tam mas ked ja mam vyssiu vybavu ako ty a nemam to tam a mam MR2014 aj ty mas MR2014

no to ti neviem povedať  :kol-32:

• Autor

mas alarm? uz z vyroby?

Ja nemám alarm, a pri vypnutí motora (alebo vytiahnutí kľúča?) tiež zobrazí "Pozor na SAFE!"

• Autor

tak ja uz vobec neviem da sa to dokodovat?

• Autor

ale preco to tam nemam ked iny to maju aj v zaklade??? :o:help:

tak tam v tom odkaze čo poslal ASPIRE sa píše že to asi prestali dávať.

Tak ti to treba ? :D Si nejaký únosca ? :D

• Autor

nie niesom :D len ma to štve pretože na OI si presne takto zlodeji otvorili...

ale prečo to wirer má? on je tiež mr2014

Upraveno od juraj07

Ja mam skladovku :D

• Autor

skladovku mam aj ja a co to na tom meni? modelovy rok mame ten isty

Pise tam RESPECT SAFELOCK ak ti po pomoze. Neviem ci to tu uz nebolo pisane. Neskusal som to este

--

Z mobilu

• Autor

mne pise akurat tak prd

• Autor

a neviete niekto či sa dáva to blikanie pri núdzovom brzdení

já safe taky nemám....jako že blikání výstražných blinkrů?tak to zkus někde..jeť kilo a zahamtnito:-)))

V nouzových situacích reaguje Roomster blikáním brzdových nebo varovných světel. Pokud zpomalení při brzdění z rychlosti nad 60 km/h činí více než 7 m/s2, vyhodnotí to elektronika jako nouzovou situaci a varuje za sebou jedoucí vozidla blikáním brzdových světel s frekvencí 3 Hz. Pokud rychlost po nouzovém brzdění klesne pod hodnotu 10 km/h a pokud hodnota zpomalení klesne pod 2,5 m/s2, přepne se blikání na výstražná světla o frekvenci 1,25 Hz, což nabádá přijíždějící vozidla k opatrnosti. Tento důležitý prvek aktivní bezpečnosti obsahují všechny vozy Roomster od roku 2010, kdy proběhl facelift.

:-)

• Autor

dík mira moc si mi pomohol :) ale preco ja a ty safe nemame a mame MR2014 a wirer je MR2014 a safe ma

To nevím.....a nemám zas tak chudou výbavu....jinak to nouzové blikání výstražných odskoušeno....funguje to....:-)

• Autor

musim skusit :)

• 2 týdny později...
  • Autor

dneska doplnene zdarma v servise nejaka destilka koncernova tu tam nalial ;) aj olej mi skontroloval vsetko ok...

Upraveno od juraj07

čau..pročpak jsi byl v servise?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.