rudko25 Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Caute, chcel by som sa opytat na moznosti pri Swingu dorobit nejake pripojenie pre USB.....co najjednoduchsie a samozrejme aj najlacnejsie....dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 domontovat MDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudko25 Vloženo 30. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 a nejake info a odkazy kde MDI kupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 skoda eshop... ale priprav si pomerne ranec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Taky by mě to zajímalo??? MDI je fajn ale darda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Sice na yetiho ale je http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/hudba-a-komunikace/sada-pro-dodatecnou-montaz-mdi/0/1/10000/43/252 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Sice na yetiho ale je http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/hudba-a-komunikace/sada-pro-dodatecnou-montaz-mdi/0/1/10000/43/252 tvl, to sou vyděrači.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 (editace) pozor na ten odkaz, to je na Yeti což by mozžná nevadilo, ale je to staré MDI ke kterému potřebuješ ještě tohle nebo něco podobnýho s jinou koncovkou: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/propojovaci-kabel-k-mdi-s-konektorem-usb Radši se zeptej ve škodovce nebo pohledej na netu, jestli není už k dispozici nové MDI které už á přímo USB a AUX JACK. Nebudeš pak potřebovat žádnou redukci... Ten novej typ zhruba nějak takto: Editováno: 31. Březen 2014, autor: Jakoob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 No jo ale furt je to o ceně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Ano cena je astronomická... zkusil bych vrakáč, ale bude to těžký, nový typ se dodává jen do R a OIII a těch ještě moc nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 bohuzel, je potreba si uvedomit ze skoda je vyrobce aut, nikoliv prodejce elektroniky. proto nemuzou nabizet podone doplnkove veci samostatne levne, proste to neni jejich byznys a vedou to pouze kvuli kompletnosti sortimentu. Jo v hotovem aute je to jina vec, tam to taky v ceniku nebude takova palka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 To je jasné, ale ceníková cena je 2600kč za MDI a i ta je i tak předražená. Proto typuji že jako náhradní díl cca 5-7 tisíc bude reálná, a to je podle mě za USB port cena astronomická... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudko25 Vloženo 1. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 No tak to ste dali....radsej by som to riesil v tej cene uz asi takto> http://elektro.bazos.sk/inzerat/35921286/RCD510-MP3-6CD-SD-farebdotykcuvac-original-VW-SKODA-SEAT.php Uvidime casom....ale dik za rady 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Přesně tak, za ty prachy bych bral Bolero, kde je slot na SD kartu a je po problému... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 To je čínská verze! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Nebo ještě novej Swing z OIII ten má taky SD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Swing u OIII má sice infotainment, ale bez jednotky MDI s USB za 6500Kč se také neobejdeš. Spíše bych doporučoval: http://www.autio.cz/adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vwmost-kon-aux-vstup/d-79846/ nebo dražší: http://www.autio.cz/adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vw-skoda-seat-most-aux-vstup/d-79887/ Jsou sice deklarované pro modely Škoda do r. 2011, ale zkoušel jsem prvně jmenovaný v Rapidu na Swingu a fungoval. Jen MOST konektor byl trochu těsnější, komu by to však nevyhovovalo, lze dokoupit novější pouzdro konektoru za ~30Kč a jednoduše přepinovat. Adaptéry se dají jednoduše namontovat na stejné místo jako originál Škoda, který však vyjde s držákem a kabelem USB zhruba na 8000Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Nikdy bych tam nedal tuhle čínskou sracku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Pokoušel jsem se namontovat adaptér z prvního odkazu (Stualarm 55xcvw009) od orel, na Rapidu 2014 s autoradiem Swing Delphi, ale neklaplo to. Po přepnutí na přehrávání z USB začal display autoradia blikat a nelze nic přehrát. Zjistil jsem, že je to běžný projev, související s napájením autorádia Delphi po roce 2011. Takže tento adaptér nelze na Rapidu použít a pokusím se ho vrátit. Pokud by měl někdo zkušenosti s tím druhým adaptérem, nebo jiným, tak by mi ušetřil případný další špatný pokus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 možná to sem moc nepatří ale týká se to víše uvedené problematikyto USBčko tam mám originál ale někdy, no spíš pořád mě štve jedna věca to doba načtení poslední spuštěné skladby, někdy je to řádově do 10 vteřin a to auto třeba týden stálo a z toho to většinou trvá tak 2 minuty, někdy i dýl máte s tím taky někdo takové trápení popřípadě jak to vyřešita odpověď at si tam dám rádio a pak to zkusím přepnout na USBčko neberu díky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Pokud by se našel další zoufalec co by toužil po USB na rádiu Swing Delphi přes adapter http://stualarm.cz/produkt/55xcvw009-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vwmost-kon/aux-vstup/?showth=+ , tak bych měl pár osobních postřehů. Jak jsem psal výše, tak tato kombinace "nefunguje", ale naštěstí jsem měl adaptér zadarmo, tak mi nedalo se v tom pošťourat. Adaptér lze zprovoznit přidáním kondenzátoru 2,2F/25V mezi kontakty CDX gesch+ a CDX IN GND. Po této úpravě už rádio adaptér akceptuje. Zatím jsem zkoušel připojit pouze USB, ale žádný zázrak to není. Podpora jen šesti základních složek (CD01-CD06) po 99 skladbách, bez možnosti podsložek. Ve složkách by neměly být jiné soubory (obrázky, texty...), jinak se to celé kousne. Nezobrazuje názvy skladeb, takže je přehrávání dost chaotické (náročné na paměť - copak tam mám uložené za skladby?). Abych jen nehanil, tak bez problémů funguje přehrávání poslední skladby při vypnutí a zapnutí rádia. Na jednoduché přehrávání z USB to ujde, ale dal bych za to maximálně 300 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Pozri temu bluetooth rapid, mozno lepsia inspiracia, hudba na usb povazujem v tejto dobe ako pred 15 rokmi hudbu na CD audio. Moj osobny nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Názor beru, ale právě proto jsou tu dvě témata a mně osobně stačí USB, i když je spousta lidí, co stále využívají CD. Takže každému nechme co mu vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Povodne chcel som aj ja dat usb, pozical som si od znameho MDI kabel, vysroboval som radio swing a kukam neni kam zapojit MDI kabel...dalej som uz neriesil v com je problem, isiel som rovno na montaz BT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Mám z Aliexpressu zakoupeného Jacka za pár šupů na propojení mobilu do té zdířky vedle autozásuvky na středovém panelu a hudba je vyřešena. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.