Září 3, 200619 r Rozhodne stupnovitym vrtakem. Take se chystam v nejblizsich dvou tydnech na montaz...
Září 3, 200619 r už se to tu probíralo a dokonce i s fotem Hledal jsem to jak v exterieru tak elektrice, abych mu trochu pomohl, ale nenasel jsem to. jsstanik - doporucuji ti primo SZ kontaktovat MichalaP, delal to nedavno a je na to nejaky specialni derovac...
Září 3, 200619 r Autor už se to tu probíralo a dokonce i s fotem Nemůžu to najít, tobě se to říká, když jsi tady denně, můžeš sem dát prosím odkaz? Dík.
Září 4, 200619 r už se to tu probíralo a dokonce i s fotem Nemůžu to najít, tobě se to říká, když jsi tady denně, můžeš sem dát prosím odkaz? Dík. Precti si jeste jednou muj prispevek podany 3.9.2006, 22:03
Září 4, 200619 r MichalP použil tzv. sukovník, kterým jsem to dělal kdysi i já. Dá se sehnat již od 130,-Kč, a vrtá přesně jak má. http://www.vrtaky.cz/index.php?strana=s&id=1603
Září 4, 200619 r MichalP použil tzv. sukovník, kterým jsem to dělal kdysi i já. Dá se sehnat již od 130,-Kč, a vrtá přesně jak má. http://www.vrtaky.cz/index.php?strana=s&id=1603 Ano, přesně tímhle jsem to dělal. Jde to v pohodě, akorát ke konci se musí dávat pozor na dojezd. Upraveno Září 4, 200619 r od MichalP
Září 4, 200619 r MichalP použil tzv. sukovník, kterým jsem to dělal kdysi i já. Dá se sehnat již od 130,-Kč, a vrtá přesně jak má. http://www.vrtaky.cz/index.php?strana=s&id=1603 Ano, přesně tímhle jsem to dělal. Jde to v pohodě, akorát ke konci se musí dávat pozor na dojezd. Rikam ne! NEchtel jsem zminovat, ze to capo ma pujceny od tebe...
Září 4, 200619 r Autor Můžete sem dát prosím někdo foto jak vypadají díry udělané tím sukovníkem? Nevím jestli koupit sukovník za 130, nebo stupňovitý vrták za 1400 jak doporučuje Cosby v té diskuzi na fábii. Prosím ještě ty kóty, díky.
Září 4, 200619 r koupil jsem stromečkový vrták zn. LUX a stál jen 350,-. Od Narexu stojí těch cca 1400 a vypadá sice lépe, ale na vrtání do plastu je to asi jedno. Na díře udělané tím LUXem se nedá poznat, že je to vrtané. Prostě jak z fabriky.
Září 4, 200619 r Autor koupil jsem stromečkový vrták zn. LUX a stál jen 350,-. Od Narexu stojí těch cca 1400 a vypadá sice lépe, ale na vrtání do plastu je to asi jedno. Na díře udělané tím LUXem se nedá poznat, že je to vrtané. Prostě jak z fabriky. To zní dobře, kde ho prosím seženu? Jaké to má přesné označení?
Září 5, 200619 r koupil jsem stromečkový vrták zn. LUX a stál jen 350,-. Od Narexu stojí těch cca 1400 a vypadá sice lépe, ale na vrtání do plastu je to asi jedno. Na díře udělané tím LUXem se nedá poznat, že je to vrtané. Prostě jak z fabriky. Presne tak, na ten naraznik staci laciny stupnovity/stromeckovy vrtak, nastesti to neni nerez, tam uz by clovek musel u toho vrtaku priplatit... Jinak tusim, ze znacku LUX prodavaji v OBI. Upraveno Září 5, 200619 r od VladaTP
Září 7, 200619 r Nic tam nemám, tak nevím jak vysoko a jak daleko od sebe díry mají být. Já je tam měl už připravené křížkem. Nepíšeš jestli to máš na kombajna a nebo na klasiku, pokud to máš na klasiku, tak tam se to dává do tý černý lišty. Zítra ti sem hodím foto z venku. Já je mám zhruba 1,5cm od horního okraje nárazníku a zhruba 45cm od sebe. Když tam ty značky nejsou tak si to takhle rozměř a z venku označ, provrtej malým vrtákem a pok to vem buď stromečkem a nebo sukovníkem. lepší rada asi není, tede je, odvez to někam kde to dělaj, ale to tě něco bude stát. Mám kombajna, tak doufám že ti to vyfotím a ty mi pak napíšeš že máš klasu. Upraveno Září 7, 200619 r od MichalP
Září 7, 200619 r me to delali v servisu a taky to vrtali tim stupnovitym vrtakem. sukovnikem dle me nebude to pravy orechovy
Září 7, 200619 r me to delali v servisu a taky to vrtali tim stupnovitym vrtakem. sukovnikem dle me nebude to pravy orechovy Určitě to je nejlepčejší stromečkem, ale pokud jsi aspoň trošku manuálně zručnej a né lama, tak to jde i tím sukovníkem jen si musíš dát víc pozor. Nejlepčejší je na to regulovatelná vrtačka (otáčky)
Září 7, 200619 r jj, ta regulace otáček je velmi důležitá!!! Tím stromečkovým vrtákem to jde jako po másle a při plných otáčkách hrozí, že to projedeš na plný rozměr vrtáku (většinou 30 mm)
Září 7, 200619 r Autor Nic tam nemám, tak nevím jak vysoko a jak daleko od sebe díry mají být. Já je tam měl už připravené křížkem. Nepíšeš jestli to máš na kombajna a nebo na klasiku, pokud to máš na klasiku, tak tam se to dává do tý černý lišty. Zítra ti sem hodím foto z venku. Já je mám zhruba 1,5cm od horního okraje nárazníku a zhruba 45cm od sebe. Když tam ty značky nejsou tak si to takhle rozměř a z venku označ, provrtej malým vrtákem a pok to vem buď stromečkem a nebo sukovníkem. lepší rada asi není, tede je, odvez to někam kde to dělaj, ale to tě něco bude stát. Mám kombajna, tak doufám že ti to vyfotím a ty mi pak napíšeš že máš klasu. Jo, mám sedan. Orig. park asistent se montoval do nárazníku, né do lišty. Upraveno Září 7, 200619 r od jsstanik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.