jsstanik Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Čím udělat díry do zadního nárazníku bez poškození laku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Rozhodne stupnovitym vrtakem. Take se chystam v nejblizsich dvou tydnech na montaz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 už se to tu probíralo a dokonce i s fotem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 už se to tu probíralo a dokonce i s fotem Hledal jsem to jak v exterieru tak elektrice, abych mu trochu pomohl, ale nenasel jsem to. jsstanik - doporucuji ti primo SZ kontaktovat MichalaP, delal to nedavno a je na to nejaky specialni derovac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 3. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2006 už se to tu probíralo a dokonce i s fotem Nemůžu to najít, tobě se to říká, když jsi tady denně, můžeš sem dát prosím odkaz? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 už se to tu probíralo a dokonce i s fotem Nemůžu to najít, tobě se to říká, když jsi tady denně, můžeš sem dát prosím odkaz? Dík. Precti si jeste jednou muj prispevek podany 3.9.2006, 22:03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 MichalP použil tzv. sukovník, kterým jsem to dělal kdysi i já. Dá se sehnat již od 130,-Kč, a vrtá přesně jak má. http://www.vrtaky.cz/index.php?strana=s&id=1603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 (editace) MichalP použil tzv. sukovník, kterým jsem to dělal kdysi i já. Dá se sehnat již od 130,-Kč, a vrtá přesně jak má. http://www.vrtaky.cz/index.php?strana=s&id=1603 Ano, přesně tímhle jsem to dělal. Jde to v pohodě, akorát ke konci se musí dávat pozor na dojezd. Editováno: 4. Září 2006, autor: MichalP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 MichalP použil tzv. sukovník, kterým jsem to dělal kdysi i já. Dá se sehnat již od 130,-Kč, a vrtá přesně jak má. http://www.vrtaky.cz/index.php?strana=s&id=1603 Ano, přesně tímhle jsem to dělal. Jde to v pohodě, akorát ke konci se musí dávat pozor na dojezd. Rikam ne! NEchtel jsem zminovat, ze to capo ma pujceny od tebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 4. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Díky. Ještě pro upřesnění, jaké jsou kóty pro díry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 probíralo se to tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12043 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 4. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Díky, ale to je na fábii, kde se nedělají díry do nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 4. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Můžete sem dát prosím někdo foto jak vypadají díry udělané tím sukovníkem? Nevím jestli koupit sukovník za 130, nebo stupňovitý vrták za 1400 jak doporučuje Cosby v té diskuzi na fábii. Prosím ještě ty kóty, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 koupil jsem stromečkový vrták zn. LUX a stál jen 350,-. Od Narexu stojí těch cca 1400 a vypadá sice lépe, ale na vrtání do plastu je to asi jedno. Na díře udělané tím LUXem se nedá poznat, že je to vrtané. Prostě jak z fabriky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 4. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2006 koupil jsem stromečkový vrták zn. LUX a stál jen 350,-. Od Narexu stojí těch cca 1400 a vypadá sice lépe, ale na vrtání do plastu je to asi jedno. Na díře udělané tím LUXem se nedá poznat, že je to vrtané. Prostě jak z fabriky. To zní dobře, kde ho prosím seženu? Jaké to má přesné označení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 (editace) koupil jsem stromečkový vrták zn. LUX a stál jen 350,-. Od Narexu stojí těch cca 1400 a vypadá sice lépe, ale na vrtání do plastu je to asi jedno. Na díře udělané tím LUXem se nedá poznat, že je to vrtané. Prostě jak z fabriky. Presne tak, na ten naraznik staci laciny stupnovity/stromeckovy vrtak, nastesti to neni nerez, tam uz by clovek musel u toho vrtaku priplatit... Jinak tusim, ze znacku LUX prodavaji v OBI. Editováno: 5. Září 2006, autor: VladaTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 7. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Nikdo neví jaké jsou orig. kóty pro díry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Na Fabii jsou díry naznačeny z druhé strany (jsou tam křížky)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 7. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Nic tam nemám, tak nevím jak vysoko a jak daleko od sebe díry mají být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 (editace) Nic tam nemám, tak nevím jak vysoko a jak daleko od sebe díry mají být. Já je tam měl už připravené křížkem. Nepíšeš jestli to máš na kombajna a nebo na klasiku, pokud to máš na klasiku, tak tam se to dává do tý černý lišty. Zítra ti sem hodím foto z venku. Já je mám zhruba 1,5cm od horního okraje nárazníku a zhruba 45cm od sebe. Když tam ty značky nejsou tak si to takhle rozměř a z venku označ, provrtej malým vrtákem a pok to vem buď stromečkem a nebo sukovníkem. lepší rada asi není, tede je, odvez to někam kde to dělaj, ale to tě něco bude stát. Mám kombajna, tak doufám že ti to vyfotím a ty mi pak napíšeš že máš klasu. Editováno: 7. Září 2006, autor: MichalP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 me to delali v servisu a taky to vrtali tim stupnovitym vrtakem. sukovnikem dle me nebude to pravy orechovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 me to delali v servisu a taky to vrtali tim stupnovitym vrtakem. sukovnikem dle me nebude to pravy orechovy Určitě to je nejlepčejší stromečkem, ale pokud jsi aspoň trošku manuálně zručnej a né lama, tak to jde i tím sukovníkem jen si musíš dát víc pozor. Nejlepčejší je na to regulovatelná vrtačka (otáčky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 jj, ta regulace otáček je velmi důležitá!!! Tím stromečkovým vrtákem to jde jako po másle a při plných otáčkách hrozí, že to projedeš na plný rozměr vrtáku (většinou 30 mm) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 7. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Dík za ohlasy, vrtání nebudu řešit, to je jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 7. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2006 (editace) Nic tam nemám, tak nevím jak vysoko a jak daleko od sebe díry mají být. Já je tam měl už připravené křížkem. Nepíšeš jestli to máš na kombajna a nebo na klasiku, pokud to máš na klasiku, tak tam se to dává do tý černý lišty. Zítra ti sem hodím foto z venku. Já je mám zhruba 1,5cm od horního okraje nárazníku a zhruba 45cm od sebe. Když tam ty značky nejsou tak si to takhle rozměř a z venku označ, provrtej malým vrtákem a pok to vem buď stromečkem a nebo sukovníkem. lepší rada asi není, tede je, odvez to někam kde to dělaj, ale to tě něco bude stát. Mám kombajna, tak doufám že ti to vyfotím a ty mi pak napíšeš že máš klasu. Jo, mám sedan. Orig. park asistent se montoval do nárazníku, né do lišty. Editováno: 7. Září 2006, autor: jsstanik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.