mbrazdil Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 A nemůže to ve finále souviset s tím, že mám startovací tlačítko místo klíčů a DSG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 Neviem, toto neovládam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 Takze jsem na to asi prisel. Nefunguji mi zapalovace, jak u rucni brzdy, tak ani v kufru. Vcera jsem to zjistil tak, ze jsem chtel vysat auto, mam takovy ten vysavac z lidlu, strcil jsem do zasuvky a nic. Tak jsem pro jistotu nastartovsl a taky nic, ani jedna zastrcka. Takze pristi tyden navsteva AS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 Raději se koukni na pojistku. Je to míň práce než jezdit do AS a nechat ze sebe dělat debila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 (editace) Tak jo, nedalo mi to a mrknul do manuálu, je to pojistka 44 :) zkusím na to mrknout a uvidime. Jinak kde bych teď o víkdenu mohl seknat náhradní pojistky? Editováno: 1. Červen 2019, autor: mbrazdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 O vikendu sezenes pojistky na benzince, v hobbymarketech,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 ok, zkusím to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 aj v hypermarketoch. a pozor, poistky sú zvyčajne 2, osobitne pre interiér a osobitne pre kufor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.