Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, sice to je vlakno na Columbus, ale kdosi tu zminil i rozpoznavani znacek a prepinani dalkovych svetel. Pokud to tam jde dodelat, muj dotaz zni, co je k tomu potreba za HW? Pocitam, ze kamera na cteni neni v aute defaultne, nebo se pletu? Nebo je nutny mit aspon prepinani svetel a s nim uz 'v balicku' montuji za zrcatko i kameru, co ma jen cteni znacek vypnuty? Diky

Ahoj, sice to je vlakno na Columbus, ale kdosi tu zminil i rozpoznavani znacek a prepinani dalkovych svetel. Pokud to tam jde dodelat, muj dotaz zni, co je k tomu potreba za HW? Pocitam, ze kamera na cteni neni v aute defaultne, nebo se pletu? Nebo je nutny mit aspon prepinani svetel a s nim uz 'v balicku' montuji za zrcatko i kameru, co ma jen cteni znacek vypnuty? Diky

musíš prostě mít kameru a to jednu z variant

mrkni sem lze pochopit princip

Upraveno od Hravec

• Autor

musíš prostě mít kameru a to jednu z variant, nicméně pro ČR se montuje pp. jen jedna...

attachicon.gifVýstřižek.JPG

super, diky!

jeste poddotaz; idea byla tam nechat dat zintelligent light assistant, pricemz s nim prichazi i ta kamera, a pak pripadne dodelat zbytek, otazka je jestlis e da nejak rozumne rict, jestli pro tenhle pripad bude integrovana, nebo ta separe? separe bych chapal jako dodelavku, nicmene kdyz naklikam ten intel. light assist v konfiguraku, na visualizaci mi to pak prijde spis jako ta separe, nez jako integrovana.

edit: kdyz koukam na ten obrazek, je to asi uz pochopitelny. kdyz nemam neco, co kameru potrebuje, tedy line assist, tak je FLA separe. takze nic, zbytecny pro me. kazdopadne moc dik za nakopnuti spravny smerem :)

Upraveno od nenousek

tak objednej lane assistant a zbytek se dodělá.... jinak přesnější odpověď ti dá určitě ferda25, napiš mu zprávu

Tak pozor - Lane Assistant nestačí. Je potřeba Lane Assistant + navigace. Mám Lane Assistant + Bolero, nechal jsem si to zprovoznit a v nastavení sice funkci povolím, ale Maxidot píše, že funkce není k dispozici.

není pravda, značky to čte i bez navigace...  pak to máš špatně nastaveno ...

Hm. Tak to asi budu muset navštívit Ferdu.

doporučuji... návodů je spousta, dost se liší a né všechny fungují jak by měly....

• 4 týdny později...

musíš prostě mít kameru a to jednu z variant, nicméně pro ČR se montuje pp. jen jedna...

attachicon.gifVýstřižek.JPG

tak toto není úplně pravdou, co jsem se dočetl... - viz zde

• Autor

Tak pozor - Lane Assistant nestačí. Je potřeba Lane Assistant + navigace. Mám Lane Assistant + Bolero, nechal jsem si to zprovoznit a v nastavení sice funkci povolím, ale Maxidot píše, že funkce není k dispozici.

covece pokud bych objednal lane assistant, to je bratru 17k nebo kolik, to se nevyplati. nicmene diky :)

• 5 týdnů později...

Povolení Inteligent Light Assistantu u modelů s Lane Assist. kamerou přes VCDS ZDE

Upraveno od Hravec

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.