Publikováno Duben 14, 201411 r Ahoj, sice to je vlakno na Columbus, ale kdosi tu zminil i rozpoznavani znacek a prepinani dalkovych svetel. Pokud to tam jde dodelat, muj dotaz zni, co je k tomu potreba za HW? Pocitam, ze kamera na cteni neni v aute defaultne, nebo se pletu? Nebo je nutny mit aspon prepinani svetel a s nim uz 'v balicku' montuji za zrcatko i kameru, co ma jen cteni znacek vypnuty? Diky
Duben 14, 201411 r Ahoj, sice to je vlakno na Columbus, ale kdosi tu zminil i rozpoznavani znacek a prepinani dalkovych svetel. Pokud to tam jde dodelat, muj dotaz zni, co je k tomu potreba za HW? Pocitam, ze kamera na cteni neni v aute defaultne, nebo se pletu? Nebo je nutny mit aspon prepinani svetel a s nim uz 'v balicku' montuji za zrcatko i kameru, co ma jen cteni znacek vypnuty? Diky musíš prostě mít kameru a to jednu z variant mrkni sem lze pochopit princip Upraveno Srpen 26, 201411 r od Hravec
Duben 14, 201411 r Autor musíš prostě mít kameru a to jednu z variant, nicméně pro ČR se montuje pp. jen jedna... Výstřižek.JPG mrkni sem lze pochopit princip super, diky! jeste poddotaz; idea byla tam nechat dat zintelligent light assistant, pricemz s nim prichazi i ta kamera, a pak pripadne dodelat zbytek, otazka je jestlis e da nejak rozumne rict, jestli pro tenhle pripad bude integrovana, nebo ta separe? separe bych chapal jako dodelavku, nicmene kdyz naklikam ten intel. light assist v konfiguraku, na visualizaci mi to pak prijde spis jako ta separe, nez jako integrovana. edit: kdyz koukam na ten obrazek, je to asi uz pochopitelny. kdyz nemam neco, co kameru potrebuje, tedy line assist, tak je FLA separe. takze nic, zbytecny pro me. kazdopadne moc dik za nakopnuti spravny smerem Upraveno Duben 14, 201411 r od nenousek
Duben 14, 201411 r tak objednej lane assistant a zbytek se dodělá.... jinak přesnější odpověď ti dá určitě ferda25, napiš mu zprávu
Duben 15, 201411 r Tak pozor - Lane Assistant nestačí. Je potřeba Lane Assistant + navigace. Mám Lane Assistant + Bolero, nechal jsem si to zprovoznit a v nastavení sice funkci povolím, ale Maxidot píše, že funkce není k dispozici.
Duben 16, 201411 r doporučuji... návodů je spousta, dost se liší a né všechny fungují jak by měly....
Květen 13, 201411 r musíš prostě mít kameru a to jednu z variant, nicméně pro ČR se montuje pp. jen jedna... Výstřižek.JPG mrkni sem lze pochopit princip tak toto není úplně pravdou, co jsem se dočetl... - viz zde
Květen 20, 201411 r Autor Tak pozor - Lane Assistant nestačí. Je potřeba Lane Assistant + navigace. Mám Lane Assistant + Bolero, nechal jsem si to zprovoznit a v nastavení sice funkci povolím, ale Maxidot píše, že funkce není k dispozici. covece pokud bych objednal lane assistant, to je bratru 17k nebo kolik, to se nevyplati. nicmene diky
Červen 19, 201411 r Povolení Inteligent Light Assistantu u modelů s Lane Assist. kamerou přes VCDS ZDE Upraveno Červen 19, 201411 r od Hravec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.