Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chcem sa opýtať či je možné nastaviť podvozok aby bol mäkší, keďže je dosť tvrdý a ako? Ďakujem.

Nastavit? Ehm, to opravdu ne..  :kol-28:  Jedině tak dát menší kola, pokud máš třeba 16", tak dej 15", bude to měkčí.. Jinak pak výměnou tlumičů/pružin, ale to nevím jestli by se ti vůbec měkčí podařilo sehnat, protože se snad vždy jen přitvrzuje...  :kol-32:

• Autor

Mám 15" a zdá sa mi to dosť tvrdé. Takže mi ostáva sa len s tým zmieriť.

taky bych to bral měkčí....

Mam kola 15. Taky se mi zdalo ze auto je tvrde. Tak sem se bavil tlakem v pneu. A mam (podle meho) zatim optimum. Ve predu jak i v zadu mam 2,4. 

ja mam 2,3.

Mne by stacilo dat lepsi tlumice dozadu aby to v nerovných zatáčkách tak neskákalo...klasický případ, kde mě to každý den vytáčí je Jiráskův most v Praze...resp. nájezd na něj je zatáčkou do kopečka,člověk to tam rozjíždí od semaforu...no a přesně v tý zatáčce je práh a kolem trochu hrboly, já jedu vždy v levým jako ten VW Polo a vždycky se tak leknu jak  tam zadek skočí jak koza....jednou skončím na tom obrubníku, protože se přes ten hrbol snažím jezdit už rovně :D Takových míst ale projíždím hodně, super jsou třeba boule v zatáčce :D

post-31118-0-45706400-1397550093_thumb.j

Upraveno od rogerer

• Autor

Na druhú stranu keď mám vzadu 3 kolegov cca. 260kg tak to drží v pohode :-)

já už uvažoval o pár pytlech s pískem :D

To ja v zimnom období  pred 20 rokmi vozil v kufri mojej LADY1500 - 50 kilové vrecko cementu. Žeby sme sa k tomuto vracali v Rapidoch !!

zmněkčít povozek jde , jiné pružiny škodovácka maji barevné značení , ale bohužel nikde není tabulka jaké  barevy co znamenají, resp tuhosti pružin , bud to laborovat ,nebo koupit stavitelné tlumiče i z pružinamy tedy najký set

Edit : od najké doby vozim v zadu dva pytle cementu :) líp to sedi a min "tříská" :kol-47:

Upraveno od vikyviky

• 2 měsíce později...

Panove vite nekdo jake dily mohou mit vliv na ten lepsi podvozek co se dava od MR 20014? Jen tak mimochodem sem se zeptal v servisu kolik by stala vymena tlumicu u rapida liftback MR 2013 za tlumice MR 2014. A odpoved byla, ze tlumice v MR 2013, 2014 a 2015 jsou podle katalogu porad ty stejne...

Jestli ty náhrady už nejsou jen v té novější variantě. Tlumiče, pružiny, silentbloky... Pohledej nějaké recenze na netu, i když těžko říct, jaké informace ti novináři vlastně mají.

• 4 měsíce později...

Na ten mně dal typ Lenny tady z fóra - on už Rapida prodává takže možná budu první co ho namontuje. ;) Ale zřejmě na to ještě nevyjdou prachy, uvidíme stejně až na jaro..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.