e1. Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Máte možnosť tie klepania nahrať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 přišli na to že je to nějaká tyč od řízení.. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6q0423803p-leva-tyc-rizeni-trw-oe-5452.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 16. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 Jen aby to bylo ono...se musí dělat i geometrie jo kua? njn...ale TRW už nechci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 16. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 No ja idem s timto problem zajtra doktorovi tak som velmi zvedavy ako to dopadne,mne to ken bucha nerobi mi to pri hadzani rychlosti.A to mam najazdene 39000cca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 se musí dělat i geometrie jo kua? musí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Po zimě pořídím http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-facelift/exterierove-doplnky/skoda-fabia-fabia-07-sportovni-tycky-stabilizatoru-jom-id:10669.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr's Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Oživím téma,koupil jsem roomstera a čeká mě výměna tyček a uložení stabilizátoru.Chci se zeptat na zkušenosti s výrobci tyček stabilizátorů,nechtěl bych to za rok měnit zas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Já jsem koupil ve skoda-dily ty nejlacinější čínské, protože jsem nevěděl, jestli to dělaji ony a už jezdí 25 tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TraCker Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Ahoj.. Mám dnes po výměně stabilizátoru. Už nic neklepe, ale začalo při větším propružení něco hnusně jakoby vrzat. Mohly by to být ty lůžka stabilizátoru? Jsou taky vyměněné a šly tam dost natěsno. Nerad bych tam zase něco hledal, co se pokálelo... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 áno môžu to robiť lôžka ...stačí odpojiť tyčky a zakývať samotným stabilizátorom hore-dolu ..čo ste použili za kvalitu dielov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TraCker Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Značku netuším. Dělal mi to kolega. Ale zjístím. No dnes sem jel do práce a bylo to jak v hororu ze začátku. Po chvíli se to zlapšilo, ale úplně nepřestalo. Docela jsem se divil, že mi řekl, že jsou to průměry 20mm... Většinou jsem našel jen 16. 17. 18mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Mně hnusné vrzání, které někdy (asi když bylo vlhko) přestalo, dělaly utržené zadní silenbloky na předních ramenech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nomil Vloženo 1. Května Sdílet Vloženo 1. Května Tak dnes konečně nové uložení a tyčky stabiliátoru. V zimě vrzání , po promazání silikonovým sprejem ,když vrzání téměř ustalo se potvrdilo jejich opotřebení a po krátkém čase se přidalo i lehké klepání. Tím jsem se rozhoupal ,nakoupil snad nejlepší díly (od Lemforder) nastudoval na webu postupy , na autě prošel jak je to přístupné a dnes se na to vrhl. Šlo to dobře , za 2 hoďky hotovo , i když jsem to dělal jen na zemi před garáží. Zatím jsem to neprojížděl , není třeba. Prachovky jedné tyčky obě roztrhlé , další byl kuláč s vůlí i citelný v ruce. Pouzdra měli pohledem větší průměr než nová. No po najetí 133k měli nárok. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.