Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Oživím téma,koupil jsem roomstera a čeká mě výměna tyček a uložení stabilizátoru.Chci se zeptat na zkušenosti s výrobci tyček stabilizátorů,nechtěl bych to za rok měnit zas.

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Ahoj.. Mám dnes po výměně stabilizátoru. Už nic neklepe, ale začalo při větším propružení něco hnusně jakoby vrzat. Mohly by to být ty lůžka stabilizátoru? Jsou taky vyměněné a šly tam dost natěsno. Nerad bych tam zase něco hledal, co se pokálelo... :-)

Vloženo

Značku netuším. Dělal mi to kolega. Ale zjístím. No dnes sem jel do práce a bylo to jak v hororu ze začátku. Po chvíli se to zlapšilo, ale úplně nepřestalo. Docela jsem se divil, že mi řekl, že jsou to průměry 20mm... Většinou jsem našel jen 16. 17. 18mm.

• o 7 let později...
Vloženo

Tak dnes konečně nové uložení a tyčky stabiliátoru.

V zimě vrzání , po promazání silikonovým sprejem ,když vrzání téměř ustalo se potvrdilo jejich opotřebení a po krátkém čase se přidalo i lehké klepání. Tím jsem se rozhoupal ,nakoupil snad nejlepší díly (od Lemforder) nastudoval na webu postupy , na autě prošel jak je to přístupné a dnes se na to vrhl.

Šlo to dobře , za 2 hoďky hotovo , i když jsem to dělal jen na zemi před garáží.

Zatím jsem to neprojížděl , není třeba. Prachovky jedné tyčky obě roztrhlé , další byl kuláč s vůlí i citelný v ruce.

Pouzdra měli pohledem větší průměr než nová.

No po najetí 133k měli nárok.

DSC_3263.JPG

DSC_3261.JPG

DSC_3260.JPG

DSC_3259.JPG

DSC_3258.JPG

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...