Publikováno Duben 24, 201411 r Ahoj lidičky ,poraďte kde nejlépe a nejlevněji zakoupit navigaci move fun?
Duben 26, 201411 r Včera jsem volal s prodejcem, kde jsem citigo vyzvedával, a říkal mi, že mají např. jednu na prodejně a cena tam je okolo 6500kč... Ptal jsem se zda je možné to do auta normálně jen dokoupit. Říkal, že pokud mám eleganci, nevím jak je to u ostatních výbav, tak přípravu pro move&fun mám již hotovou, a že tu cenu "krabičky" ještě probereme ale, prý mi s tím něco ještě udělají, nabízel tedy, že nějakou slevu dá... Otázkou je kolik. Jinak možná inzeráty, našel jsem jeden vrakáč v UH - zlínský kraj, mají tam totál rozebrané 3 citigo, ale jejich ceny....
Duben 26, 201411 r Autor Za 6500kč mi ji taky nabízely,jde o to že na netu jsem ji našel za cca 4700kč ale nevím jestli to je seriózní obchod. Raději nějaké osobní doporučení případně osobní odběr :-)
Duben 26, 201411 r Ja tim chtel rict, ze mozna kdyz by sis rekl ve skodovce o nejakou slevu... Treba tam kde je zakoupene prave to citigo... Nevim mno ale 4700 zni dost dobre, kde to maji za tolik prosim?
Květen 13, 201411 r A nemohl by tu někdo prosím dát seznam map, které jsou v té navigaci od NAVIGONU , myslím ten move&fun obsaženy? Myslím, jako jestli tam je celá Evropa nebo jen střední...? Určitě ji někdo z Nás má, tak to tu může hodit :-) ja nad ní právě velmi uvažuji... A jak je to s aktualizacemi? Jsou zdarma a přístupné veřejně, nebo jen za poplatek ve Škodě? Díky
Květen 13, 201411 r Tak pravděpodobně i sám odpovím, navigace by měla tedy vycházet z Navigon 70 premium, takže by měla obsahovat mapy celé Evropy mimo Rusko. Ale ty aktualizace...? http://www.navigon.com/portal/cz/produkte/navigationssysteme/navigon_70_premium.html NAVIGON_70_Premium_Datasheet_CZ.pdf Upraveno Květen 13, 201411 r od jurdadavid
Květen 15, 201411 r Autor Ja tim chtel rict, ze mozna kdyz by sis rekl ve skodovce o nejakou slevu... Treba tam kde je zakoupene prave to citigo... Nevim mno ale 4700 zni dost dobre, kde to maji za tolik prosim?Nasel jsem ji tady,ale nevím,nemám zkušenosti s tímhle eshopem.http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=422 Jinak v autosalonu mi ji taky nabízely za +/- 7000kč Upraveno Květen 15, 201411 r od szcz
Březen 20, 20169 r Také by mě docela zajímalo kde koupit výhodně navigaci? Případně neprodává ji zde někdo?
Březen 21, 20169 r na ty levné eshopy bacha, pořádně si prolustrujte kdo za nima stojí a jestli třeba na majitele není exekuce apod. V minulosti se na některých eshopech co se tvářili jako že jsou seriozní prodejci (nejen)škoda dílů, schovávali vykukové, co v lepším případě nekomunikovali, v horším shrábli prachy a nic dál... takže opatrně... osobně jsem šel radši za těch 7 do škodovky, dali mi tam slevu 10% za to že mám auto od nich ze salonu...možná to jde i s tou šekovou knížkou...ale hlavně to mám v pořádný záruce a kam případně vrátit.
Duben 6, 20169 r Taky jsem myslel kde ji koupit levně. Nakonec jsem se na to vykašlal a koupil na vánoce úplně novou a je klid.
Duben 6, 20169 r Tak jsem nakonec koupil přes ebay z Polska za 2200Kč. Dnes přišla a šlape jak hodinky
Říjen 25, 20168 r V 26. 8. 2016 at 19:45, danikd napsal: Nemel by nekdo zajem o tuto navigaci? Jen prostroj, funkcni v pohode ... já bych zájem měl...
Listopad 25, 20168 r Pardon, mám tu novější V2 je na štítku napsáno. A ještě sem se chtěl zeptat zdali se taky někomu stává, že během jízdy například po nerovné cestě navigace ztratí kontakt s autem a zobrazí se, že se za 30s ukončí. Pomůže vždy jen když domáčknu držák navigace silou do palubovky.
Listopad 25, 20168 r Nejnovejsi FW vzdy zjistis po pripojeni k PC ve Freshi ... Nekde je spatny kontakt a to bud : 1) prechod drzak - palubka 2) prechod palubka - navi - nejcasteji 3) uvnitr navi ... ocisti poradne kontakty na obou stranach drzaku, na palubce i navi ... na drzaku musi byt kontakty pruzne ... Jestli to bude blbnout i tak, pak oprava navi, to nevim jestli zvladnes ... Kdyztak umim ... D
Leden 22, 20196 r Neví někdo, zda tato navigace je lepší než například některý výběr z těchto v tomto článku o GPS?
Leden 22, 20196 r Je uplne v pohode, plne srovnatelna, jen sezen verzi Garmin, tj. ta novejsi ... handsfree funguje, integrace parkovaku a stavu vozidla dobra ... to ti nenabidne zadna z tech v odkazu ...
Září 10, 20195 r https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/multifunkcni-pristroj-move-fun-1st051235ex Multifunkční přístroj Move&Fun pro Citigo za 3.139 Kč v akci přímo od Škodovky. Kdo bude mít zájem mrkněte tam. Upraveno Září 10, 20195 r od Anderson
Říjen 27, 20195 r Move fun pokud koukám správně asi nemá zabudovanou kameru, je to tak? Berete to jako výhodu či nevýhodu? Koukal jsem třeba na Mio MiVue a zaujalo mě to řešení jedním zařízením.
Listopad 4, 20195 r Je pravda, že integrovaná kamera může být fajn, ale v Move&Fun máš ještě i jízdní data, nějakej ten budíček k zobrazení, bluetooth konektivitu pro telefon a přehrávač hudby z karty. Kamera samotná se dá sehnat i hodně nenápadná. Já mám staré řešení s nějakou mivue 5xx, mám ji v autě už asi 4 nebo 5 let a ťukťuk, zatím vše ok. Mapy do MoveFun jsou Q2/2019, pokud se nepletu, ale hrozí tu riziko, že další update už nebude, případně to bude chtít nějaký hack či rošádu se soubory v přístroji. Zvaž co je pro tebe priorita a podle toho se rozhodni.
Listopad 4, 20195 r Osobne pouzivam jen jako prehravac hudby. HF take jde, ale radsi posloucham v aute hudbu nez manzelku :) A jak psal chose, radsi bych mel toto + nejakou diskretni kamerku ( bluesea, mobius ) za par korun ... Upraveno Listopad 4, 20195 r od danikd
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.