j.jurasek Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 mam ve favoritu stary tip zapalovacu a koupil jsem novy, abych mohl vymenit a pouzivat navigaci apod. jenze nevim jak na to? muze mi nekdo poradit nebo poslat nejake schema? nejsem zadny profik tak bych potreboval presny postup jak pro blbce jak demontaze tak montaze noveho. dekuji muj email je jan-toth@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 já jsem kdysi starou demontoval a dal nový typ, záleží jakou máš novou zásuvku, a tu můžeš dát kamkoliv i bez demontáže staré jen je propojíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Jak u starý, tak u nový zásuvky je +12V na středním kontaktu. To znamená, že v podstatě jen přehodíš kabel s konektorem. Kvůli demontáži zásuvky se musí vyšroubovat křížovej šroubek umístěnej napravo kolmo vedle plexiskla kryjícího budíky - tím se uvolní panel s tlačítkovýma vypínačema vpravo od volantu. Vysuneš ho k sobě, odpojíš kabelovej svazek z konektoru a uvolníš si tak přístup do středu palubovky, odkud se dá sáhnout k zásuvce. Ukostření na - pól je automatický pomocí přitáhnutí maticí na plech, vodivě spojenej s kastlí. Dobrý je i vyhodit si popelník, zlepší se možnost přístupu z další strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramerka Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 hlavně nepoplést kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.