Publikováno Prosinec 17, 200915 r Zahmlievaju sa vam okna? Mne tak ze mam az namrazu na celnom skle neviem v com to je poradite? mam superb 1.9 tdi 2003
Prosinec 17, 200915 r Autor dik vyskusam ale pocas jazdy to nerobi len ked auto stoji rano idem donho Upraveno Prosinec 17, 200915 r od jokonr
Prosinec 17, 200915 r Zahmlievaju sa vam okna? Mne tak ze mam az namrazu na celnom skle neviem v com to je poradite? mam superb 1.9 tdi 2003 To mi dělala naposled Skudka 120
Prosinec 17, 200915 r můžeš tam mít vlhko a to může být zapříčiněno tím že ti tam někde zatéká.Mi to tak dělá na feldě.Ale sup je v pohodě.Ťuk ťuk ťuk abych to nezakřikl
Prosinec 19, 200915 r neni to sice uplně optimální rada, ale zase se tim zabije víc much... NEch si vyměnit čelní sklo za el. vyhřejvaný. Jednak tim možná odstraníš doovod zatejkání - může zatýkat kolem okna a druhak - a to zejména - je tekonc v zimě k nezaplacení. Nelítáš ráno kolem auta jako wemeno se škrabkou. Nastartuješ, zapneš, počkáš minutku-dvě , setřeš a jedeš... to celé samozřejmě, že máš pojištěný čelní sklo... pak se to dá zaříditi... :-)
Prosinec 19, 200915 r To máš pravdu, moc optimální rada to není. A že jsi rovnou nenapsal - vyměň celý auto Že se to sráží a namrzá v zimě je normál. Jestli parkuješ venku, tak si na přední okno něco dej-deku, karton nebo noviny. Sice to vypadá hnusně, ale splňuje to účel... Nebo prodávají plachty na auta, ale nevím kde parkuješ (jestli za plotem či nikoliv)
Prosinec 19, 200915 r celý auto nééééé.... je na měm i foora dobrejch vecí... v porovnani s kupou jinejch aut, se kterjma sem mel co do cineni je tohle vazne dobry kocar. kdo si chce uzit zamlzeny wokinka, at si poridi mondeo... tam je to v cene zajezdu. U supa to taky klidne muze byt drobna netesnost v radiatoru topeni, zatykani kolem okna... tech variant je fura...
Prosinec 20, 200915 r mno tak u mě to samé, ale na předním okně pomohl použití spreje na rozmražování oken...vytřít do sucha, pak postříkat a rozleštit...ale zadní mi dneska zevnitř opět zamrzlo...ale v autě je prostě vlhkost....na botách naneseš sníh, ten roztaje a tím to asi bude...taky stojím venku
Prosinec 20, 200915 r tak sem na to přišel, měl jsem na reklamaci folie a asi nějakou přelepil a ve dveřích bude voda...kua, to mě štve, auto již po pár hodinách je zevnitř zamrzlé a už ani ten rozmrazovák nepomáhá Ať už je teplo....
Březen 19, 201015 r mě se vždy zamlžjou okna když mám vlhko v autě, většinou v zimě když je na botách sních. Upraveno Březen 19, 201015 r od marsiano
Květen 5, 201411 r C3avte chalani teraz mi nastal taki problem napr ked vonku prsi tak sa mi strasne rychlo zahmlievaju okna a to komplet vsetky a neviem prist cim to moze bit vo vnutri vlhkost nema pretoze som ju akoto povedat vlhcovacom a vybratim celeho koberca odstranil tu vlhkost takneviem cim sa mi tak strasne mozu zahmlievat a druhy problem strasne slabomi fukaju fukare tak cchem vediet ci nebude nahodou problem u vrtule fukara
Květen 5, 201411 r co kabinovej filtr, kdy jsi ho měnil naposled a pak taková blbost, ale nemáš na klimě zaplej vnitřní okruh?
Květen 6, 201411 r filter som menil asik pred dvoma tyzdnami ked som menil olej a nie okruh som nemal zapnuty na klime
Květen 6, 201411 r Tak se podívej, jestli nemáš klapku vnitřního okruhu přidřenou. Na display svítí, že je otevřená, ale ve skutečnosti je zavřená, protože je přidřená.
Říjen 26, 201410 r Hosi filter mam novy pod kobercekmi mam sucho ani kvapka vodyx a klapka sa mi pekne potvara aj zatvara a dneska som vytiahol asik ana polhodinku supika vonku apridem k nemu a tu cele celne sklo zahmlene komplet a uz nechapem cim to moze bit
Říjen 27, 201410 r Ked mam odstavene tak sa komplet zahmlie prednesklo a niekedy mam ajproblem pocas jazdy aleto hlavneked je vonku sparno aprsi tak tototal mam problem zo sklom stale
Říjen 27, 201410 r Nemenili ti okno? Kabinovej filtr mas novej? Upraveno Říjen 27, 201410 r od michal2009
Říjen 27, 201410 r Za jízdy se okna se potí když je přepnuto na vnitřní okruh, takže bych zkontroloval jestli se opravdu vnitřní / venkovní okruh přepíná. Zaparkované auto jsem nechával odstavené s "foukáním" směrovaným na nohy a ráno okno nebylo zevnitř opocené. Ale těžko z toho něco usuzovat, protože normálně okno nebývá opocené každé ráno.
Říjen 27, 201410 r Před zimou normální. Za léto se tam zkondezuje dost vody. Jeslti máš v autě sucho a filtr nový, tak by se to mělo srovnat, delším topením... Ale můžeš vytažení vlkosti pomoci, a zabírá to, je to takový polštářek a budeš se divit, jak se dokáže nasáknout (odkaz pouze informativní, dá se to sehnat i za kilo): http://www.mujpramen.cz/produkty-odvlhcovac-do-auta-detail_890 Upraveno Říjen 27, 201410 r od SUP1
Říjen 28, 201410 r Noneviem uvidime ja som si minuly rok kupil toto a tiez to jesuper vytiahlo mi to zhruba za tyzden 1.5l vody z auta a bol som s timspokojny a uvidim damto aj teraznazimu auvidime co daco estevitiahne http://www.eva.cz/zbozi/26485/ceresit-stop-vlhkosti-450-g-odvlhcovac-vc-tablet/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.