Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a má to logiku...

Je fakt, že v "luxusním" autě nemá takový sportovní volant co dělat, stejně jako na RSu třeba chrom paket. 

.... a samo to kopíruje sportovní vozy kde je malý nebo spíš velký ?? rejd a je tedy zcela zbytečný ten kus dole.... 

Myslíš spíše převod řízení, než rejd, ne?  :kol-47:

Malý kožený paket* pro 3ramenný multifunkční volant pro rádio a telefon s ovládáním
automatické převodovky DSG

u LaK tedy umí i řazení DSG :-)

Myslíš spíše převod řízení, než rejd, ne?  :kol-47:

a čím je asi danej rejd?  trochu out připomínka ne?

Jelikoz rejd muze zustat pri zmene prevodu rizeni stejny a stejne tak muze pri zmene rejdu zustat stejny prevod rizeni, tak moc nechapu, co myslim tim "a čím je asi danej rejd?". Prevod rizeni a rejd jsou 2 pojmy se zcela jinym vyznamem.  kol1

Tak tak. Převod řízení víceméně udává kolik otáček volantu musíš udělat, abys dosáhl rejdu z jedné strany na druhou. Tedy rejd mají všechny Oktávky stejný, převod řízení je u RSa jiný. 

Jelikoz rejd muze zustat pri zmene prevodu rizeni stejny a stejne tak muze pri zmene rejdu zustat stejny prevod rizeni, tak moc nechapu, co myslim tim "a čím je asi danej rejd?". Prevod rizeni a rejd jsou 2 pojmy se zcela jinym vyznamem.  kol1

nechápu připomínku... myslel jsem samo sebou ironicky jako odpověď na připomínku XJOHNNYXe s tím co píšeš ty i molczik samo souhlasím....

Zapomeňte na převod řízení pro RS jinou....maximálně jiná charakteristika serva, ale nic víc.

Tak mi najdi rozdíl od doby nasazení mimo podpory mobility.

vůbec nechápu o čem píšeš..... tydy bylo porovnání řízení u RS a neRS ... píšeme opravdu o tom samém?

Tak opravdu jsem kecal...je to tak, je tam jiné řízení, ale taky je pravda, že tenhle nový volant se dá koupit i do klasické O3 Elegance a tam je řízení stejné s obyčejným autem.

jj proto jsem psal, ze to u RS muze mit jakysi vyznam, ale jinak jen ten kvuli brichu, ze ten spodek nezavazi...

Tak opravdu jsem kecal...je to tak, je tam jiné řízení, ale taky je pravda, že tenhle nový volant se dá koupit i do klasické O3 Elegance a tam je řízení stejné s obyčejným autem.

Presne tak. Já ho mám v klasické Eleganci. V pondelí uvidíš.

dotaz trochu mimo, dá se do ambition plus která nemá multifunkční volant, dát multifunkční volant aby to fungovalo?

Ano to není problém dodělat.

co vše k tomu potřebuji? když koupim multifunkční volant tak dál?

To závisí od konfigurace tvého auta.

aha :) takže až to bude aktuální ozvu se ti (ferda25) a pořešíme to spolu, nebudu tu zbytečně zas.... téma. díky

tady je vidět že stejně jako L & K nemá ani scout placaté tříramínko

10517079_660861097339688_770548383466904

To je dobře. Ani do jednoho by se sportovní volant nehodil. 

Ale mohli dát na výběr..

Upraveno od jindrous

jindrous: s tim jedine souhlasim  :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.