Červenec 10, 201411 r Je fakt, že v "luxusním" autě nemá takový sportovní volant co dělat, stejně jako na RSu třeba chrom paket.
Červenec 10, 201411 r .... a samo to kopíruje sportovní vozy kde je malý nebo spíš velký ?? rejd a je tedy zcela zbytečný ten kus dole.... Myslíš spíše převod řízení, než rejd, ne?
Červenec 10, 201411 r Malý kožený paket* pro 3ramenný multifunkční volant pro rádio a telefon s ovládánímautomatické převodovky DSG u LaK tedy umí i řazení DSG :-)
Červenec 11, 201411 r Myslíš spíše převod řízení, než rejd, ne? a čím je asi danej rejd? trochu out připomínka ne?
Červenec 11, 201411 r Jelikoz rejd muze zustat pri zmene prevodu rizeni stejny a stejne tak muze pri zmene rejdu zustat stejny prevod rizeni, tak moc nechapu, co myslim tim "a čím je asi danej rejd?". Prevod rizeni a rejd jsou 2 pojmy se zcela jinym vyznamem.
Červenec 11, 201411 r Tak tak. Převod řízení víceméně udává kolik otáček volantu musíš udělat, abys dosáhl rejdu z jedné strany na druhou. Tedy rejd mají všechny Oktávky stejný, převod řízení je u RSa jiný.
Červenec 11, 201411 r Jelikoz rejd muze zustat pri zmene prevodu rizeni stejny a stejne tak muze pri zmene rejdu zustat stejny prevod rizeni, tak moc nechapu, co myslim tim "a čím je asi danej rejd?". Prevod rizeni a rejd jsou 2 pojmy se zcela jinym vyznamem. nechápu připomínku... myslel jsem samo sebou ironicky jako odpověď na připomínku XJOHNNYXe s tím co píšeš ty i molczik samo souhlasím....
Červenec 11, 201411 r Zapomeňte na převod řízení pro RS jinou....maximálně jiná charakteristika serva, ale nic víc.
Červenec 11, 201411 r ale to nemáš úplně pravdu, RS má jinou ozubenou hřebenovou tyč řízení, kde variabilní převod je řešen změnou geometrie ozubení, podívej se do etky - angláni to na briskoda zkoušeli dát do elegance a bez problémů... zdroj: http://www.autorevue.cz/5-technickych-reseni-ktere-ma-octavia-rs-jako-prvni-skodovka/ch-48715
Červenec 11, 201411 r vůbec nechápu o čem píšeš..... tydy bylo porovnání řízení u RS a neRS ... píšeme opravdu o tom samém?
Červenec 11, 201411 r Tak opravdu jsem kecal...je to tak, je tam jiné řízení, ale taky je pravda, že tenhle nový volant se dá koupit i do klasické O3 Elegance a tam je řízení stejné s obyčejným autem.
Červenec 11, 201411 r jj proto jsem psal, ze to u RS muze mit jakysi vyznam, ale jinak jen ten kvuli brichu, ze ten spodek nezavazi...
Červenec 11, 201411 r Tak opravdu jsem kecal...je to tak, je tam jiné řízení, ale taky je pravda, že tenhle nový volant se dá koupit i do klasické O3 Elegance a tam je řízení stejné s obyčejným autem. Presne tak. Já ho mám v klasické Eleganci. V pondelí uvidíš.
Červenec 14, 201411 r dotaz trochu mimo, dá se do ambition plus která nemá multifunkční volant, dát multifunkční volant aby to fungovalo?
Červenec 16, 201411 r aha takže až to bude aktuální ozvu se ti (ferda25) a pořešíme to spolu, nebudu tu zbytečně zas.... téma. díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.