Přejít na obsah

skarma

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

993 zobrazení profilu

Oznámení skarma

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím,jaký je rozdíl mezi olejem koupený ve škodovce a v autokelly,konkrétně castrol edge professional long life 5W 30 a castrol edge long life 5W 30?Rozdíl ve slově Professionál.Cenový rozdíl 2000kč.Nikde jsem nenašel radu čím se ty oleje liší.Děkuji za každou odpověd.
  2. Poradí mě někdo jak je to s tou sbíhavostí? Myslím,když měním sillenblok na jedný straně a hne se mě volant tak jestli hejbu z tyčkou jenom na tý straně co jsem měnil ten silenblok.Děkuji
  3. tomik.cesko-Když děláš jednu stranu srovnáváš volant jenom na tý jedný straně (spojovačce)nebo na obou.Já když měním silenblok třeba na pravý straně tak pak si s autem sjedu a když je volant na křivo tak ho srovnám jenom na tý pravý straně.Je to tak dobře.Díky.
  4. ,,Libero.Protože ten filtr se dá vytočit i bez povolení toho malého šroubku umístěného na filtru.Nevím jak to lépe popsat,ale než povolíte filtr tak by jste měli nejdřív povolit ten malý výpustní šroubek(právě na něm je ta malá gumička)aby vám vytekl olej z filtru,a pak povolíte celý filtr.Tak proto jsem se ptal jestli měníte tu malou gumičku.Protože,samozřejmně můžete rovnou povolit filtr aniž by jste povolovali ten malý šroubek.Olej vám teče kolem šroubení ale když se dá hadr tak OK.
  5. No,protože ta malá gumička je v tom plastovém krytu(filtru).Prostě,když povolujete filtr,u těhle motorů už je zespoda tak by se měl nejdřív povolit na filtru ten malý šroubek, aby vytekl olej a pak teprve povolit celý filtr.
  6. Mohli by jste dát postup výměny oleje u octavia 3 16 tdi.Zajímalo by mě jestli, měníte na filtru tu malou gumičku? Děkuji.
  7. Zdravím,kde najdu olejový filtr na Octavia 3 motor 16 TDI.Nahoře ho nikde nevidím.Díky.
  8. V trojkový sekci jsem to nenašel.
  9. Zdravím,chci si doma vyměnit olej (první výměna)a potřeboval bych vědět jestli se dá vynulovat oznámení na maxidotu,že výměna oleje nastala právě nyní a znovu nastavit odpočítávání.Děkuji
  10. skarma

    Zástěrky

    No,nevím ale jezdím hodne daleko od aut a pokaždý mě rozbije kamínek sklo od auta přede mnou co nemá zástěrky.Divím se,že to nevadí pojišťovnám a netlačí na poslance aby schválili povinnost na zadní nápravě je mít.
  11. skarma

    skla

    Ne,ne dělal jsem to i tech.benzinem a ani se to nehlo.Ale je to vidět opravdu jen z jednoho úhlu,večer než zapadne slunce.Když zajedeš bokem večer na slunce.Tak je to sklo posetý tečkama.Jak u řidiče,tak spolujezdce.
  12. skarma

    skla

    Radino.Ten škrábanec máš od nova?
  13. skarma

    skla

    Prosím,může mě někdo odpovědět.Děkuji
  14. skarma

    skla

    Zkoušel jsem to v garáži pod led.světlem a je to vidět taky.Když si stoupnete k bočnímu oknu a posvítíte zezhora dolu,jako po skle,tak je to krásně vidět.Jako by bylo zaprášené ale není.Pro lepší viditelnost je lepší v garáži zasnout,a pak je to krásně vidět.Mohli by jste to někdo vyzkoušet.Právě přes den to vidět není,ale jak stojím večer u garáže a sluníčko lehne tak je to hrozný.Už,vidím jak to budu ukazovat ve škodovce.Jde mě o to,jestli to má být(v rámci šetření)nebo,ne.Děkuji.
  15. skarma

    skla

    Našli,už jste nějakou odpověd.Jedná se o octavii combi model 2015
×
×
  • Vytvořit nový...