znamky Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Dnes se mi stalo 2x za den ,že mi nechtěla vůbec nastartovat je to 1,9 TDI 81 kw. Točil jsem a pořád dlouho nic. Pak jsem auto zamčel, znovu otevřel asi za 1 minuty otočil klíčkem a šlapala jako dřiv. Mimochodem autem hodně popojíždím a průměrně, tak startuji 50x za den a vždy až do teď bez problémů. Poradí někdo co to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 blbne ti imobilizer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 sázím na relé 109 za cca 500-600,-. Zatím jsem to správně odhalil asi u 6ti lidí a vždy to bylo ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregori Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Muzu nejak odlisit original rele Skoda a jeho repliky? Mam podezreni, ze me ve skodovackym servisu namontovali naoriginalni dil a ten me ted docela zpusobil problemy s cestou do zahranici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steve Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 sázím na relé 109 za cca 500-600,-. Zatím jsem to správně odhalil asi u 6ti lidí a vždy to bylo ono. môze to byt aj na 1,6 74 kw obcas nenastaruje.kamarat kupil octu a raz za cas proste nenastartuje, pocka 5-10min a ide dalej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 (editace) Jakou funkci má vlastně to relé 109 ??? Díky Editováno: 26. Září 2006, autor: Matrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 tuším, že to dává šťávu do čerpadla nebo tak něco. Kdysi se to tu řešilo a někdo to tam psal. Pohledej ve vyhledávači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 bylo by fajn, kdyby znamky taky napsal, jestli to bylo to relé 109, popřípadě co to bylo. Zase se to může někomu dalšímu hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 tuším, že to dává šťávu do čerpadla nebo tak něco. Kdysi se to tu řešilo a někdo to tam psal. Pohledej ve vyhledávači. Ja mel za to, ze TDI ma mechnicke cerpadlo na bloku motoru, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
znamky Vloženo 28. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Od té doby auto do dneška startuje bez problémů. Doufám, že ještě dlouho bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Od té doby auto do dneška startuje bez problémů. Doufám, že ještě dlouho bude. takže jsi nic nedělal? Jestli jsi nic nedělal a přestalo to, tak mohl bejt problém v palivu nebo nějakej bordel v palivovém systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
znamky Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 To těžko, kupuji naftu kvalitní a výměnu pal. filtru jsem dělal před 3 měsícema. Myslím si že nějak haprovala asi elekrika, nebo možná to relé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.