Publikováno Září 4, 200619 r Dnes se mi stalo 2x za den ,že mi nechtěla vůbec nastartovat je to 1,9 TDI 81 kw. Točil jsem a pořád dlouho nic. Pak jsem auto zamčel, znovu otevřel asi za 1 minuty otočil klíčkem a šlapala jako dřiv. Mimochodem autem hodně popojíždím a průměrně, tak startuji 50x za den a vždy až do teď bez problémů. Poradí někdo co to může být?
Září 4, 200619 r sázím na relé 109 za cca 500-600,-. Zatím jsem to správně odhalil asi u 6ti lidí a vždy to bylo ono.
Září 25, 200618 r Muzu nejak odlisit original rele Skoda a jeho repliky? Mam podezreni, ze me ve skodovackym servisu namontovali naoriginalni dil a ten me ted docela zpusobil problemy s cestou do zahranici
Září 26, 200618 r sázím na relé 109 za cca 500-600,-. Zatím jsem to správně odhalil asi u 6ti lidí a vždy to bylo ono. môze to byt aj na 1,6 74 kw obcas nenastaruje.kamarat kupil octu a raz za cas proste nenastartuje, pocka 5-10min a ide dalej?
Září 26, 200618 r tuším, že to dává šťávu do čerpadla nebo tak něco. Kdysi se to tu řešilo a někdo to tam psal. Pohledej ve vyhledávači.
Září 26, 200618 r bylo by fajn, kdyby znamky taky napsal, jestli to bylo to relé 109, popřípadě co to bylo. Zase se to může někomu dalšímu hodit.
Září 28, 200618 r tuším, že to dává šťávu do čerpadla nebo tak něco. Kdysi se to tu řešilo a někdo to tam psal. Pohledej ve vyhledávači. Ja mel za to, ze TDI ma mechnicke cerpadlo na bloku motoru, ne ?
Září 28, 200618 r Autor Od té doby auto do dneška startuje bez problémů. Doufám, že ještě dlouho bude.
Září 28, 200618 r Od té doby auto do dneška startuje bez problémů. Doufám, že ještě dlouho bude. takže jsi nic nedělal? Jestli jsi nic nedělal a přestalo to, tak mohl bejt problém v palivu nebo nějakej bordel v palivovém systému.
Říjen 1, 200618 r Autor To těžko, kupuji naftu kvalitní a výměnu pal. filtru jsem dělal před 3 měsícema. Myslím si že nějak haprovala asi elekrika, nebo možná to relé.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.