Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dnes se mi stalo 2x za den ,že mi nechtěla vůbec nastartovat je to 1,9 TDI 81 kw. Točil jsem a pořád dlouho nic. Pak jsem auto zamčel, znovu otevřel asi za 1 minuty otočil klíčkem a šlapala jako dřiv. Mimochodem autem hodně popojíždím a průměrně, tak startuji 50x za den a vždy až do teď bez problémů.

Poradí někdo co to může být?

blbne ti imobilizer

sázím na relé 109 za cca 500-600,-. Zatím jsem to správně odhalil asi u 6ti lidí a vždy to bylo ono.

• 3 týdny později...

Muzu nejak odlisit original rele Skoda a jeho repliky? Mam podezreni, ze me ve skodovackym servisu namontovali naoriginalni dil a ten me ted docela zpusobil problemy s cestou do zahranici

sázím na relé 109 za cca 500-600,-. Zatím jsem to správně odhalil asi u 6ti lidí a vždy to bylo ono.

môze to byt aj na 1,6 74 kw obcas nenastaruje.kamarat kupil octu a raz za cas proste nenastartuje, pocka 5-10min a ide dalej?

Jakou funkci má vlastně to relé 109 ??? Díky

Upraveno od Matrix

tuším, že to dává šťávu do čerpadla nebo tak něco. Kdysi se to tu řešilo a někdo to tam psal. Pohledej ve vyhledávači.

bylo by fajn, kdyby znamky taky napsal, jestli to bylo to relé 109, popřípadě co to bylo. Zase se to může někomu dalšímu hodit.

tuším, že to dává šťávu do čerpadla nebo tak něco. Kdysi se to tu řešilo a někdo to tam psal. Pohledej ve vyhledávači.

Ja mel za to, ze TDI ma mechnicke cerpadlo na bloku motoru, ne ?

• Autor

Od té doby auto do dneška startuje bez problémů. Doufám, že ještě dlouho bude.

Od té doby auto do dneška startuje bez problémů. Doufám, že ještě dlouho bude.

takže jsi nic nedělal? Jestli jsi nic nedělal a přestalo to, tak mohl bejt problém v palivu nebo nějakej bordel v palivovém systému.

• Autor

To těžko, kupuji naftu kvalitní a výměnu pal. filtru jsem dělal před 3 měsícema. Myslím si že nějak haprovala asi elekrika, nebo možná to relé.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.