paja68 Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 mam fabku kombi rv 2003 a nemam nijak zajištěne hrdlo nadrže.jde nějak udělat,nebo se dodavalo otvíraní víčka nadrže z mista řidiče tak jak to je u kratke fabie?dík za radu nebo odkaz na etku.vubec nejlepší když sem někdo da čislo dilu pod kterým se to da objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 otvaranie nadrže z miesta vodiča nie je podla typu karoserie ale podla vybavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paja68 Vloženo 18. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 takže clasik nema vubec zavřenou nadrž??? to jsem pochopil,ja potřebuji vědět číslo dilu ať to můžu dodělat nezaleží na vybavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Když už to budeš dodělávat udělej i otevření kufru, je to při jednom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paja68 Vloženo 18. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 (editace) otevření kufru od řidiče pravě mám,chcu dodělat otevření nádrže ,vlastně zavření?!?!?Mám tam jen nefunkční víčko a univerzální na jinej klíč nechcu!?!?!? Ve Škodovce chcou za víčko na or.klíč 1100kč Editováno: 19. Květen 2014, autor: paja68 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 takže clasik nema vubec zavřenou nadrž??? Má, máš "zátku" na klíček ze zapalování a dvířka na zobáček. Zajdi na vrakáš vem víčko i s lankem a máš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paja68 Vloženo 19. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 jo jo tak to je jednoduché napsat to jde jedna dvě,jenže realita na našich vrakáčích je ouplně někde jinde! když už nějakej díl co člověk potřebuje najde tak se nestačí divyt co zato pan majitel chce ,aspoň tady na ostravsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 To je, taky se to podstoupil. Víčko mám až z Prahe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.